Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny ja juz mam dosyc... jestem juz ponad 17 godzin w pracy i jeszcze mon 3 mi zostały.
Ja juz chce do cieplego lozeczka!
Co do mnie w zwiazku z imieniami dla dziecka to zawsze podobalo mi sie Arkadiusz.
Teraz spodobalo mi sie Jeremiasz. Tylko czasem mysle ze bym dziecko takim imieniem skrzywdzila
A dla dziewczynki to imion podoba mi sie strasnie duzo. Klara, Kormelia, Roma, Liliana... ale gorzej z mezem. Jemu nie bardzo podobaja sie moje udziwnienia -
Miru czyli pakiet leków u Ciebie jest.
Nooo bliźniaki to fajna sprawa,tylko na ta chwile nie wyobrazam sobie ogarnąć dwójkę
Pewnie jakby było to dało by rade wszystko zrobić
Ale fak z tym zmartwieniem i podwójne szczęście do kochania jest,!!, -
Marlena wrote:Co do mnie w zwiazku z imieniami dla dziecka to zawsze podobalo mi sie Arkadiusz.
Teraz spodobalo mi sie Jeremiasz.
Mój syn to Piotr,Arkadiusz
Jeremiasza mam znajomego i jakoś on nie czuje się pokrzywdzony -
Ja jakoś z mężem dla chłopca jesteśmy jednogłośni- Bartosz, ale dla córki to nie wiem. Podoba nam się Martyna ale mamy długie nazwisko to imię chyba krótkie by się przydało
Mi dla chłopca podoba się jeszcze Artur. -
ewcia21k wrote:Ewelina u kogoś mi się podoba ale u mnie nie i dla tego wszyscy mówią na mnie Ewcia albo Ewka. Mi bardzo podoba się imię Aleksander,mój tata ma tak na drugie,ale rok temu moja kuzynka urodziła syna i dali mu tak na imię,Marcel też bardzo mi się podoba i jeszcze Maksymilian
A dla córci jeśli się jej doczekamy wybraliśmy Kalina,Magdalena.
To tak jak moja corka ma na imie Ewelina a od małego wołamy na nią Ewcia,Ewka Ewelinki to fajne dziewczynkiewcia21k lubi tę wiadomość
-
U nas dziewczynka będzie Natalka.
Z chłopcem jes mega problem, bo mi się jakoś nic nie podoba. Nie mam ulubionego imienia męskiego. Znaczy się podoba mi sie Adam, Bartek i Jakub, ale wszystko już zajęte w nnajbliższej rodzinie, a Kubów u nas jak mrówków (nawet sąsiad drzwi obok ma Kubę) więc raczej odpada.
Mąż się uparł na Karola i chyba nie pozostanie mi nic innego jak to zaakceptować skoro ja nie mam lepszego pomysłu. -
Lelitka pakiet jak w aptece Ale lepiej się czuję bo acard mi rozrzedza krew- mogęwiecej rzeczy robići się nie męczę.A i psychicznie jestem spokojniejsza bo wiem,że już na początek ciązy jestem obstawiona.
Co do imienia nam się podoba Natan,albo Bruno Ivo.
-
Mi z męskich podoba się jedno jedyne- Olek. I tak właśnie daliśmy synkowi na imię, Olaf Ale teraz tak sobie myślę że mogliśmy dać Aleksander. A dziewczynka miała być i mam nadzieję że kiedyś będzie Anielka Mi się bardzo podoba imię Ligia no ale mąż się nie zgadza i bym chciała tak chociaż na drugie dać. By była Aniela Ligia Tylko muszę jeszcze męża przekabacić
-
Ja to zawsze powtarzałam że dziecko powinno się czymś wyróżniać- a nie same Oliwie,Kasie i Zosie na podwórku.
Ja móiłam że dziewczynce Lili a moj mama ma Lilla a mój Ł mówi że dizecka nie będzie jak teściowej wołać
Czarnaa94, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana wpadam tylko na chwile ponieważ dzisiaj w nocy o 23.30 zmarł moj kochany tesć dowiedzieliśmy sie rano p powrocie z wesela ok 6.30 zadzwonli ze szpitala teraz z meżem załatwiamy wszystkie formalnosci a pogrzeb odbedzie sie w środe o godz.14
polecam tescia i cała naszą rodzine Waszej pamieci
Buziaki i moja pamieć dla Was -
Opiszę Wam dzisiejszy szczyt w sumie to nie wiem czego-głupoty? podłości? nie wiem sama czego
Zadzwoniła dzisiaj do mnie bratowa męża,(ta która dopiero zaszła w ciążę)i mówi tak: cześć Ewcia,wiesz mieliśmy przyjechać dziś do Ciebie,ale nie damy rady bo DZIADEK ROBI GRILLA Z OKAZJI NADEJŚCIA NOWEGO CZŁONKA RODZINY!
No masakra jakaś
Odłożyłam tel i tak strasznie się poryczałam
Nie wiem w jakim celu był ten dzisiejszy telefon
Ludzie są tacy podli -
Inessa wyrazy współczucia trzymajcie się ciepło
Ewcia szczerze Ci współczuję bratowa męża zero taktu, podła strasznie
my z mężusiem zrobiliśmy dzisiaj grilla w ramach obiadu
a tak poza tym to podły mam nastroju dzisiaj ciągle płacze i tak bardzo tęsknię, mam tak od piątku od oglądania tych filmików dla aniołków po prostu nie mogę dojść do siebie