Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta co lekarz to inna opinia
ja niestety wczoraj się przekonałam że bez zgody lekarza nie zacznę starań, teraz nawet się boję że prezerwatywa nam pęknie lub się zsunie wpadam z jednej skrajności w drugą, bardzo chcę dziecka ale też bardzo boję się kolejnej straty, może coś jest w tym co pisze Czarna że wszystko zależy od psychiki,
Czarna masz swietne podejście do tego tematu :*
Paula myślę że eM ma rację nie powinnaś pytać siostry wprost o test ciążowy,jeśli będzie gotowa to sama się pochwali
Anet przykro mi że i Ty musisz przez to przechodzić, życzę Ci abyś znalazla tu u nas wsparcie i odrobinę pocieszenia -
Anet-witaj w naszych skromnych progach,bardzo mi przykro,że musiałaś tutaj trafić
Paulla-ja też uważam,że nie powinnaś pytać siostry,a co jak był negatywny?
Poczekaj,na pewno sama Ci powie.
Marta-co lekarz to inaczej,Joli nasza gin powiedziała,że po pierwszej 2 już mogą się starać-jeśli oczywiście chcą.
Czarna-gratuluję podejścia
EM-jestem z Ciebie bardzo dumna! Cieszę się,że nie poleciała Ci już łezka
Ja wczoraj widziałam córeczkę sąsiadki,popatrzyła na mnie takimi wielkimi,brązowymi oczami-ale też nie płakałam,zastanawiałam się tylko czy moja Madzia teraz tak by wyglądała.eM lubi tę wiadomość
-
Mam dylemat
dostałam skierowanie na badania hormonalne od endokrynolog cześć badań mam zrobić w 3 dniu cyklu i zastanawiam się czy zrobić je teraz jak wreszcie szanowna @ mnie nawiedzi czy czekać do lipca?
nie wiem co zrobię jeśli gin każe mi czekać do sierpnia lub września ze staraniami chyba zwariuję, to jest ogólnie jakieś dziwne chcę się starać ale potrzebuję na to przyzwolenia lekarza, chyba chodzi o to żebym nie obwiniała samej siebie gdyby znów stało się to samo że mogłam jeszcze poczekać -
Gosia-nie doradzę Ci niestety
Zrób tak,jak podpowiada Ci intuicja,jeśli jeszcze nie jesteś gotowa-zaczekaj.
Ja postanowiłam zaczekać jeszcze,już nie ważne jest dla mnie kiedy dzidziuś przyjdzie,ważne żeby przyszedł,moim zdaniem dobrze zrobisz jeśli z Twojej strony zrobisz wszystko tak jak piszesz,żeby sytuacja się nie powtórzyła.gosia86 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny jestescie kochane, wy rozumiecie przez co przechodzę bo niestety same tego doświadczyłyscie. irytuje mnie to ze dla moich bliskich to nic wielkiego dziwia się ze ciężko mi odzyskac równowage bo przeciez ciaza była zbyt mała -utrata dziecka w 14 tyc jak w moim przydaku ,czy w 1 tyg niewazne nie ma zanczeniadla mnie ile dzidzia miala wazne ze ją mialam w sobie a teraz juz jej nie ma. to tak boli. mąz podchodzi do tego z dysatnsem było mu przykro i wogóle ale bardzo szybko odzyskał równowage i żyje jak gdbyby nigdy nic a ja wciąż cierpie to tak boli.
nie wiem czy podjąc się ponownie staran bo nie wiem jak bym zniosła gdyby znów sie nie udało -
Anet-każda z nas boi się powtórki,ale musimy zrobić wszystko tak jak pisałam wyżej,wszystko co w jesteśmy w stanie zrobić,żeby sytuacja się nie powtórzyła.
gosia86, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Aneta u mnie dzisiaj mija rok od śmierci mojego ojca i miesiąc od zabiegu, pi śmierci ojca czułam że wszyscy cierpią tak samo jak ja, a teraz czuję że to tylko mój problem
Ewcia u mnie też grzeje a jeszcze do pracy na 14 idę chyba się tam ugotuję
nawet jeszcze śniadania nie jadłam bo nie jestem głodna przez ten upał -
wcześniej myślałam,że tracąc maluszka we wczesnej ciąży było by mi łatwiej,ale pisząc tutaj z dziewczynami i widząc ich cierpienie zmieniłam szybciutko zdanie,nie ma dla mnie znaczenia kiedy,serce tak samo pęka.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Wsłuchałam się właśnie w tekst piosenki 'let it go': https://www.youtube.com/watch?v=kHue-HaXXzg. To tak trochę do nas...
Anetko, bardzo mi przykro. Ja osobiście tak pragnę dziecka, że już przestałam się bać. Wierzę, że będzie dobrze. Pewnie będę miała strach przed każdym usg, ale nie potrafiłam odpuścić nawet poprzedniego cyklu i starałam się już po 4tyg od poronienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 12:46
Marlena lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
a powiedzcie mi kiedy dostałyscie pierwszy okres od poronienia? ja niesiety byłam czyszczona i nie wiem po ilu dniach czy tyg mam sie spodziewac okresu
-
Anet-ja biorę tylko kwas foliowy,mam porobione badania,które kazała gin porobić i oczywiście zdrowa dieta. Czasem tylko jakieś piwko się trafi ale po za tym zero % i zdrowe jedzonko