Gdzie rodzić - Śląsk
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wrote:Marzenka pytanie dlaczego nie chce słyszeć... chyba nie przez to ze to Mysłowice
Zgadzam się z Wredotka wszędzie dobrze gdy jest dobrze
Nynusia, mąż nie chce słyszeć o porodzie w Mysłowiacach.. bo to Mysłowice
ale jak tak chwalicie to może podjedziemy i do tego szpitala się rozejrzeć.
Mam jeszcze 3 miesiące więc troche czasu na podjęcie decyzji jeszcze jestWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNala85 wrote:Ja będę rodzic w Bytomiu w 2 na bloku 5. Nie wiem, czy masz lekarza prowadzącego z Bytomia, bo z tego co wiem, to dosyć zmienia sprawę będę rodzic juz niedługo, wiec podzielę się wrażeniami
Nala85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNala85 wrote:Heh nie dziękuję, leżę na sali porodowej, ale mojemu maleństwu nie spieszy się aż tak bardzo moja prowadzi dr Tomanek. Póki co jest ok, choć ja szpitali nie znosze, jutro sytuacja pewnie się wyklaruje
-
nick nieaktualny
-
Ja chce rodzic w Pszczynie, wiem ze sa rożne opinie ale mam do niego najbliżej. Moja lekarka wolalaby żebym rodziła w Bielsku, ze względu na niskie położenie łożyska, ale jak tam raz byłam na konsultacjach z podejrzeniem braku przepływów łożyska, to byłam przerażona ile w ciagu godziny kobiet ciężarnych tam sie przewinęło, nie wiem jak oni wyrabiają z porodami.
-
nick nieaktualnydana222 wrote:Ja chce rodzic w Pszczynie, wiem ze sa rożne opinie ale mam do niego najbliżej. Moja lekarka wolalaby żebym rodziła w Bielsku, ze względu na niskie położenie łożyska, ale jak tam raz byłam na konsultacjach z podejrzeniem braku przepływów łożyska, to byłam przerażona ile w ciagu godziny kobiet ciężarnych tam sie przewinęło, nie wiem jak oni wyrabiają z porodami.
-
nick nieaktualny