X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród poród - razem z m czy sama?
Odpowiedz

poród - razem z m czy sama?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sn, cc, sn.
    Przy obu sn był, na partych wspierał i zaglądał czy już główkę widać 😌 Po wszystkim zawsze mówił, że jest ze mnie dumny 😏 W seksie nic się nie zmieniło, jak był napalony tak jest 😅
    Za to podczas cc bardzo mi go brakowało. On widziałam, że był bardziej wyluzowany, bo ustalony termin, godzina itp, ale czułam się nieswojo jak przy mnie grzebali, jak nie mogłam go chwycić za rękę czy zobaczyć jego reakcji na widok syna...

U nas podczas 3ciego porodu miało go nie być, bo nie zgadzał się na probę sn po cc. Ale jak dojechaliśmy do szpitala i zapytałam czy chce wracać do domu to powiedział "Chyba zwariowałaś!" 😊

• mamajana Debiutantka

Wysłany: 23 maja 2019, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż spędził ze mną na sali porodowej 8h. To był dzień narodzin naszego WSPÓLNEGO dziecka, dlatego nie mogło być inaczej. Jeśli będzie kolejny raz to bez niego nigdzie się nie wybieram :).

mhsvanli01jmdth4.png
‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ