zylaki powrozka nasiennego
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy jak odebralismy wyniki to płakałam cała droge do domu. Wczesniej trochę poczytalam, i wiedzialam ze jest zle.
Maz sie nie odzywal, ja ryczalam. Dopiero na drugi dzien jakos to przegadalismy i zaczęliśmy szukac u Nas urologa. I pozniej juz poszlo z gorki, wizyty, badania, operacja.
Ja tez nie wiem co zrobie jak wyniki sie nie poprawia. Pewnie sie zalamię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRose87 wrote:O kuźwa Iza Ty żartujesz że tak Wam ktoś powiedział chyba co?
Nie żartuję, powiedzial nam to znany lekarz ktorego nazwisko czesto pojawia sie tu na forum i który jest bardzo wychwalany. Niestety nie przeze mnie. Wiem ze wielu parom pomogl. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:Nie żartuję, powiedzial nam to znany lekarz ktorego nazwisko czesto pojawia sie tu na forum i który jest bardzo wychwalany. Niestety nie przeze mnie. Wiem ze wielu parom pomogl.
No to cham! Jak tak można wgl komuś powiedzieć?! Chyba tylko na ivf żeruje -
nick nieaktualnyNuch wrote:A w okresie około owulacyjnym to staracie się codziennie czy co 2-3 dni?
Ja sama nie wiem jak sie kochać z Naszym slabym nasieniem...z jednej strony codziennie to może za duzo, bo plemniki slabe, z drugiej strony co 2 dni to moze za dlugo bo Nasze slabe plemniki nie przetrwają...cholera go wie jak to robic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRose87 wrote:No to cham! Jak tak można wgl komuś powiedzieć?! Chyba tylko na ivf żeruje
Tym sie skonczyla nasza wizyta ze tylko in vitro daje nam szanse. My juz bylismy zdecydowani, bylismy nawet na wizycie wstepnej, dostalismy komplet dokumentow i umowy do przeczytania, bylismy zdecydowani na in vitro na listopad 2018 tylko zdarzenie losowe sprawilo ze pieniadze na to przeznaczone musielismy wydac na co inne. A teraz pieniedzy nie mamy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny