Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig ja tez bym pojechala. ja jak nie zajde teraz w tym cyklu ktory wlasnie trwa (testowanie 24 maja) to 13 czerwca lece do Grecji, moze tam sie uda
peppapig, Magic lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi powodzenia! Jak Ci się uda to my chętnie pojedziemy za was do tej Grecji, jak byś tak już kupiła czy coś to się nie zmarnuje
Marlena, Magic lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
hehe oki, mam zamiar poczekac wlasnie do 24 maja z wykupieniem wakacji bo wtedy testuje. ale jakby sie okazalo po tym ze jednak jestem a wykupilam to bede pamietac hehe
eM lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Tak sobie właśnie pomyślałam,że na każdym forum jest założona strona z lista osób starających sie lub czekających na @ może i my taką stworzymy i napiszemy kiedy mamy dostać @ ile sie juz staramy i ile mamy aniolkow itd.Co o tym myslicie?
Drzwiona lubi tę wiadomość
-
Mi by się marzyła lista dziewczyn które po poronieniu doczekały szczęśliwego rozwiązania, takie światełko w tunelu... no ale to trochę by potrwało pewnie...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
eM tak jak napisalaś ja chyba też szukam światełka w tunelu. Tak jak piszemy,to wszystkiego nie widać a na liście bedzie jasno i wyraznie co i jak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 21:29
-
Czesc dziewczyny
Kurcze wystarczy jeden dzien nie zagladac i takie zaleglosci.
Ja na szczescie przezylam niedzielne chrzciny. Na samym poczatku nie wytrzymalam gdy kuzynka gadała z bratową o tym na kiedy ma tetmin i wogole.. ale jakos sie pozbieralam i wrocilam do wszystkich. Siostra oczywiscie przemiła, duzo ludzi i rodziny jej meza to pazurkow nie pokazala. Dzisiaj znowu u mnie bedzie a ja mam tyle nauki do egzaminow..
za to wczoraj bylam caly dzien w pracy, na szczescie kibice byli grzeczni, nie musielosmy interweniowac.
Mimi zazdroszcze wyjazdu do grecji, ja mam zamiar wyjechac z mezem do karpacza pod koniec miesiaca. O ile nie dostane ospy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny apropo ochroniarek kiedys byłam na meczy na stadionie łsląskim i musiłam pokazac cała torebke bo ochroniarka sobie zażyczyła aze mialam tam cełe opakowanie podpasek itamponow bo to 1 dzie @ a ona mi wyrzuciła do kosza cale nieotwarte opakowanie podpasek iwszystkie tampony bo niby bombe mogłam tam prznosic jak sie na nia wydarłam mysłałam zeu udusze ja gołymi rękoma wyrwałam jej tampony zreki i poszłam dała mi spokoj widizła że zaraz wybuchne ahaha biedna ta dzieczyna nawrzeszczałam na nia a to jej praca a jak mi ulżyło ))))
Marlena lubi tę wiadomość
-
Ochroniarka
Policjantką chciałabym byc, oj i to bardzo ale raczej sie nie dostane. Choc prac adetektywa tez bylaby satysfakcjonująca.
Wiesz, ona miala obowiazek przeszukac Ci torebke ale niektore osoby w ochronie to naprawde przesadzaja. Wiadomo ze musimy sie trzymac polecen z gory ale na wiele rzeczy mozna przymknac oko -
Kasia * wrote:dziewczyny apropo ochroniarek kiedys byłam na meczy na stadionie łsląskim i musiłam pokazac cała torebke bo ochroniarka sobie zażyczyła aze mialam tam cełe opakowanie podpasek itamponow bo to 1 dzie @ a ona mi wyrzuciła do kosza cale nieotwarte opakowanie podpasek iwszystkie tampony bo niby bombe mogłam tam prznosic jak sie na nia wydarłam mysłałam zeu udusze ja gołymi rękoma wyrwałam jej tampony zreki i poszłam dała mi spokoj widizła że zaraz wybuchne ahaha biedna ta dzieczyna nawrzeszczałam na nia a to jej praca a jak mi ulżyło ))))Mama 8 letniej Wiktorii
i Aniołka Patrycji 10.05.2011 (22tc) -
nick nieaktualnyno marlena ona przymkneła oko ale jak na nia nawrzeszczałam czy mam sobie palec włozyc skoro mi zabrała wszytkie podpaski )))) mam jedna koleżankę ktora pracuje wochronie frima era agnieszka dz fajna dziewczyna jestem ze śląska więc pewnie nie znasz tu nikogo ona czesto głownie koncerty ochraniała mecze rzadziej