Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Znalazlam tutaj na forum dziewczyny ktore pisaly w temacie o porodzie martwego dziecka...dawno to bylo ale wiem ze nie jestem sama...ze sa dziewczyny ktore byly w terminie i rodzily dzidziusia ktory zasnal w ich brzuszku...ja bede musiala isc w czwartek do gina bo wydzielina po porodzie ma brzydki zapach i boje sie ze moglo sie wdac zakazenie....strasznie sie boje...w dodatku czytalam ze nie wolno po porodzie stosowac cewnika a ja mialam bo nie moglam zrobic siku...jeszcze wyjdzie ze tu tez zakazenie...boje sie... ;(
CLOnowka przykro mi -
nick nieaktualny
-
po 1 zabiegu, szalałam miałam dziwne sny, śniło mi sie albo ze jestem w ciazy albo, ze rodze martwe dziecko... budzilam sie zlana potem i dlugo nie moglam zasnac... potem szybciej niz natychmiast chcialam byc znowu w ciazy... jak po 2 miesiacach z aszlam, czulam sie zupelnie inaczej, czulam ze wszystko bedzie ok...no ale nie bylo, a teraz po zabiegu cos sie jest nie tak... po 5 dniach od zabiegu dostalam dopiero krwawienia, bardzo boli mnie podbrzusze i krzyz... czy ktoras tak miala?9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
ewcia21k wrote:Dziewczyny podziwiam Was,ja po 1 stracie nie mogę dojść do siebie a co dopiero Wy po 2 i więcej9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Ewcia wiem...jednak nie wierzylam ze moga byc dziewczyny ktore w terminie pojechaly rodzic a tu brak tetna...to samo co u mnie...malutka niby owinieta pepowina ale mozliwe ze gdzies przycisnela ja i udusila sie....nie znam przyczyny a ta z uduszeniem pepowina jest tylko domniemana...
Wgl radosc z rana teraz minela...juz nie mam sily...zmeczona jestem zyciem...ile mam tu siedziec sama....chlopak robi od rana do wieczora i zostawia mnie sama...postanowilam ze kupie zestaw do paznokci i znowu bede robic....uwielbiam wszystko co jest zwiazane z wlasnym tworzeniem...lampa odkad bylam w ciazy czekala na dzien kiedy Malenka urosnie na tyle zebym mogla znow poswiecic sie choc odrobine czemus co lubie....chyba to odwroci moja uwage...bo i tak przy remoncie nie pozwola mmi pomagac...a moze wybiore sie do szkoly zaocznie...lub jakis kurs...
-
Malinka u mnie ból i krwawienie było dopiero w 5 dniu po zabiegu, wdał się stan zapalny bo nie dostałam antybiotyku w szpitalu i chyba mocno mnie skrobali bo miałam naruszone jajniki (tak mówił lekarz)
może pójdź na kontrolę?ja po zabiegu byłam już 3 razy