Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru ja pewnie będę przechodzić to samo bo mam brać luteinę i duphaston jak tylko test wyjdzie mi pozytywny więc jak już zaczniemy się starać to pewnie będę świrować na maxa czy aby przypadkiem juz nie zaszłam bo ja panikara jestem a teraz to już na pewno będę przewrażliwiona
czyli test masz powtórzyć dopiero w poniedziałek? -
U nas w tym samym dniu co ja rodziłam Madzię oszczeniła się suczka u moich rodziców.
Jestem padnięta po pracy w ogrodzie,jeszcze muszę babcię wykąpać i odpoczynek
Strasznie gorąco u nas,ale chociaż ładnie się opaliłam -
Tak mam powtórzyć w poniedziałek, dziisaj rano wyszła blada krecha widziana tylko w cieniu bo światło odbijało, a był o czułości 10więc teoretycznie przy przyroście 66% to rano może było 8-9 wiec poczekam do pon chyba ze i tym razem zrobił mnie test w balona
-
ewcia21k wrote:Paulla-jestem taka dumna z Ciebie,ja jak pakowałam rzeczy po Madzi ryczałam jak bóbr!
Co do imienia to od dawna mówiliśmy do Madzi po imieniu,nawet jak nie było jeszcze wiadomo,że to dziewczynka.
Teraz jeśli będę miała córeczkę to Madzia chcę dać na drugie,żeby rodzeństwo pamiętało o siostrze.
Swietna myśl z drugim imieniemewcia21k lubi tę wiadomość
-
też się zastanawiałam nad Darią ale mój M odrzucił
tak przeglądam neta i myślę jaka ze mnie pusta pała ;(
tyle razy miała robie usg macicy a nigdy nie zwróciłam uwagi na endometrium jakie tam u mnie jest
więc nawet jak mi zrobi jakiś lekarz teraz po zabiegu to i tak nie będę miała prównania, chyba że znajdę jakiś stary opis z usg, a nie wszyscy lekarze dają
zresztą nie wiem czy to tak można porównywać
rozmawiałam dzisiaj z mężem mówi że poczekamy ze staraniami tyle ile będę chciała, ale że moje zdrowie jest najważniejsze i nie chce żebym przechodziła przez to drugi raz, bo co wtedy zrobię -
Miru to tak jak i ja też jak mi wyjdzie test pozytywny do luteinę mam brać acard już biorę,razem z kwasem i euthyroxem jaką masz lutke? doustną czy dopochwową? Ja mam tę drugą i jest lepsza bo ma lepsze działanie jak moja gin wierzy, że się nam uda to ja też muszę
Ja też miałam już wybrane imię z mężem jak chłopiec to Marcel a jak dziewczynka to Liliana choć ostatnio spodobało mi się imię Aleksander ale to strasznie ja jak kochane zacznę chodzić w ciąży to po 5 mscach od urodzenia kolejne... wolałabym bliźniaki ale... w tym cyklu tylko jeden pecherzyk chyba, że jednojajoweLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
My zawsze wybieraliśmy imie dla dziewczynki, nawet jak dziecko nie było jeszcze w rzeczywistych planach, tak jakoś zawsze byłam pewna że będzie dziewczynka
ale pozwolicie że zachowam to imię dla siebie
dla chłopca podoba mi się Kajetan lub Miłosz, a wcześniej Krzyś lub Adaś ale mojemu M żadne nie pasuje
właśnie wstawiłam ciacho do piekarnika bo się okazało że jutro niespodziewani goście -
Ja tez miałam od dawna wybrane imiona.
Dla syna Jakub i tak jest,dla corci Ewelinka,ale jej nie ma.
Jak będzie kolejny synek to będzie Marcel.
Moi wrócili juz i zadowoleni z ciacha ze zjedli juz polowe.
Ależ u mnie cale popołudnie burze były!!
Chyba trzy się zeszły i dawało czasu równo!!!ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Lelitka moja córka ma na imię Ewelina
Ja miałam dla chlopców Tomas i Tobias a teraz nie mam jeszcze imienia dla kolejnego dzieciatka.ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Ewelina u kogoś mi się podoba ale u mnie nie i dla tego wszyscy mówią na mnie Ewcia albo Ewka. Mi bardzo podoba się imię Aleksander,mój tata ma tak na drugie,ale rok temu moja kuzynka urodziła syna i dali mu tak na imię,Marcel też bardzo mi się podoba i jeszcze Maksymilian
A dla córci jeśli się jej doczekamy wybraliśmy Kalina,Magdalena.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 23:16
-
Magic ja biorę acard codziennie 2x 1
kwas 2x1
duphaston 2x2
luteine dopochwowo 2x1
no i póżniej aspirynęi heparyne ale to zoabczymy co wyjdzie na teście.
Kurcze bliźniaki tofajnie- bo dwoje za jednym razem i nie martwićsię czy później się uda czy nie