zylaki powrozka nasiennego
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam że nie mam w opisie żadnej informacji o refluksie więc pytanie czy nie zaznaczył czy nie ma... W piątek się okaże mam nadzieję... i będziemy decydować co dalej. Ja jestem zdania że jak są nieprawidłowości to trzeba je usunąć pytanie tylko czy jak najszybciej czy najpierw postarać się o dzieciątko.
-
Uluś87 wrote:Powiem Wam że nie mam w opisie żadnej informacji o refluksie więc pytanie czy nie zaznaczył czy nie ma... W piątek się okaże mam nadzieję... i będziemy decydować co dalej. Ja jestem zdania że jak są nieprawidłowości to trzeba je usunąć pytanie tylko czy jak najszybciej czy najpierw postarać się o dzieciątko.
-
Hej , Mąż był u androloga który stwierdził, że w jego wypadku za złe wyniki nasienia jest odpowiedzialna prolaktyna i FSH wysoki poziom - dostał leki i w grudniu kontrola. Co do żylaków to kolejny lekarz powiedział żeby chwilowo tego nie ruszać bo raczej nie one są przeszkodą.Ale mamy jeszcze jedną wizytę w tym tygodniu zobaczymy co kolejny stwierdzi. jedno jest pewne pozbędziemy się tego cholerstwa tylko nie wiem czy już teraz
-
nick nieaktualny
-
cocosowa wrote:Trzeba iść na wizytę kontrolna po paru tygodniach by zobaczyć czy wodniak się nie tworzy
No ale wodniak to zdaje się tworzy się od razu po zbaiegu (ok 3 dni po) i widać go (duże jadro, gromadzenie płynu). Jeśli się myle, napisz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 18:33
-
cocosowa wrote:Z tymi wodniakami z tego co wiem to bywa różnie ;)powstają też po dłuższym czasie po zabiegu
Wydaje się ze nie dzieje sie nic niepokojącego -jedno jadro już w ogole nie boli, drugie jest tkliwe. ale nie bardziej jak po zabiegu. Oczywiście kontrola będzie. Dopytuje tylko o te jadra, sama takowych nie mam wiec ciężko odnieść się do tego bolu -
Wiesz, że faceci mają niski próg bólowy w szczególności jeśli chodzi o ich klejnoty jak się ma wodniaka to jedno jajo jest wyraźnie większe..Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc