Gdzie rodzić - Śląsk
-
WIADOMOŚĆ
-
milusiak wrote:czy ktoś z was rodził w pyskowicach, co widzicie o tym szpitalu
ale z czystym sumieniem mogę polecić Orzepowice
A Ty gdzie sie zdecydowałaś?Ollaala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zastanawiam się m.in. nad Tarnowskimi Górami, ewentualnie Pyskowicami. Dostałam od neurologa wskazanie do cc ze względu na przepukliny kręgosłupa i z związane z nimi inne dolegliwości.
Też nie wiem, który szpital wybrać. Bardzo boję się, że jak przyjdę z tym wskazaniem do cc, to każą mi rodzić naturalnie, bo też słyszałam o takich przypadkach, że np.nie respektują zaświadczeń od specjalisty. -
Rodziłam w Zabrzu we wrześniu i będę rodzić tylko tam!
Świetna opieka zarówno na porodówce, jak i na położniczym. Przemiły personel, który sam mnie prosił o plan porodu, który przychodził w nocy, gdy większa ilość dzieci płakała, który o każdej porze służył pomocą, dobra radą i miłym słowem.
Wszechstronne sale, na których leżą maksymalnie 2 kobiety. Wszystko nowe, lampki nad łóżkiem i łóżeczkiem dziecka, łazienki w każdym pokoju. Cały oddział nowy. Jest kuchnia, w której można korzystać z czajnika.
Poród w porządku, lekarze w porządku.
Jedyny minus - po porodzie co prawda były 2 h nieprzerwanego kontaktu dziecka z matką i pomoc w przystawieniu do piersi, ale nie skóra do skóry - dziecko było owinięte... jednak wtedy nie zwracałam na to uwagi, cieszyłam się, że je mam. I tak czy siak bym tylko tam rodziła.
-
Hej dziewczyny ja myślę o porodzie w szpitalu wielospecjalistycznym w Gliwicach. Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia jeśli chodzi o ten szpital albo zamierza tam rodzić? Będę wdzięczna za każdą opinię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 14:56
-
Rodziłam rok temu w Katowiacach na Łubinowej i tym razem w styczniu też zamierzam tam jechać. Poród był trudny ale personelowi nie moge nic zarzucić. Sale ok, jedzenie też dobre, w nocy przyniosą mleko jeśli zajdzie taka potrzeba, pytaja o kąpanie dziecka itd. Miałam znieczulenie. Na sali po porodzie byłam sama, nie ma tak wielkiego obłożenia chociaż czasem wiadomo, że może się zdarzyć. Polecam
paola89 lubi tę wiadomość
[/url] -
PeggySue wrote:Rodziłam rok temu w Katowiacach na Łubinowej i tym razem w styczniu też zamierzam tam jechać. Poród był trudny ale personelowi nie moge nic zarzucić. Sale ok, jedzenie też dobre, w nocy przyniosą mleko jeśli zajdzie taka potrzeba, pytaja o kąpanie dziecka itd. Miałam znieczulenie. Na sali po porodzie byłam sama, nie ma tak wielkiego obłożenia chociaż czasem wiadomo, że może się zdarzyć. Polecam
Miałaś CC czy rodziłaś SN ?
jakiego masz prowadzącego ?
pytam , bo też tam mam zamiar rodzić ;pNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
nick nieaktualnyOkciakowa wrote:Hej, i jak poród w Klinice?
Ja się zastanawiałam nad Zabrzem ale z puli tego, że moja lekarka pracuje w Bytomiu właśnie w Klinice to raczej urodzę tam.
Zdaj relację
Jesli chodzi o opieke poloznych to okey ) tylko jedna glupia ponda była co se pracy zorganizowac nie potrafila...
a najbardziej jestem zadowolona z an3stezjologa podczas cc i z pediatry dawno takiej lekarki od dzieci nie widzialam bardzo duża wiedze ma
hmmm drugi raz bym tam nie rodzila.ale to tez ze wzgledu na to ze mam tam 60km nie wiem szczerze czy polecam slyszqlam gorsze opinie o innych szpitalach
W bytomiu nie było aż tak najgorzejOkciakowa lubi tę wiadomość
-
Tami wrote:Dziewczyny a macie jakieś doświadczenie z CSK W Katowicach na Medyków? Moj lekarz prowadzący tam pracuje i zastanawiam sie nad tym szpitalem.
ja planuje tam rodzić więc dam znać jak będe po
Oglądałam porodówke, warunki fajne, połozne miłe ale jak będzie to dopiero przede mną
07.01.2015 [*] 12TC
21.07.2015 [*] 6 TC
29.06.2016 - Michaś
-
znajoma pojechala i poprosila czy moze zobaczyć i nie robili problemu oprowadzili ją po porodowce i pokazali gdzie co .... ja akurat mialam numer do jednej z poloznych i z nią się umawialam na konkretną godzinę
07.01.2015 [*] 12TC
21.07.2015 [*] 6 TC
29.06.2016 - Michaś