zylaki powrozka nasiennego
-
WIADOMOŚĆ
-
Dan0 wrote:Czy mogę zapytać dlaczego zabieg mikrochirurgiczny jest bardziej zalecany - ma mniej powikłań/jest efektywniejszy/przyjemniejszy? Mam już ustalony termin na wizytę kwalifikacyjną by robić laparoskopowo na NFZ. Zastanawiam się, czy nie zrezygnować zatem i robić prywatnie mikrochirurgicznie.
Dan0 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, jeżeli można dołączyć to bardzo dziękuję! Czy jest tu jakaś kobieta, której udało się zajść w ciążę bez operacji żpn?
Mój mąż zmaga się z żylakami, operacji raczej nie chce, a ja nie chce go na siłę do tego namawiać.
Czy są jakieś preparaty które mogą nam w tym troszkę pomóc? Typu jakieś leki na poprawę krążenia? Co o tym myślicie.
💪🏼 2 lata starań o marzenia!
Ona 👱♀️
IO - wyleczona
AMH - 0,89 (do powtórzenia)
HSG 🆗
On 🧔🏻
ŻPN II/III
Morfologia 2%
Plemniki 27mln/ml (norma >16)
DFI 25%
Ruch postępowy A+B= 17%
Ruchomych 24 %
Nieruchomych 75 %
Posiew 🆗
Hormony 🆗
Suplementy 01.25
Inseminacja 📌 -
Operacja była pod koniec października, przed operacją w 1 ml tylko 1 ml plemnikow I brak ruchliwości, po 3 miesiącach w 1 ml plemnikow aż 5 mln i 1 procent ruchliwości szybkiej, morfologia dalej 1 procent. Także jest sukces. Klinika nas zwodziła, doktor mówiła żeby nie robić operacji bo wyniki mogą się pogorszyć... ale my zrobiliśmy swoje i mamy efekt , oby udało się przy kolejnej procedurze.
Valie05, Sikoreczkaaa, Fler lubią tę wiadomość
Starania rok.
👱♀️30 🧔29 czynnik męski
AMH 3,8
Punkcja 18.09.2024 r. - tylko 1 zarodek, zapłodnienie ICSI
23.09 transfer
2.10 wynik betahcg 8,3 Ciąża biochemiczna -
Fler wrote:Sikoreczka, trzymamy kciuki! 🙂🤞
Sisi30 gratulacje 😀a jaką metodą robiliście operację?Fler lubi tę wiadomość
Starania rok.
👱♀️30 🧔29 czynnik męski
AMH 3,8