Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksiazka doszla dziekuje co do suknito za moja tez zaplacilam 2700 z kolekcji agnes ale nie pamiętam jaki numer, sprzedalam ja potem za tysiac zl na allegro. Cud bo to byl rozmiar mini hehe smialam sie ze powinnam komunijna kupic
Marlena, Czarnaa94, ewcia21k lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Ja za moją suknię ślubną dałam jakoś 900zł. Nowiuteńka, szyta na miarę i to według projektu z neta. Oglądałam, oglądałam i się w niej zakochałam, innej nawet nie przymierzałam. W krakowie jest taki salon http://www.obajtek.pl/. Teraz już trochę zdrożały, no ale dalej jest tanio jak za dowolny projekt, no ale polecam tylko kraków, bo o sosnowcu słyszałam wiele złego.
Magic a chcesz na ten chrzest coś pamiątkowego czy praktycznego dla dziecka? Ile chcesz wydać? Uwielbiam wymyślać prezenty, może będę pomocna
Malinko jeżeli nie czujesz się na razie na siłach to odpuść, może jeszcze pragnienie posiadania dziecka wygra ze strachem? No ale na siłę nie można, bo to Cię pogrąży... trzymam kciuki!
Martuś tak mi przykro nie wiem, jakiś straszny ten świat że można chorować na raka w tak młodym wieku. Mój kolega z pracy też stracił nogę, ale on miał wypadek na motorze. Gdy leżał w szpitalu ważył z 30kg, facet 170cm... po prostu wrak. Teraz powoli podnosi się, długo walczył o nogę, ale nie dał rady. Smutne, że takie rzeczy się dzieją .
Co do działalności dziewczyny to nie byłybyście w stanie wyciągnąć jakiś dotacji z Unii na otworzenie? Zawsze się coś przyda na sprzęt tylko z tego co wiem nie możecie same się zwolnić z pracy, musieli by was zwolnić. Albo być na bezrobociu ponad 6m-cy. Trochę kapa z tymi wymaganiami...
Aaa i Pauluś też uważam, ze powinnaś pójść do lekarza może coś jest nie tak? Lepiej wiedzieć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 22:51
MartaAlvi, Malinka32 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Też oglądam Opole i właśnie Was skończyłam nadrabiać uff naskrobałyście
Marta-bardzo mi przykro,a włoski masz śliczne Myślałam,że malowane a tu na filmiku widziałam,że naturalne-kolor bomba!
Filmik też fajny
Paulla-też myślę,że już dawno powinien zobaczyć Cię jakiś lekarz.
Malinka-mój syn też ma brązowe oczy-po tacie,ogromne rzęsy-po tacie i w ogóle wszystko po tacie oprócz blond włosów,aha i dziewczyn też sporo już za nim biegaMalinka32 lubi tę wiadomość
-
Ewcia, mam malowane Robie mroźną czekoladą Olii Garniera...
Z włosami to jest tak, że przed chemią miałam takie sztywne druty z którymi nic kompletnie nie dało się zrobić, a teraz mam takie że się kręcą co doprowadza mnie do szału!
Babie nie dogodzisz...ewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gasiu trzymaj się i pamietaj z teściami musisz misć zawsze swoje zdanie jak pozwolisz to wejdą na głowe. Cześć dziewczyny
Mam pytanko powiedzcie mi ile trwał wasz cykl w którym miałyście zabieg i może czy kolejne już były uregulowane?
Ja jestem dziś na 32 dc i zastanawiam się kiedy @ przyjdzie jestem napompowana jak balon i myślałam że już ze dwa dni temu będzie , jak na nią czekam to jej nie ma prawdziwa cholera z niej. -
ewcia ja właśnie też poszukuję "ciszy pod sercem" ale nigdzie nie ma
Joanna mój cykl trwał 29 dni, czyli w normie bo ja mam regularne 28-dniowe cykle, a jak będzie dalej zobaczymy