pro-familia łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w to głęboko wierzę i stosuje wszelkie możliwe wizualizacje (prawo przyciągania ) i nastawiam się na poród tam. Trzymam kciuki za nich i może naiwnie, ale wiem, że sie uda...
Skupmy swoje pozytywne myśli na tym, że będzie dobrze a będzie !!!! - bo mi do porodu zostało 10 dni i już nawet nie mam wewnetrznego przekonania do szukania alternatywy.asia466 lubi tę wiadomość
-
Ok dziewczyny jestem w PF. Wczoraj dostalam info ze juz przyjecia ruszyly dla rodzacych czwartek-piatek tak jak na necie bylo ze rzecznik sie wypowiadalai. Nie wiem jak z kwietniowymi. Ja w poplochu szukalam innego szpitala i w koncu udalo sie ale musiabym dotrwac do 10rano dzis z akcja. No ale cos ruszylo wczesniej i bylaby kiszka. Ale co sie nastresowalam to moje. Prawie nie spalam a to z emocji a to z bolu glowy a to z wiszenia na telefonie. Opieka jest naprawde bombowa, lekarze polozne no serio o to mi chodzilo. Ze ladne sale no sa ladne ale mi go troche wisi choc zawsze przyjemniej sie lezy. Personel pieewsza klasa.
Tęskniąca, Monnn lubią tę wiadomość
2015.04 I Isci 1 x B4
2016.03 II Isci 1 x 1AB
2016.06 III Isci 2 x 4CC
2017.04 FET 1x 4CC
2017.07 IV Isci 1x3AB 9dpt 92, 12dpt 236 , 14dpt 540, 25dpt ❤
TP 26.03.2018
29.03.2018 Pola😍 -
Super polala , to dla nas dobre wieści , może i nam się uda
Dobrze, że personel jest ok - to jest bardzo ważne, choć dla mnie te ładne wnętrza też , nie ukrywam
Współczuje nerwów, my chyba nie mniej to przeżywałyśmy, szczególnie te, co nie miały alternatywy.
Teraz trzymamy kciuki, żeby wszystko przebiegło po Twojej myśli !!! Odezwij się z relacją "po".
-
Kawokado wrote:Niby się dogadali i porodu w kwietniu będą, ale powiem wam szczerze, że nie mam iem co mam teraz zrobić. Został mi miesiąc, a jak znów coś odwiną? Dzwoniłam do Szczecina do mammy... Sama już nie wiem.
Tęskniąca lubi tę wiadomość
-
Myśląc zdroworozsądkowo, jeśli dogadali się z wierzycielami, to są to ustalenia długoterminowe, czyli szpital ma czas na działanie, nie sądze, żeby sytuacja się zmieniła nagle w ciągu miesiąca. Ale ja nikomu nic nie doradzam, kazdy musi sam podjąc decyzje.
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Pojadę 5 kwietnia do szczecina i zobaczę jak tam jest, wizytę w Łodzi mam 9.04, więc w razie czego mogę jeszcze wybrać Łódź. Dziś wizyta u gina, więc w sumie na tym powinnam się teraz skupić proszę trzymajcie kciuki żeby moja córa choć trochę przybrała
MamaDi lubi tę wiadomość
-
Kawokado trzymam kciuki i czekam na wieści
Ja tez dzisiaj rozmawiałam ze szpitalem, generalnie dostałam potwierdzenie że poród odbedzie się planowo.
To co ustalamy listę, która następna
Dziś czekamy na wiadomości od polali i trzymamy kciuki za łatwy poród
Następnie mamy Tęskniąca termin SN na 9.04.2018
Ja termin CC na 10.04.2018
Uzupełnijcie listę kochaneTęskniąca, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Boże mimo że j już jestem po porodzie, to czytając was zestresowałam się jakbym czekała dopiero na poród... A z ciekawostek: odebrałam swój wypis ze szpitala i mam napisane że przeszłam cesarkę ze wskazań nagłych. W opisie widnieje informacja że wskazanie do cięcia z powodu poprzedniego cięcia.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
asia466 wrote:Kawokado trzymam kciuki i czekam na wieści
Ja tez dzisiaj rozmawiałam ze szpitalem, generalnie dostałam potwierdzenie że poród odbedzie się planowo.
To co ustalamy listę, która następna
Dziś czekamy na wiadomości od polali i trzymamy kciuki za łatwy poród
Następnie mamy Tęskniąca termin SN na 9.04.2018
Ja termin CC na 10.04.2018
Uzupełnijcie listę kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 14:47