Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziś jest jeszcze dzień krwiodawcy ciekawe ile po poronieniu można oddawać krew? Od 19 roku życia oddawałam w miarę regularnie, trochę rzadziej gdy zaczęliśmy się z mężem staraćAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Miru - twój ustalił tydzien bez kłótni fajny pomysł hehe a ja mówie mojemu ze mam dosyc juz kłótni a on do mnie ale my sie przeciez wcale nie kłocimy... udusze go kiedys......
mój ma problem z okazywaniem uczuc bo nigdy ich nie dostał od rodziców, jako dziecko był przytulany tylko przez babcie. cięzko mu to wiem i dlatego jest taki dziwny. jestem takim ogniwem co trzyma wszystkich w kupie , w sensie córke i męza i o wszystkim za nich mysle ale ja tez sie juz wypaliłam i czuje sie słaba i chciałabym by mnie tez zrozumiał a nie sie tylko wkurzał. -
Anet to tak jak ja Moje chłopaki też by zginęli beze mnie :p
Mój mąż też w dzieciństwie nie miał okazywanych uczuć,czasem sam nawet podejdzie i przytuli się ot tak z zaskoczenia My w ogóle mieliśmy porąbane dzieciństwa ale teraz jest super i nasz syn ma inaczej A najlepszy tekst to jest od małego i od dużego: "co ja bym bez Ciebie zrobił"
A i wczoraj od syna usłyszałam,że jestem nudna bo na żadne imprezy nie chodzę ;P -
hehe ewcia ty widze żyjesz w podobnym świecie do mojego. moja córka ostatnio do mnie walnęła - mamo poszlibysmy do baru cos zjesc bo ty tylko przy garach stoisz nie masz czasem dosyc ? rozesmiałam się. mój mąz jak lezałam w szpitalu to płakał w słuchawke bym juz wracała bo nie ogrania wszystkiego a ja do niego - przeciez ty ciągle mi mówisz ze ja jak wracam z pracy to nic nie robie,a on nie nie robisz i ja nie wiem jak ty to ogarniasz. jedyny plus ze docenił obowiązki domowe i ile przy dziecku jest roboty.
Iza75 lubi tę wiadomość
-
ewcia a ile bys wzięła za taką firankę na karnisz juz z tasmą ok 2-2,5 m juz ze ściągnięciem. no i na długość ok 1,5 m chyba fasony ci przesle jak obczaje gdzie tu sie foty wrzuca
-
Anet do 100zł max,ale zależy po ile kupię kresz,na pewno nie więcej jak 100zł.
A fotki http://naforum.zapodaj.net/ tutaj wrzucisz tylko zaznacz 500*500 to dobrze będzie widać -
ewcia21k wrote:Anet do 100zł max,ale zależy po ile kupię kresz,na pewno nie więcej jak 100zł.
A fotki http://naforum.zapodaj.net/ tutaj wrzucisz tylko zaznacz 500*500 to dobrze będzie widać
spoko to wstawie fotki jak sie w pracy troche uspokojiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 13:20
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
u nas raz słonko raz sie chmurzy taka nie wiadomo jaka ta pogoda. ja w pracy dzis od 6 do 16 i mam juz dosyc dobrze ze tu ktos od czasu do czasu napisze to zaglądam:)
-
nick nieaktualny
-
Niestety codziennie i nawet w sobote. I praca fizyczna bo pomocnik hydraulika dlatego wczoraj przyjechalismy do moich rodzicow zeby pol godz wczesniej wyjezdzac z domku nie musial. A i tak dzisiaj zaspal bo budzik nam nie dzwonil i tata moj przyszedl go obudzic w 15minut wyrobilismy sie w niedziele spi do 12:00 czasami taki jest zmeczony po calym tygodniu tyrania, a robic musi. Wczesniej na dwie zmiany robil, bo z moim tatą i normalnie do pracy i wtedy od 6-5 do 21-22 robil...i tylko na obiad wjezdzal:/
Wgl mówiłam Wam dziewczyny, że chłopak dał mi kilka warunków , ktorych spełnienie przeze mnie pozwoli nam starać się o dzidzie. No i wczoraj powiedział, że jeśli poprawie swoją figurkę a on będzie miał dobrze płatną pracę, czyli że ja nie będę musiała na siłe iść pracować, to możemy zacząć się starać na bank o dzidziusia. Czyli wypad na wakacje, będzie tylko tak żeby odpocząć. No ale jeśli zaliczymy miłą wpadkę to nic się nie stanie będziemy kochać dzidziusia od początku a rodzina dowie się dopiero, gdy pokaże się brzusio -
kurcze to wam a w szczególnosci jemu serdecznie wspóczuje. taka tyrka to przerazające. ty masz poprawic figure??? a co tak źle po porodzie wyglądzasz? widziałam na fejsie twoje zdjecie i wygladsz ok wg. A co do dzidzi przeciez o mały włos mieliscie dzidzie to to była wpadka ? skoro teraz takie zasady hm nie bardzo rozumiem hehe
-
No nadrobiłam
Ewcia to obie mamy gina w piątek
boję się bardzo że jednak każe nam czekać dłużej niż do lipca
z moim M było tak że od razu chciał zamknąć ten rozdział i zapomnieć, ale wytłumaczyłam mu że się nie zapomina o takich sprawach,
później był etap dlaczego płaczę, i czułam że miał już tego dość, choć mówił że jest mu mnie żal bo cały czas o tym myślę i plączę i w sumie to miniony weekend był pierwszym kiedy prawie się udało bez płaczu (rano dwie lezki i tyle)
teraz czasem o tym rozmawiamyewcia21k lubi tę wiadomość