X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród pro-familia łódź
Odpowiedz

pro-familia łódź

Oceń ten wątek:
  • asia466 Przyjaciółka

Wysłany: 28 marca 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I do Monnn tęz uciekoło mi w poprzedniej wiadomości

• Monnn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, proszę sprawdź.

3jgxrjjg0j7kai9n.png

km5svcqg922e3x1k.png
  • asia466 Przyjaciółka

Wysłany: 28 marca 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakceptowane i co dalej?

• Monnn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia466 wrote:
    zakceptowane i co dalej?
    Napisałam priv.

3jgxrjjg0j7kai9n.png

km5svcqg922e3x1k.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia466 wrote:
    Teskniąca chcialabym porozmawiaz z Toba przez tel. nie wiem jak wyslac prywatna wiadomosc z numerem ewentualnie o oniego poprosic
    wysłałam zaproszenie do przyjaciolek

nqtko7eswtot5kmm.png
  • asia466 Przyjaciółka

Wysłany: 28 marca 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisalam do Was dziewczyny jak macie ochote i czas dzwoncie

• Kawokado Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też przed chwilą dzwoniłam i powiedzieli żeby kontaktować się po świętach... Zabije się serio najpierw swissmed teraz to jakby cały wszechświat był przeciwko mnie. Makabra jakaś! Cholera nie wiem co teraz Szczecin? Warszawa?

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• Mia18 Znajoma

Wysłany: 28 marca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie rodzicie? :(

• Kawokado Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do Medicoveru, powiedzieli mi, że pierwsza cesarka nie jest u nich wskazaniem do kolejnego cięcia (!!!), Jutro będę dzwonić do Szczecina :( masakra po prostu. Nawet jakby profamilia "odwiesiła" porody to nie wiem czy bym się zdecydowała w tej sytuacji na poród u nich... A co jak przyjadę z Gdyni i nagle się dowiem że sorry ale jednak znów nie przyjmujemy?

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniaca podobno w Wawie w Medicover sa najlepsze porody, podobno to klinika gdzie gwiazdy rodza. Sprawdz moze.

Tęskniąca lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • asia466 Przyjaciółka

Wysłany: 28 marca 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczniczka szpitala skontaktowała się z nami w godzinach wieczornych w środę zapewniając, że pacjentki, które miały urodzić w szpitalu, na pewno urodzą. - Nie pozostawimy naszych pacjentek bez opieki. Z każdą z osobna będziemy się w tej sprawie kontaktować. Ale na pewno te pacjentki, które zawarły z nami umowy i rodzą w czwartek czy piątek, mogą czuć się bezpieczne, urodzą u nas bez problemu - zapewniła Aneta Juśkiewicz, rzeczniczka szpitala Pro Familia w Łodzi. Czytaj też: NFZ w Łodzi zapłaci Pro Familii za nagłe porody W środę wieczorem trwało jeszcze spotkanie zarządu szpitala. W czwartek (29 marca) około południa Pro Familia ma przekazać nam aktualne decyzje w sprawie przyjęć do szpitala.

Czytaj więcej: http://www.dzienniklodzki.pl/zdrowie/a/szpital-pro-familia-w-lodzi-wstrzymal-przyjecia-porodow-i-ciec-cesarskich-chce-zawrzec-uklad-z-wierzycielami-by-nie-doszlo-do,13048479/

• MamaDi Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2018, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszędzie oficjalnie tak mówią w informacji że pierwsze cc nie jest wskazaniem... inna gadka jest jak już konkretnie z lekarzem rozmawiasz. W Medeorze np na stronie jest info że pierwsze cc nie jest bezwzględnym wskazaniem ale faktycznie jest to jeden z wyznacznikow itd.

Lipiec 2015 - córeczka
    Maj 2018 - córeczka

7u223e3kvf1mfkid.png
  • polala Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia466 wrote:
    Rzeczniczka szpitala skontaktowała się z nami w godzinach wieczornych w środę zapewniając, że pacjentki, które miały urodzić w szpitalu, na pewno urodzą. - Nie pozostawimy naszych pacjentek bez opieki. Z każdą z osobna będziemy się w tej sprawie kontaktować. Ale na pewno te pacjentki, które zawarły z nami umowy i rodzą w czwartek czy piątek, mogą czuć się bezpieczne, urodzą u nas bez problemu - zapewniła Aneta Juśkiewicz, rzeczniczka szpitala Pro Familia w Łodzi. Czytaj też: NFZ w Łodzi zapłaci Pro Familii za nagłe porody W środę wieczorem trwało jeszcze spotkanie zarządu szpitala. W czwartek (29 marca) około południa Pro Familia ma przekazać nam aktualne decyzje w sprawie przyjęć do szpitala.

Czytaj więcej: http://www.dzienniklodzki.pl/zdrowie/a/szpital-pro-familia-w-lodzi-wstrzymal-przyjecia-porodow-i-ciec-cesarskich-chce-zawrzec-uklad-z-wierzycielami-by-nie-doszlo-do,13048479/

Jesli chodzi o pacjentki z umowami ktore maja rodzic w czwartek czy piatek to bzdura. Dzwonilam na izbe i nie przyjma mnie jesli akcja rozwinie sie dzis czy nad ranem.

2015.04 I Isci 1 x B4 :(
    2016.03 II Isci 1 x 1AB :(
    2016.06 III Isci 2 x 4CC :(
    2017.04 FET 1x 4CC :(
    2017.07 IV Isci 1x3AB 9dpt 92, 12dpt 236 , 14dpt 540, 25dpt ❤
    TP 26.03.2018
    29.03.2018 Pola😍
  • asia466 Przyjaciółka

Wysłany: 28 marca 2018, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam spokojnie moze jutro sie cos wiecej wyjaśni.

Tęskniąca lubi tę wiadomość

• polala Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no pewnie moze cos kolo poludnia obwieszcza. Ja rano do Salve jade jak nie urodze przez noc. Najpierw powinni myslec a potem jakies decyzje oglaszac. Odwiesza przyjecia a jaka pewnosc ze za miesiac nie zrobia takiego samego numeru?
    Rozumiem ze nie podpisuja nowych umow ale tu olali pacjentki z dnia na dzien i puscili info na fb. W salve bylam 5 osoba ktora zglosila sie na porod w kazdej chwili. Zenada.

Kawokado lubi tę wiadomość

2015.04 I Isci 1 x B4 :(
    2016.03 II Isci 1 x 1AB :(
    2016.06 III Isci 2 x 4CC :(
    2017.04 FET 1x 4CC :(
    2017.07 IV Isci 1x3AB 9dpt 92, 12dpt 236 , 14dpt 540, 25dpt ❤
    TP 26.03.2018
    29.03.2018 Pola😍
  • MamaDi Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słabo... nawet jakby odwiesili to nie wiem czy po takiej akcji chce tam rodzic. Chyba zostanę przy mojej lekarce w Medeorze i ona mi zrobi bez problemu cc. Poza tym można załatwić sale jednoosobową. Ehhh kto by pomyślał... polala ja to bym ze stresu n Twoim miejscu urodziła od razu :))

Lipiec 2015 - córeczka
    Maj 2018 - córeczka

7u223e3kvf1mfkid.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 29 marca 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    podobno, dziewczyny tam rodzą w tej chwili. Pacjentki są przyjmowane, grafik rozpisany na kwiecień - jest nadzieja.....
    Wiecie może coś więcej "z ostatniej chwili" ?

nqtko7eswtot5kmm.png
  • asia466 Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nic, nie wiem.
    Sprzeczne informacje wszędzie, plus do tego emocje powodują często nadinterpretacje wpisów na forach.
    Planuję dziś zadzwonić do szpitala po południu i spróbować się czegoś dowiedzieć.
    W między czasie jeśli nic się nie wyjaśni szykuje plan awaryjny pomału.
    Rozmawiałam ze swoim prawnikiem, i tłumaczył mi ze w takich sytuacjach personel wie wszystko na końcu więc nie można mieć pretensji do "załogi".
    I że w interesie szpitala priorytetem jest koniec wstrzymywania przyjęć.

Tęskniąca skąd masz te informacje?

Kawokado lubi tę wiadomość

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 29 marca 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety z fb - wiec nic wiarygodnego ;(
    Może i jestem naiwna ale ja wciąż wierzę że się uda.

asia466, Mia18 lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Monnn Autorytet

Wysłany: 29 marca 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia to prawda. Dzwoniłam, pani powiedziała ze odbyły się dziś 2 porody. Zapytałam czy coś w związku z wczorajszym oświadczeniem się zmieniło, powiedziała ze będą wiedzieć coś nowego popołudniu, bo trwają jakieś rozmowy. Także może jednak nie wszystko stracone.

3jgxrjjg0j7kai9n.png

km5svcqg922e3x1k.png
‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ