pro-familia łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w to głęboko wierzę i stosuje wszelkie możliwe wizualizacje (prawo przyciągania
) i nastawiam się na poród tam. Trzymam kciuki za nich i może naiwnie, ale wiem, że sie uda...
Skupmy swoje pozytywne myśli na tym, że będzie dobrze a będzie !!!! - bo mi do porodu zostało 10 dni i już nawet nie mam wewnetrznego przekonania do szukania alternatywy.
asia466 lubi tę wiadomość

-
Ok dziewczyny jestem w PF. Wczoraj dostalam info ze juz przyjecia ruszyly dla rodzacych czwartek-piatek tak jak na necie bylo ze rzecznik sie wypowiadalai. Nie wiem jak z kwietniowymi. Ja w poplochu szukalam innego szpitala i w koncu udalo sie ale musiabym dotrwac do 10rano dzis z akcja. No ale cos ruszylo wczesniej i bylaby kiszka. Ale co sie nastresowalam to moje. Prawie nie spalam a to z emocji a to z bolu glowy a to z wiszenia na telefonie. Opieka jest naprawde bombowa, lekarze polozne no serio o to mi chodzilo. Ze ladne sale no sa ladne ale mi go troche wisi choc zawsze przyjemniej sie lezy. Personel pieewsza klasa.
Tęskniąca, Monnn lubią tę wiadomość
2015.04 I Isci 1 x B4
2016.03 II Isci 1 x 1AB
2016.06 III Isci 2 x 4CC
2017.04 FET 1x 4CC
2017.07 IV Isci 1x3AB 9dpt 92, 12dpt 236 , 14dpt 540, 25dpt ❤
TP 26.03.2018
29.03.2018 Pola😍 -
Super polala , to dla nas dobre wieści , może i nam się uda

Dobrze, że personel jest ok - to jest bardzo ważne, choć dla mnie te ładne wnętrza też , nie ukrywam
Współczuje nerwów, my chyba nie mniej to przeżywałyśmy, szczególnie te, co nie miały alternatywy.
Teraz trzymamy kciuki, żeby wszystko przebiegło po Twojej myśli !!! Odezwij się z relacją "po".

-
Strach nie jest dobrym doradcą, zwłaszcza teraz. Gwarancji, że sytuacja się nie powtórzy, nie mamy. Jedynie czyjeś zapewnienie. Mimo wszystko, ulżyło mi, nie wyobrażam sobie rodzić gdzie indziej. Pojadę i urodzę tam, gdzie sobie wymarzyłam, nie ma innej opcji. Również stosuję namiętnie wizualizacjęKawokado wrote:Niby się dogadali i porodu w kwietniu będą, ale powiem wam szczerze, że nie mam iem co mam teraz zrobić. Został mi miesiąc, a jak znów coś odwiną? Dzwoniłam do Szczecina do mammy... Sama już nie wiem.
To pomaga, serio
Tęskniąca lubi tę wiadomość
-
Myśląc zdroworozsądkowo, jeśli dogadali się z wierzycielami, to są to ustalenia długoterminowe, czyli szpital ma czas na działanie, nie sądze, żeby sytuacja się zmieniła nagle w ciągu miesiąca. Ale ja nikomu nic nie doradzam, kazdy musi sam podjąc decyzje.
Kawokado lubi tę wiadomość

-
Pojadę 5 kwietnia do szczecina i zobaczę jak tam jest, wizytę w Łodzi mam 9.04, więc w razie czego mogę jeszcze wybrać Łódź. Dziś wizyta u gina, więc w sumie na tym powinnam się teraz skupić
proszę trzymajcie kciuki żeby moja córa choć trochę przybrała
MamaDi lubi tę wiadomość
-
Kawokado trzymam kciuki i czekam na wieści
Ja tez dzisiaj rozmawiałam ze szpitalem, generalnie dostałam potwierdzenie że poród odbedzie się planowo.
To co ustalamy listę, która następna
Dziś czekamy na wiadomości od polali i trzymamy kciuki za łatwy poród
Następnie mamy Tęskniąca termin SN na 9.04.2018
Ja termin CC na 10.04.2018
Uzupełnijcie listę kochane
Tęskniąca, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Boże mimo że j już jestem po porodzie, to czytając was zestresowałam się jakbym czekała dopiero na poród... A z ciekawostek: odebrałam swój wypis ze szpitala i mam napisane że przeszłam cesarkę ze wskazań nagłych. W opisie widnieje informacja że wskazanie do cięcia z powodu poprzedniego cięcia.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Dziewczyny, pierw jeszcze ja się powinnam "rozpakować" przed wami. Czekam na jakiś sygnał do startu. Bo termin mi już minął, więc bliżej niż dalej do porodu. Mam nadzieję, że szpital nadal stoi i nie pocałuje klamkiasia466 wrote:Kawokado trzymam kciuki i czekam na wieści
Ja tez dzisiaj rozmawiałam ze szpitalem, generalnie dostałam potwierdzenie że poród odbedzie się planowo.
To co ustalamy listę, która następna
Dziś czekamy na wiadomości od polali i trzymamy kciuki za łatwy poród
Następnie mamy Tęskniąca termin SN na 9.04.2018
Ja termin CC na 10.04.2018
Uzupełnijcie listę kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 14:47