Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki w mojej miejscowości przy Kościele jest taka Kaplica,dla tych rodziców,którzy nie maja grobiku dla swojego maleństwa. Podam Wam link,możecie sobie pooglądać a na pewno warto odwiedzić jeśli,któraś ma bliżej.
http://www.kalkow.com.pl/
http://turystyka.wp.pl/title,Kalkow-Godow,wid,15575435,wiadomosc.html?ticaid=112df2-tutaj mieszkam
tak mnie jakoś naszło,bo dziś 50-lecie kapłaństwa obchodził założyciel naszego Kościoła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 18:54
-
Hejka
Te moje sny to mnie zamordują... Dziś mi się śniło że byłam znów w ciąży i znów poroniłam tylko tym razem bardzo wcześnie, w 5 tc. I wcale nie płakałam, byłam jakaś obojętna jakbym się tego spodziewała. -
zamroduję się
napisałam posta i coś kliknęłam i mi się usunął
jestem wściekła bo ten mój stary zamiast spędzić ze mną trochę czasu to pojechał z sąiadem pokazać mu jakąś drogę, że niby chce taką zrobić u nas pod domem
teściowie dopiero pojechali, została sterta naczyń do zmywania oczywiście na moje ręce
cały czas wczoraj mu trułam że chcę żebyśmy spędzili trochę czasu sami, to teraz jeszcze głupio się pyta co się stało
na dodatek cały tydzień nie będziemy się widzieć bo będziemy się mijać
a jego rodzice zaplanowali nam już następny weekend u cioci na imieninach bo się ciocia obrazi, a w dupie mam ciocię, na mnie obrazili się znajomi bo nie poszłam wczoraj na ognisko i nikogo to nie interesuje
Czarna ja też miewam chore sny
a na pewno nigdy nie zapomnę co śniło mi się w dniu ostatecznej decyzji że zabieg jest koniczny bo ciąża się nie rozwija, do dziś jak zamknę oczy widzę to samo co w tym śnie
dzisiaj śnił mi się kościół ale dokładnie nie pamiętam coWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 08:08
Magic, Czarnaa94, ewcia21k, eM, Iza75 lubią tę wiadomość
-
wow odważna jesteś taka suknia z kolanami odkrytymi pieknie
Marta - nigdy przenigdy bym nie powiedziała, że masz protezę... wyglądasz zupełnie normalnie, a do tego świetnie jak już pisałam ;P
Ja dzisiaj miałam trochę podły humor rano, ale pojechaliśmy na działkę do K rodziców i odpoczeliśmy, opaliłam sobie dekolt i ramiona byliśmy na spacerze, rozmawialiśmy, mimo tego cholernego upału... nienawidzę takiej pogody nie umiem leżeć i nic nie robić... muszę byc w ruchu, a jak jestem w ruchu to mi słabo i oo! sporo naskrobałyście.
Kochane życzę Wam, aby Wasze marzenia sie spełniły, ale aby sie spełniły musimy działać! :*gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Oj Madzia dzisiaj by była jeszcze krótsza z przodu i czerwone szpilki koniecznie, teraz żałuję że nie miałam czerwonych,
och ile ja się musiałam nawalczyć z mamą o tą suknię to już moje, ale mialam jaką chciałam mieć
czytałam Twój pamiętnik nasze ciąże wyglądały bardzo podobnie, co inny lekarz to mówił że ciąża młodsza, wyszłam od jednego mówił 9 tc wg om wg usg 7
następny że na usg 5 i takie rozberzności, ach nie ma co się teraz rozczulać nad tym humor i tak mam już podły, zaczełam pisać pamiętnik ale nie zapisałam, może nie jestem jeszcze gotowa -
Magic mogę o coś zapytać?przeczytałam w Twoim pamiętniku że ktoś zepsuł Ci ślub, zdradzisz co się stało? jeśli nie chcesz to nie było pytania
a i wiesz że też tak myślałam że nie chciałam aby moje dziecko chodziło do jednej klasy z dzieckiem mojej walniętej sąsiadki (a swoją drogą matka roku która zostawiła niespełna 2 miesięczną córkę ze swoją mama i pojechała z 9 letnim synem na zieloną szkołę bo matiś jest niesamodzielny, ale 2 miesięczne dziecko jest samodzielne) i z synem mojej eksprzyjaciółki, nawet się tym pocieszam choć to marne pocieszenie -
Gosia ja też nie chciałam żeby moja córcia chodziła z córką sąsiadki,bardzo chciałam urodzić w grudniu i niestety urodziłam,do dziś sobie w brodę pluję jaka ja głupia byłam,ale to chodziło tylko o te cholerne 17 dni stycznia!
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie odkryłam, że moja sąsiadka jest w ciąży zazdraszczam...
Mam nadzieję, że w tym cyklu się wszystko odmieni...
Co do snów, to gdy byłam jeszcze w ciąży śniło mi się, że moje dziecko znalazło się poza moim ciałem i żyło, takie maleńkie 3cm. Zastanawia mnie teraz czy to było gdy wszystko się skończyło bo mój mózg gdzieś podświadomie wiedział...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Powiem wam, że ja swojego czasu zaczęłam pisać tu: http://hailey.blog.pl/. Pomogło mi to bardzo.
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Mi przed tą decydująca wizytą czy z ciążą wszystko ok śnił się mój zmarły ojciec że się powiesił (umarł na raka) i ja z mężem go znalazłam i go ściągaliśmy, okropny sen.
eM dobrze piszesz, dobrze się czyta twojego bloga
ja za pamiętnik zabierałam się dzisiaj ze 3 razy ale nie wyszło
dziewczyny czy po zabiegu macie problem w trakcie stosunku?w sensie czy odczuwacie jakiś ból?mnie dzisiaj bardzo bolało, ale dzisiaj ogólnie bolą mnie jajniki więc może to powódeM lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. W koncu piekna pogoda a ja moge powiedziec, ze swietnie sie czuje no fizycznie prawie idealnie a psychicznie narazie nie narzekam...
Widze, ze probujecie pisac, ja jak juz wspomnialam wstrzymam sie. Moj R jedzie niedlugo pytac o prace i jesli ja dostanie to skonczy sie praca na dwa etaty, choc gdy w pracy powiedzial, ze odchodzi tak szef powiedzial, ze dwa tyg ma mu dac na znalezienie nowego pracownika, kiedy przez caly tydzien nie dzwonil po niego bo roboty nie bylo. W tym tyg rowniez nie bedzie juz pracowal bo szef po wyplate za maj kazal jemu przyjechac.kiepsko to widze. Kolejny lichy tydzien... oby udalo sie jemu dostac te robote...inaczej nawet nie bedzie co myslec o dzidzi...
Goracego dnia zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 06:47
eM lubi tę wiadomość
-
Gosiu, cudna suknia, widać, że z Ciebie babka "z jajem"... no i ten mega uśmiech. WoW.
Co do stosunku to mnie nic nie bolało.
Fajnie, że piszecie pamiętniki, ja jestem antytalencie do pisania czegokolwiek niestety
Dzisiaj idę do gina nowego z NFZ, może wyłudzę jakieś skierowania na badania, moze przynajmniej progesteron
Młego dnia dziewczynki! U nas zapowiada się niezły upałgosia86 lubi tę wiadomość