Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie 1 poziom wtajemniczenia: poronienia, badania, Jerzak
Odpowiedz

1 poziom wtajemniczenia: poronienia, badania, Jerzak

Oceń ten wątek:
  • IzaH Debiutantka

Wysłany: 17 listopada, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NovaStaraJa wrote:
    Czesc dziewczyny, jestem przed wizyta u pani doktor i chcialam porobic wczesniej jakies badania, pomyslalam wiec o zrobieniu krzywej. Jednak w tym cyklu podchodzilam do transferu, ktory okazal sie ciaza biochemiczna. Jak myslicie, kiedy najwczesniej moglabym zrobic krzywa? Jak dlugo powinno sie odczekac?

Mnie po poronieniu Prof kazała czekać min 6 -8 tygodni, żeby zacząć robić zalecone badania.

• kasssia Autorytet

Wysłany: 19 listopada, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia35 wrote:
    Dziękuję! I co pomogło? 🥹

Wiesz, co u mnie się okazało, że nie jestem takim beznadziejnym przypadkiem jak zakładałam.
    Śmieszne jest to, że za każdym razem jak byłam u pani prof, to zaraz po wizycie miałam dwie kreski, jeszcze przed wdrożeniem leków i suplementów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada, 10:22

08.2021 👶35 t. 2500g

03.2024 początek starań o Bobo nr 2 🤞

04.2024 ⏸😢

30.09 ⏸
    01.10 hcg 147,2 prog. 31,70 (15 dpo)
    03.10 hcg 294,4
    07.10 hcg 2678,6
    09.10 hcg 5243,4 prog. 33,40
    11.10 hcg 9509,8 + usg GS 5,3 Hbd
    14.10 hcg 19024,4
    17.10 CRL 5,8 mm ⭐
    07.11 CRL 28 mm⭐
    27.11 Pappa

preg.png
‹‹ 306 307 308 309 310
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ