X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam ja mam pare ale tylko kryminaly

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedz
    Mam jeszcze jedno pytanko czy stosujecie zioła ojca ojca sroki 3 lub mleczko pszczele naczytałam się i zastanawiam się co wy o nich myślicie?

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • eM Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasiu mój cykl trwał 43 dni, więc ciut powyżej normy. Normalnie cykle miałam regularnie co 31 dni. Obserwowałam temp i widziałam, że owulacja była w 32 dniu więc się spodziewałam, że się przeciągnie.

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :-)miałam wczoraj zajrzec ale po powrocie z imprezy padłam. Ale bawiłam sie dobrze a synek to juz w ogóle, miał do towarzystwa chyba 6 innych dzieci wiec zabawa była do upadłego i to dosłownie ;-)

Wczoraj przyszła @ :-) czyli po 30 dniach. Jeszcze nigdy jej widok tak mnie nie ucieszył :-)

Malinka nie poddawaj sie prosze, odczekaj jesli nie czujesz sie teraz na silach ale nie poddawaj sie !!

Miru czytajac Twoja historie miłosna przypomnial mi sie mój dawny psychol...prawie sie zabiłam przez niego, odciął mnie od wszystkich...oj długo by opowiadac...najważniejsze,że udało nam sie wyrwac :-)

Magic co do prezentu na chrzest mój syn dostał pięknie oprawione pismo świete.

Paula lepiej idz do lekarza, jesli to nic powaznego to przynajmniej sie uspokoisz.

Marta podziwiam Cie. Mimo tego co Cie spotkało bije od Ciebie tyle optymizmu i poczucia humoru. Fajna z Ciebie babka :-)

gosia86 lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spokojnie, zyje :* to nie wyrostek bo po ketonalu zasnelam. Boli mnie tak mocno brzuch bo obkurcza sie ciagke macica i wnetrznosci wracaja na miejsce.

Ewcia tez szukalam tych ksiazek dwoch ale nie znalazlam :/

Dzisiaj czuje sie lepiej ale jesli bedzie dalej brzuch bolal to nie bede czekac caly tydzien na wizyte tylko w te srode juz pojde...coz takie uroki pologu...a ja mam ponoc slaba psychike i nawet najmniejszy bol jest nie do zniesienia...to ordynatorka mowila, ktora zszyla mi krocze tak ze przez dwa tygodnie cierpialam :( ale ja sie nie zgadzam, po tym co przezylam i co przeszlam przy porodzie nie rowna sie z zadnym bolem.

Malinka tez uwazam, ze powinnas dac sobie troszke czasu...

Marta i ja podziwiam Cie za silna wole :*

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula jak się czujesz? Mam nadzieję że trochę lepiej
    ja nastawiłam rosół pozmywałam i teraz się opalam :)

Malinka każda z nas czuje strach i niepokój przed ciążą daj sobie trochę czasu

Marta to nie sprawiedliwe że niektórych ludzi życie tak mocno doświadcza

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula idz do lekarza żeby później nie pluć sobie w brodę że tak długo czekałaś
    Asia u mnie 31 dzień po zabiegu, miałam dziwne plamienia przez 7 dni od 19 dc
    nie wiem czy malpa przyjdzie za 2 dni powinna być, czuję bóle brzucha zwiastujące nadejście @ i piersi są wrażliwsze więc może przyjdzie

ewcia21k lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Miru Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam w szpitalu zaczęłam krwawić i po poronieniu tak przez 10 dni- masakra- z łóżka nie wychodziłam.
    A @ przyszła dokładnie 21 dni później na 7 długich dni..

A teraz to mam masakre rozregulowany cykl,który muszę wywoływać.

Paula może jakiś stan zapalny się robi,jak dostaniesz antybiotyki,albo to będzie jakieś zakażenie to wybij sobie z głowy szybkie staranie. To za długo trwa.

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula koniecznie to skontroluj, niefajnie że tak Cię boli, że aż ketonal potrzebny :(

Wiecie dziewczyny, może i niesprawiedliwe, ale dzieki temu przykremu doświadczeniu szybciej dorosłam i szybciej przewartościowałam sobie swoje życie :) I to jest właśnie taki pozytywny element tej całej choroby cholernej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 13:13

gosia86, PauLLa, ewcia21k, Iza75, Czarnaa94 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero teraz obejrzałam wasze filmiki

Magic ślicznie wyglądaliście

Matra jesteś naprawdę silną kobietą i śliczną:*
    coś dzisiaj cisza u nas, a wczoraj jak nie miałam czasu to drukowałyście jak szalone i to na ważne tematy

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajj nie straszcie mnie :/ gin przyjmuje dopiero w srode. A jak cos to prywatnie tez jutro chyba moge isc...tylko musialabym sprawdzic ;) nic se nie martwcie...

Dzis ma byc goraco a ja juz teraz nie wytrzymuje na dworze.....

Dziewczyny z tymi cyklami to widze, ze strasznie jest u Was to ciekawe co bedzie u mnie...

Powiem Wam, ze moja kuzynka wpadla bedac w trzeciej klasie technikum i urodzila w pazdzierniku czyli na poczatku klasy maturalnej. Szybko brali slub przed porodem i w marcu tego roku wpadla drugi raz i w grudniu urodzila corke, a pierwszy byl chlopak. Zazdroscilam jej ze ma juz parke. A w moim wieku jest...
    Zycie jest niesprawiedliwe i wszystkie tej niesprawiedliwosci doswiadczylysmy :(

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj w kościele widziałam ślicznego chłopca miał ze dwa latka blondynek oczka niebieskie a usteczka jakie miał słodziutkie:)

Paula jeszcze będzie nasza kolej na maluszki
    widocznie ktoś miał taki plan wobec nas, który nie koniecznie musi być sprawiedliwy

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Gosiu tak czekamy wszystkie i tak mimo, ze bardzo chcialam dzisiusia od razu tak teraz mysle, ze skoro tyle czekac musialam to poczekam ile bedzie trzeba...nie pamietam, ktora zachecala nas do pisania pamietnika, bo ona zaczela i jej to pomaga....przyznaje racje, mnie rowniez pisanie pamietka uspokajalo...cala ciaze to robilam ale teraz balabym sie ze zaczne pisac co czuje i wracac do tego co bylo...ja juz powoli zaczelam przyjmowac bol na klate...staram sie radzic sobie jakos...moze kiedy bede w ciazy znowu bede pisala wszystko...ale tera potrzebuje czasu...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Dziewczyny spokojnie, zyje :* to nie wyrostek bo po ketonalu zasnelam. Boli mnie tak mocno brzuch bo obkurcza sie ciagke macica i wnetrznosci wracaja na miejsce.

Ewcia tez szukalam tych ksiazek dwoch ale nie znalazlam :/

Dzisiaj czuje sie lepiej ale jesli bedzie dalej brzuch bolal to nie bede czekac caly tydzien na wizyte tylko w te srode juz pojde...coz takie uroki pologu...a ja mam ponoc slaba psychike i nawet najmniejszy bol jest nie do zniesienia...to ordynatorka mowila, ktora zszyla mi krocze tak ze przez dwa tygodnie cierpialam :( ale ja sie nie zgadzam, po tym co przezylam i co przeszlam przy porodzie nie rowna sie z zadnym bolem.

Malinka tez uwazam, ze powinnas dac sobie troszke czasu...

Marta i ja podziwiam Cie za silna wole :*
    Paulla to na 100% nie są uroki połogu.
    Wg mnie to nie jest normalne,ja 2 razy przez połóg przechodziłam i nigdy tak nie miałam,nie słyszałam też żeby ktoś z moich znajomych tak cierpiał,idź lepiej do lekarza.Nie chcę Cię straszyć tylko chcę dobrze,lepiej skontrolować.

gosia86, MartaAlvi lubią tę wiadomość

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic pisze pamiętnik, też się nad tym zastanawiam
    kiedyś pisałam bloga ale to było dawno dawno temu

Magic lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej byłoby gdybyś pojechała na IP

ewcia21k lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie,nie ma co czekać.
    Ja też piszę tutaj pamiętnik. Mi bardzo to pomogło.

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze dziewczyny...gdyby bylo gorzej to bym pojechala. A jest lepiej na szczescie...a gdyby cos bylo to moj R Wam napisze ;)

Teraz siedze u szwgierki, wiec odezwe sie jak bede w domku ;*

Slonecznej niedzieli Wam zycze :)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dobrej niedzieli Wam życze :)
    pamietam <3
    a u nas straszny upał ja lubie ciepło ale o 10 rano 30 stopni to już coś prawda!!:P

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ale mnie boli brzuch, jajniki i kręgosłup to chyba znak że @ się zbliża fajnie by było gdyby już przyszła, przynajmniej bym była pewniejsza że wszystko wraca do normy, a z drugiej strony teraz będą takie upały a u mnie w pracy na hali to nie da się wytrzymać w takich warunkach a tym bardziej przy @ aż się boję co to będzie:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 18:05

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
‹‹ 286 287 288 289 290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ