1 poziom wtajemniczenia: poronienia, badania, Jerzak
-
WIADOMOŚĆ
-
Krąsi wrote:Miracle, ja u prof. z badaniami byłam dawno temu, moje dziecko ma już ponad 4 lata. I choć kiedyś myślałam, że nigdy nie zapomnę tych badań, to jednak zapominam. KIRy honoruje, cytokiny także, bardzo skupia się na obrazie USG jajników między 3 a 5 dc, krzywej glukozowo-insulinowej. Zleca badanie kortyzolu.
Dzieki za odpowiedz 😊 -
Cześć dziewczyny, przychodzę do Was z pytaniem. 25 stycznia poroniłam ciąże (6 tydzień). Poronienie przeszło bez powikłań, oczyściłam się sama w domu. Mój błąd że nie poszłam do lekarza sprawdzić czy wszystko jest ok. Krwawienie trwało 7 dni, po 14 dniach dostałam ponownie krwawienia. Byłam pewna że to okres, że może coś się jeszcze doczyszcza. Zrobiłam wczoraj test ciążowy, wyszedł dodatni. Dziś beta 2306 mIU/ml! Jestem załamana że tak zbagatelizowałam temat i nie sprawdziłam tej bety wcześniej. W środę idę na kolejną betę a lekarza udało się załatwić na sobotę dopiero. Zastanawiam się czy powinnam jechać na pogotowie z takim czymś, czy o ile dobrze się czuje, nie mam gorączki. CRP jest w normie to mogę poczekać do tej soboty. 38 dni temu poroniłam, beta powinna być znacznie niższa. Gdyby nie fakt że nie współżyłam od tego czasu to bym pomyślała że to kolejna ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:53
-