X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Gdzie rodzić - Śląsk
Odpowiedz

Gdzie rodzić - Śląsk

Oceń ten wątek:
  • marzenka Koleżanka

Wysłany: 25 września 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Marzenka pytanie dlaczego nie chce słyszeć... chyba nie przez to ze to Mysłowice ;)

Zgadzam się z Wredotka wszędzie dobrze gdy jest dobrze ;)

Nynusia, mąż nie chce słyszeć o porodzie w Mysłowiacach.. bo to Mysłowice ;)
    ale jak tak chwalicie to może podjedziemy i do tego szpitala się rozejrzeć.

Mam jeszcze 3 miesiące więc troche czasu na podjęcie decyzji jeszcze jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:20

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenka w środy jest porodówka otwarta można pojechać pogadać z położna gdybyście chcieli ;)

l22nhdgeccid541p.png
  • marzenka Koleżanka

Wysłany: 26 września 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Marzenka w środy jest porodówka otwarta można pojechać pogadać z położna gdybyście chcieli ;)

A orientujesz się kiedy mają zostać wyremontowane sale, o których wspominałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy któraś z was mogłaby mi powiedzieć coś na temat szpitala w Bytomiu? :)

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzenka wrote:
    A orientujesz się kiedy mają zostać wyremontowane sale, o których wspominałaś?
    Miały być oddane do końca września ale jest poślizg i położna mówiła ze do połowy października będą skończone

l22nhdgeccid541p.png
  • milusiak Debiutantka

Wysłany: 16 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktoś z was rodził w pyskowicach, co widzicie o tym szpitalu

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę rodzic w Bytomiu w 2 na bloku 5. Nie wiem, czy masz lekarza prowadzącego z Bytomia, bo z tego co wiem, to dosyć zmienia sprawę ;-) będę rodzic juz niedługo, wiec podzielę się wrażeniami :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nala85 wrote:
    Ja będę rodzic w Bytomiu w 2 na bloku 5. Nie wiem, czy masz lekarza prowadzącego z Bytomia, bo z tego co wiem, to dosyć zmienia sprawę ;-) będę rodzic juz niedługo, wiec podzielę się wrażeniami :-)
    Moją ciąże prowadzi ordynator porodówki na tym bloku 5 wlasnie ;) to czekam na szczegoly :)) szybkiego i dobrego porodu zycze :)

Nala85 lubi tę wiadomość

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh nie dziękuję, leżę na sali porodowej, ale mojemu maleństwu nie spieszy się aż tak bardzo ;-) moja prowadzi dr Tomanek. Póki co jest ok, choć ja szpitali nie znosze, jutro sytuacja pewnie się wyklaruje :-)

Ikarzyca lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nala85 wrote:
    Heh nie dziękuję, leżę na sali porodowej, ale mojemu maleństwu nie spieszy się aż tak bardzo ;-) moja prowadzi dr Tomanek. Póki co jest ok, choć ja szpitali nie znosze, jutro sytuacja pewnie się wyklaruje :-)
    Ojej jak Ci zazdroszczę;p ja też już bym chciała być na tym etapie ;p a póki co nawet ruchów nie czuję;p Ja też nie znoszę szpitali. Chociaż sama w nim pracuje ;p Trzymam mocno kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili, moja siostra rodziła w Bytomiu ;)

• Mamuska_first_time Nowa

Wysłany: 15 listopada 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mamuśki :)

Czy któraś z Was rodziła w ostatnim czasie w Dąbrowie Górniczej? ponoć są zmiany na lepsze jeżeli chodzi o personel etc. Bardzo proszę o opinie :)

Pozdrawiam

Karolina

Karolina
  • sylwiunia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rodziłam w pyskowicach i jestem bardzo zadowolona z opieki

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
  • iwi87 Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze ktos cos wiecej powie o Pyskowicach?

a9942c9fc55479cd13ab4a15f80f8e8e.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce rodzic w Pszczynie, wiem ze sa rożne opinie ale mam do niego najbliżej. Moja lekarka wolalaby żebym rodziła w Bielsku, ze względu na niskie położenie łożyska, ale jak tam raz byłam na konsultacjach z podejrzeniem braku przepływów łożyska, to byłam przerażona ile w ciagu godziny kobiet ciężarnych tam sie przewinęło, nie wiem jak oni wyrabiają z porodami.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodziłam w Mysłowicach - bardzo polecam. Poród rodzinny, spokojny, cały czas monitorowany stan dziecka, bezproblemowo zzo. Polecam też położną Panią Kasię :) Warunki ok, szału nie ma, ale położne pomocne i raczej przyjazne.

kark lubi tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dana222 wrote:
    Ja chce rodzic w Pszczynie, wiem ze sa rożne opinie ale mam do niego najbliżej. Moja lekarka wolalaby żebym rodziła w Bielsku, ze względu na niskie położenie łożyska, ale jak tam raz byłam na konsultacjach z podejrzeniem braku przepływów łożyska, to byłam przerażona ile w ciagu godziny kobiet ciężarnych tam sie przewinęło, nie wiem jak oni wyrabiają z porodami.
    Ja jestem z okolic Pszczyny, ale wiele się nasłuchałam o tym szpitalu i wszyscy mi odradzają. Moją ciąże prowadzi lekarz który pracuje w wojewódzkim w Bielsku, tam też przeprowadzał hsg i laparoskopie, opieke miałam super, jestem zachwycona atmosfera i tam też zamierzam urodzić :-) pozdrawiam i powodzenia !

• marti_88 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koniecznie daj znać jak po Wojewódzkim. Jestem z Bielska-Białej trudno gdzieś znaleźć opinie na czasie, wszystkie sprzed kilku lat. Wyspiański odpada to wiem...

l22n6iyetayj1i0f.png
    24 cykle starań i sukces :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marti_88 wrote:
    koniecznie daj znać jak po Wojewódzkim. Jestem z Bielska-Białej trudno gdzieś znaleźć opinie na czasie, wszystkie sprzed kilku lat. Wyspiański odpada to wiem...
    Będę pamiętać, zdam relacje ! ;)

• Madoks Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    któraś z Was moze rodziła w CSK w Katowicach na ligocie i moze podzielić się wrażeniami?? :)

8p3orjjg3p2zojz4.png
    07.01.2015 [*] 12TC
    21.07.2015 [*] 6 TC
    29.06.2016 - Michaś
‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ