zylaki powrozka nasiennego
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHehe dobra nazwa Tiki no to teraz tylko produkcja tabsów nam została ktoś się podejmie? Może ktoś zna się na mieszankach Hihi
Mi to już tyle wykresów wywróżyło ciążę że hej byłoby przynajmniej z 5cioro Oczywiście niech Tobie się spełni za co kciukam & &Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 21:55
Tiki92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRose87 wrote:Hehe dobra nazwa Tiki no to teraz tylko produkcja tabsów nam została ktoś się podejmie? Może ktoś zna się na mieszankach Hihi
Mi to już tyle wykresów wywróżyło ciążę że hej byłoby przynajmniej z 5cioro Oczywiście niech Tobie się spełni za co kciukam & &
Oj gdyby to wszystko bylo takie proste...bierzesz tabletke i pyk juz jest wszystko ok.
Ja dopoki sama nie doczekam cudu w zaden chyba nie uwierzę.Rose87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysle ze kazda z Nas sie doczeka. Tylko to czekanie jest najgorsze...ta niewiedza, ile jeszcze trzeba czekac. Gdybym wiedziała, miala pewnosc ze uda Nam sie za rok, dwa to naprawde temat staran bym odpuscila. I bym spokojnie czekala.
No ale niestety nikt mi nie da takiej gwaranji ze na pewno tego miesiaca, roku mi sie uda.
W ogole Nasz tenat zylakowy jest jak na razie jedynym tematem w którym ktis sie regularnie udziela. A szkoda. Bo jest tu wieke tenatow, z których mozna sie waznych rzeczy dowiedzieć. Wielka szkoda ze malo kto juz sie w nich odzywa.
Dzis bylam po Euthyrox u rodzinnego. I poprosilam o wieksza ilosc tabletek. I mi dala 100 tabletek, tyle ze zobaczyłam pozniej ze sie machnela na dawce, bo zamiast 50 dala mi 100. Wiec wystarczy jak bede brala pol tabletki prawda?
Rose87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNuch wrote:Ja to żałuje, że odrazu za decyzją o dziecku nie poszły wszystkie badania męża. Zaoszczędziłabym sobie rok rozczarowań zanim odkryliśmy słabą morfologię
-
nick nieaktualnyWiadomo teraz można gdybać ja też wielu rzeczy żałuję ale jak to się mówi gdym wiedziała że upadnę to bym siedziała na dupie nic się nie dzieje bez przyczyny i widocznie niektóre kobiety muszą poczekać dłużej na to szczęście ale tak samo jak Tiki wierzę że każdej z nas się uda zajść w upragnioną ciążę. Byłoby za dobrze gdybyśmy wiedziały kiedy ale też bym była spokojna wiedząc nawet jakby nie było mi dane zostać matką to chciałabym to wiedzieć chociaż zaoszczędziłabym sobie i mojemu nerwów, zabiegów lekarzy itp. a tak w ciemno się idzie ale czego się nie zrobi dla tego szczęścia
Tiki ja biorę zaledwie 25 ale chyba będzie jak mówisz skoro połowa 100 to 50 a Ty tyle zażywasz to będzie połowa tabsyTiki92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRose87 wrote:Fakt też z tymi wątkami jest dużo fajnych i ciekawych ale niestety wygasłych dla mnie brakuje tu jednak forum regionalnego. Zawsze to lżej np. w znalezieniu lekarza czy chociażby kogoś kto pomoże to byłoby ciekawe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 23:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagnetyczna ja chcialam tylko zbic tsh. Bo mialam ok 3,5. Z tym ze ani endokrynolog, ani ginekolog nie chcieli mi dac zadnych prochow bo twierdzili ze tsh mam dobre!!! i skoro pozostale hormony sa ok, to nie ma potrzeby zbijac tego tsh.
Wkurzylam sie. I poszlam do rodzinnego. Trochę podkoloryzowalam sprawe, i pytam sie jej czy moglaby mi Euthyrox wypisywac na 100%, bo moj endo tez wypisuje na 100%, a dodatkowo musze mu placic za wizyte tyko po gly2pia recepte. I powiedziała ze nie ma problemu. I mi wypisuje. Moja dawka 50 na 100% kosztuje niecale 8 zl chyba, a z refundaja ponad 6 zl! Roznica niewielka jak widać. I tak sobie chodze po recepte do lekarza rodzinnego i tsh zbijam na wlasna rękę. Niedlugo pojde zbadać czy spada, bo lek biore od polowy listopada juz.
Rose normalnie wez tabletke, ona nie zaburzy wyniku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzeczytałam ten temat do 40 strony. I wedlug tego co pisaly tu dziewczyny, najlesze wyniki byly dopiero po pol roku od operacji. Po 3 miesiacach byla poprawa, ale niewielka. Dopiero po 6 miesiącach, u niektorych 9, byla spora poprawa. Choc zdarzaly sie tez ciążę z bardzo slabym nasieniem.
U Nas koncem stycznia bedzie 4 miesiace od operacji i zobaczymy.
Pozwalacie mezom pic alkohol? Jak to u Was jest? -
nick nieaktualnyTo już sama nie wiem bo znajoma mi radzi bym wzięła euthyrox po badaniu
Mój z alkoholu lubi tylko piwo. Teraz kiedy mamy przerwę w staraniach niech sobie pije a wiadomo że nie uchlewa się co prawda to jego jedyna używka bo papierosów na szczęście nie pali -
nick nieaktualny