Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy miałaś poczekać do jutra taaa ja ostatnio zrobiłam chyba z 15 testów...
Nic nie jest jeszcze przesądzone wiec czekamy na powtórke testu albo bete.
Kolbusia witaj...współczuje przeżyc w szpitalu
Paula aniołek na pewno będzie śliczny powodzenia -
nick nieaktualnycierpliwie poczekam, bo nie czuję żebym miała dostać okres.
Mnie pozytywny test wyszedł dośc późno i był ledwo widoczny więc poczekam i powtórzę.
Oczywiście wcale nie musi byc pozytywny, zdaję sobie sprawę, że jestem tylko pionkiem na szachownicy Boga. Już raz pokazał kto rozdaje karty
Nie wszystko musi być takie jakie ja bym chciała żeby byłoinessa, Marlena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Amy miałaś poczekać do jutra taaa ja ostatnio zrobiłam chyba z 15 testów...
Nic nie jest jeszcze przesądzone wiec czekamy na powtórke testu albo bete.
heheh miałam jestem niecierpliwym rudzielcem ;P
wcale mi ten test nie zaszkodziłIza75, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyślę, że moje płaczące nastawienie mi nie pomoże, zniechęci mnie tylko do dalszych starań.. Od początku tego cyklu założyłam, że nie będę płakać jak dostanę @, że to wszystko ma jakiś cel.. Może organizm jeszcze nie jest gotowy :] jak będzie to będą tego efekty
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nigdy nie mialam rudych wlosow, ani strasznie bladej cery, ale niestety piegi juz tak... no i mam proste wlosy... chcialabym zeby choc troche sie krecily..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 09:09
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Amy musisz byc cierpliwa mąż mi tak powtarza teraz się nie udalo ale nastepnym razem sie uda ja staram sie juz chyba z cztery lata ale na poczatku to tak slabo mialam zabiegi robione histeroskopie potem laparoskopie i okazslo sie ze mam jajowod niedrozny i ciezko było mi zajsc wiec pojechalalismy szukac pomocy do Gdyni do Gamety lekarz kazal zrobic mi wszystkie badania trwali to troche bo nie ktore trzeba bylo w cyklu zrobic okazalo się ze wyniki sa ok wiec zaczelam cykl z Clo brakam cztery miesiace i nic wiec lekarz zaproponowal mi inseminacje udalo sie zoczylam dwie kerski bylam bardzo szczesliwa chociarz przez chwile polecialam di lekarza potwierdzic zobaczylam jak bije serduszko zakochalam sie w mojej fasolce bylan taka dumna az nagle poszlam w 7 tygidniu i okazalo sie ze serduszko nie bije zalamalam sie nawet nie wiem jak dojevhalam do domu ale lekarz mowi ze dobrze ze chociarz zaszlam bo widac ze moge tylko cierpliwosc i mysle ze ta druga inseminacja sie tez uda to jest moje marzenie ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa13 wrote:Amy musisz byc cierpliwa mąż mi tak powtarza teraz się nie udalo ale nastepnym razem sie uda ja staram sie juz chyba z cztery lata ale na poczatku to tak slabo mialam zabiegi robione histeroskopie potem laparoskopie i okazslo sie ze mam jajowod niedrozny i ciezko było mi zajsc wiec pojechalalismy szukac pomocy do Gdyni do Gamety lekarz kazal zrobic mi wszystkie badania trwali to troche bo nie ktore trzeba bylo w cyklu zrobic okazalo się ze wyniki sa ok wiec zaczelam cykl z Clo brakam cztery miesiace i nic wiec lekarz zaproponowal mi inseminacje udalo sie zoczylam dwie kerski bylam bardzo szczesliwa chociarz przez chwile polecialam di lekarza potwierdzic zobaczylam jak bije serduszko zakochalam sie w mojej fasolce bylan taka dumna az nagle poszlam w 7 tygidniu i okazalo sie ze serduszko nie bije zalamalam sie nawet nie wiem jak dojevhalam do domu ale lekarz mowi ze dobrze ze chociarz zaszlam bo widac ze moge tylko cierpliwosc i mysle ze ta druga inseminacja sie tez uda to jest moje marzenie ♥
Na pewno się uda, jak już raz się udało, pozostaje tylko czekać Masz bardzo dobre nastawienie i to jest już połowa sukcesu
-
Ale Wy drukujecie z rana
Co do wagi to ja żeby zajść w ciążę przytyłam prawie 15 kg- bo wiem,że zmoją wagą sprzed ciąży nie dałabym rady. Teraz mam 165- 170 cm zależy kto mierzy i ważę 62 kg, ja bym tak z 5 chciała przytyć- ale mój Ł mówi że teraz już mam czas, po dziecku zostanie.
Nigdy się nie odchudzałam wręcz wstydziłąmsię że jestem taka szczupła.... Teraz się dobrze czuję,sprzed ciąży nosiłam spodnie 32-34 teraz ledwo 36 ale jestem usatysfakcjonowana
Co do piegów -mi też isę podobają. Ja mam ciemną karnację i ciemne włosy ale piegi mi zawsze latem wychodzą i sobie siedzą a óxnie znikają wiec mam i nie mam ...
Zawsze chciałam mieć kręcone włosy, miałam druty... po studniówce zaczęły mi się kręcić i tak mam do teraz- teraz wolałabym żeby były proste Kobieta zmienną jest i zawsze chce tego czego akurat nie maMalinka32 lubi tę wiadomość