Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
tak z drugiej strony czego Ci lekarze nie wymysla jak im sie nie chce pracowac... mi w szpitalu powiedzialo 4 lekarzy,ze po odebraniu wyniku histo , ktory bedzie ok, po 1@ mozna sie starac...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Chodzę do niego sporadycznie, kilka lat temu byłam ale coś zaczął świrować i chamskie teksty typu stukanko, albo żeby majtek nie nosić ale że mąż mnie zastuka na śmierć, doradzanie pozycji w jakiej będzie mi dobrze, później już do niego nie chodziłam. Ale teraz było mi potrzebne L4 a nie wiedziałam czy lekarz do którego chciałam chodzić mi da,no i tak poszłam do tego jełopa i jeszcze siostra mnie namawiała i bratowa że do ciąży się bardzo nadaje i żeby do niego chodzić
powiem Wam że jak byłam z mężem na usg to nie walił ten lekarz takimi głupimi tekstami
mam dzisiaj doła przez niego
-
A wlasnie jeszcze mi powiedział żebym sobie owulacji nie wmawiała bo to nie możliwe, a pojawił się śluz,czuję ciągnące jajniki, piersi zaczynają boleć i pryszcze mi wyskakują jak zawsze na owulke, no ale nawet nie chciał mnie słuchać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 20:45
-
gosia86 wrote:Chodzę do niego sporadycznie, kilka lat temu byłam ale coś zaczął świrować i chamskie teksty typu stukanko, albo żeby majtek nie nosić ale że mąż mnie zastuka na śmierć, doradzanie pozycji w jakiej będzie mi dobrze, później już do niego nie chodziłam. Ale teraz było mi potrzebne L4 a nie wiedziałam czy lekarz do którego chciałam chodzić mi da,no i tak poszłam do tego jełopa i jeszcze siostra mnie namawiała i bratowa że do ciąży się bardzo nadaje i żeby do niego chodzić
powiem Wam że jak byłam z mężem na usg to nie walił ten lekarz takimi głupimi tekstami
mam dzisiaj doła przez niego
gosia86 lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
gosia86 wrote:A wlasnie jeszcze mi powiedział żebym sobie owulacji nie wmawiała bo to nie możliwe, a pojawił się śluz,czuję ciągnące jajniki, piersi zaczynają boleć i pryszcze mi wyskakują jak zawsze na owulke, no ale nawet nie chciał mnie słuchać9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Tak troche z innej beczki...mnie zdołowała szefowa. Dowiedziałam się od przyjaciółki (pracujemy w jednym wydziale), że szefowa wcale nie czeka na mnie z otwartymi ramionami. Stwierdziła, że lepiej abym posiedziała na zwolnieniu ze 3 miesiące bo jak teraz wróce to bede chodzic jak chmura gradowa, po drugie bede wisiec na telefonie czy wszystko ok z synkiem, po trzecie zaczne chodzic na zwolnienia.
Przez prawie 2 lata mojej nieobecnosci (ciąza, macierzynski,urlopy) zastępowała mnie dziewczyna (nie znam jej osobiście) i jak tylko wróce to ona odejdzie. Tak wiec szefowa cieszy sie, że dopóki mnie nie ma to ma kto pracowac...
Troche może chaotycznie pisze i może użalam sie nad soba bez sensu..nikt nie jest niezastąpiony i ja to oczywiście wiem, tylko przykro mi, że tak za plecami i w ogóle -
nick nieaktualny
-
i to jest kraj prorodzinny... zachodzi sie w ciaze, to tylko patrza jak cie wywalic, moja szefowa jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy zmienila mi umowe na do dnia porodu.... a potem jak juz masz dzieci to zasadnicze pytanie na rozmowach o prace to czy mam dzieci? tak to dziekujemy....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 21:06
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
moj brat mieszka w Irlandii połnocnej... ma 2 corki.. ma wlasna firme, dostaje od panstwa wszystko, zasilki, leki odzywki dla dziecka.. przedszkole, ubrania do przedszkola... dziecko niepelnosprawne od panstwa tez ma wszystko, od lekow i rehabilitacji po wozki, ubrania i opieke medyczna.... a w polsce? klepalby biede i sie zażynal...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie...