Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Zobaczę co się da zrobić z tym ginem.
Anet to było w szpitalu w moim mieście, o którym na prawdę nie można nic dobrego powiedzieć. Co z resztą widać. Ja w ogóle nie chciałam się kłaść bo dla mnie nie było takiej potrzeby. -
Cześć Dziewczynki moje kochane, dobrze jest być z Wami znów, baardzo mi Was brakowało. Niestety na wsi zasięg był koszmarny więc nie czytałam Was na bierząco
Nadrobiłam kilka stron tylko, bo wszystkiego chyba nie da rady...
Witam nowe Aniołkowe Mamy, bardzo mi przykro że tu dołączyłyście, ale na pewno znajdziecie tutaj wsparcie i ukojenie
Ja prawko mam od 5 lat. Uwielbiam jeździć autem i mogłabym to robić non stop
Co do tego czym się zajmuje, to pozostało mi jeszcze się obronić we wrześniu i będę mgr inż ochrony środowiska - niby tak potrzebnego kierunku, a z pracą lipa jak cholera nawet po polibudzie. No cóż...
Powiem Wam, że 3 dni z moją teściową to jak dla mnie zdecydowanie za dużo! A jazda z tą kobietą 8h to istny koszmar!! Wiecznie darła o coś mordę, wiecznie uwagi, wiecznie coś nie tak. Lepsza od Hołka - szkoda, że w życiu nie siedziała za kierownicą. A najlepsze, jak na autostradzie obracała się do tyłu i krzyczała, że trzeba uważać bo ten za nami jest blisko - hahahahhaha a co mnie to kur* obchodzi? MA SA KRA! Jestem wykończona tą podróżą
Całuje Was wszystkie, cieszę sie, że znów jestem z Wami!
Dobrej nocy
PS. Czarna, miłego wypoczynku!! Bawcie się dobrze, oby pogoda dopisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 23:09
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Czarnaa94 wrote:Uciekam spać. Odezwę się pewnie dopiero w piątek jak wrócimy z odpoczynku, już nie mogę się doczekać. Miłego weekendu kochane ;*
-
O to to to Miru myślała,że jest w ciąży ale mója @ ie była jak do tej pory głównie to było tylko plamienie i pierwszego dia dużo skrzepów krwi, a tak brązowe plamienia. Jutro idę na monitoring obadam co i jak...
No ale dzieci z tego nie będzie ;P
Dziergacie prawie tak dużo jak ja na drutach ubranek
-
No podzwiam cie Marta ze tyle wyttzymalas. Ja tez uciekam juz spac. Do jutra dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 06:17
-
No to robicie całkiem fajne rzeczy zarobkowo bo ja o swojej pracy powiedzieć tego nie mogę u na dodatek atmosfera kiepska
Czarna próbuj jakoś dostać się do Gina dobrze by było gdyby się udało przed wyjazdem, a na jutro życzę Ci udanej pogody
mnie zaprosiła siostra na grilla i chcę jechać, no skoro ostatnio byliśmy u ciotki M to do mojej siostry tym bardziej chcę jechać
milego dnia
a wszystkimi które mają dzisiaj wizyty u lekarza życzę samych dobrych wieści i zielonego swiatla dla stsranek :*Iza75 lubi tę wiadomość
-
dzięki Gosia bo ja własnie dzis idę. sprawdzi moje wyniki badan i powie co i jak. Badac pewnie mnie nie będzie bo przeciez mam @ ale mam mega obfita nigdy wczesniej takiej nie miałam.....
-
nick nieaktualnyWitam! O tak piątek, znaczy się, że jutro zrobie test ewentualnie poczekam do prawdziwej soboty
Ja mam nadżerkę nie wiem od ilu lat. Lekarze na wizytach tylko mówią " o nadżerka!" Ja odpowiadam "wiem". Nikt nic z tym nie robi....a pewnie trzeba
Ja mam nudną pracę, pracuję w Szpitalu jako inspektor ds bhp.
Oczywiście musiałam się przebranżowić
Jestem po resocjalizacji i pracowałam jako wychowawca w placówce interwencyjnej dla dzieciaków. Moja podopieczna w sylwestra się na mojej zmianie powiesiła i już nie wróciłam do pracyeM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy to nie dobrze że nikt Ci z nią nic nie robi ja jak miałam z 17lat miałam nadżerkę, potraktowano ją jakimś płynem, bo była mała i mam spokój.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyeM wrote:Amy to nie dobrze że nikt Ci z nią nic nie robi ja jak miałam z 17lat miałam nadżerkę, potraktowano ją jakimś płynem, bo była mała i mam spokój.
No właśnie to dziwne, że każdy lekarz tylko mnie informuje, że o na jest. zresztą ja ją też czuje jak sprawdzam szyjkę. Może liczą na to, że sama sobie ją wypale, wymroże czy coś tam innego -
Ach zazdroszczę wam że macie dzisiaj piątek bo u mnie piątek dopiero po jutrze urlopy wstrzymane bo dużo osób na L4 ale w sumie to szkoda mi każdego dnia urlopu bo chcę zaoszczędzić jak najwięcej żeby później po macierzyńskim być dłużej z dzieckiem
mi nadżerkę wyleczyli czopkami teraz nic nie ma