X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy miałaś poczekać do jutra ;-) taaa :-) ja ostatnio zrobiłam chyba z 15 testów...
    Nic nie jest jeszcze przesądzone wiec czekamy na powtórke testu albo bete.

Kolbusia witaj...współczuje przeżyc w szpitalu :-(

Paula aniołek na pewno będzie śliczny :-) powodzenia

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cierpliwie poczekam, bo nie czuję żebym miała dostać okres.

Mnie pozytywny test wyszedł dośc późno i był ledwo widoczny więc poczekam i powtórzę.

Oczywiście wcale nie musi byc pozytywny, zdaję sobie sprawę, że jestem tylko pionkiem na szachownicy Boga. Już raz pokazał kto rozdaje karty :)
    Nie wszystko musi być takie jakie ja bym chciała żeby było :)

inessa, Marlena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Amy miałaś poczekać do jutra ;-) taaa :-) ja ostatnio zrobiłam chyba z 15 testów...
    Nic nie jest jeszcze przesądzone wiec czekamy na powtórke testu albo bete.

heheh miałam :P jestem niecierpliwym rudzielcem ;P
    wcale mi ten test nie zaszkodził ;)

Iza75, inessa lubią tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    heheh miałam :P jestem niecierpliwym rudzielcem ;P
    wcale mi ten test nie zaszkodził ;)

No to git :-) gratuluje nastawienia

A ja sobie myśle, że jak sie nie uda za pierwszym razem to będzie załamka...ech szkoda, że nie nie jestem troche młodsza

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do rudzielców zawsze podobały mi sie rude dziewczyny ;-) kiedys stałąm na przjsciu dla pieszych a po drugiej stronie stała tak piękna rudowłosa dziewczyna, że ja chociaz jestem hetero nie mogłam oderwac od niej wzroku :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a masz piegi? :-) bo według mnie są urocze :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że moje płaczące nastawienie mi nie pomoże, zniechęci mnie tylko do dalszych starań.. Od początku tego cyklu założyłam, że nie będę płakać jak dostanę @, że to wszystko ma jakiś cel.. Może organizm jeszcze nie jest gotowy :] jak będzie to będą tego efekty

Iza75 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Amy a masz piegi? :-) bo według mnie są urocze :-)

niestety mam :]

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety...zawsze chca miec cos innego niz maja :-) Ja bym chciała miec proste włosy. Piegi są fajne :-)

Amy lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym chciała mieć proste włosy!! :) i nie być tak trupio blada ;)

• ewa13 Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy bedziesz miala maluszka a ham dlugo juz sie starasz

Będzie synek f2w3rjjg1dn3otbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ja straciłam córke w 2 lutego, odczekałam 3 cykle i teraz było pierwsze podejście :)

• Malinka32 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O piegach ze sa urocze mowia osoby, ktore piegow w zyciu nie mialy... ;) tez sa.moja zmora, a o dziwo moja starsza tez ma...

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • Malinka32 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie mialam rudych wlosow, ani strasznie bladej cery, ale niestety piegi juz tak... no i mam proste wlosy... chcialabym zeby choc troche sie krecily.. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 09:09

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka32 wrote:
    O piegach ze sa urocze mowia osoby, ktore piegow w zyciu nie mialy... ;) tez sa.moja zmora, a o dziwo moja starsza tez ma...

No to jestem nienormalna, mi sie podobaja :-)

Malinka32 lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Malinka32 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze piegow nie lubilam, zazdroscilam dziewczynom, ktore ich nie mialy... zawsze byl to moj kompleks... dopiero jak doroslam przestalam zwracac na nie uwage..

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • ewa13 Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy musisz byc cierpliwa mąż mi tak powtarza teraz się nie udalo ale nastepnym razem sie uda ja staram sie juz chyba z cztery lata ale na poczatku to tak slabo mialam zabiegi robione histeroskopie potem laparoskopie i okazslo sie ze mam jajowod niedrozny i ciezko było mi zajsc wiec pojechalalismy szukac pomocy do Gdyni do Gamety lekarz kazal zrobic mi wszystkie badania trwali to troche bo nie ktore trzeba bylo w cyklu zrobic okazalo się ze wyniki sa ok wiec zaczelam cykl z Clo brakam cztery miesiace i nic wiec lekarz zaproponowal mi inseminacje udalo sie zoczylam dwie kerski bylam bardzo szczesliwa chociarz przez chwile polecialam di lekarza potwierdzic zobaczylam jak bije serduszko zakochalam sie w mojej fasolce bylan taka dumna az nagle poszlam w 7 tygidniu i okazalo sie ze serduszko nie bije zalamalam sie nawet nie wiem jak dojevhalam do domu ale lekarz mowi ze dobrze ze chociarz zaszlam bo widac ze moge tylko cierpliwosc i mysle ze ta druga inseminacja sie tez uda to jest moje marzenie ♥

Będzie synek f2w3rjjg1dn3otbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się swoimi nie przejmuję wcale :) makijaż je lekko zakrywa, nie wystawiam buzi na kąpiele słoneczne więc nie ciemnieją :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa13 wrote:
    Amy musisz byc cierpliwa mąż mi tak powtarza teraz się nie udalo ale nastepnym razem sie uda ja staram sie juz chyba z cztery lata ale na poczatku to tak slabo mialam zabiegi robione histeroskopie potem laparoskopie i okazslo sie ze mam jajowod niedrozny i ciezko było mi zajsc wiec pojechalalismy szukac pomocy do Gdyni do Gamety lekarz kazal zrobic mi wszystkie badania trwali to troche bo nie ktore trzeba bylo w cyklu zrobic okazalo się ze wyniki sa ok wiec zaczelam cykl z Clo brakam cztery miesiace i nic wiec lekarz zaproponowal mi inseminacje udalo sie zoczylam dwie kerski bylam bardzo szczesliwa chociarz przez chwile polecialam di lekarza potwierdzic zobaczylam jak bije serduszko zakochalam sie w mojej fasolce bylan taka dumna az nagle poszlam w 7 tygidniu i okazalo sie ze serduszko nie bije zalamalam sie nawet nie wiem jak dojevhalam do domu ale lekarz mowi ze dobrze ze chociarz zaszlam bo widac ze moge tylko cierpliwosc i mysle ze ta druga inseminacja sie tez uda to jest moje marzenie ♥

Na pewno się uda, jak już raz się udało, pozostaje tylko czekać :) Masz bardzo dobre nastawienie i to jest już połowa sukcesu :)

• Miru Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wy drukujecie z rana :P

Co do wagi to ja żeby zajść w ciążę przytyłam prawie 15 kg- bo wiem,że zmoją wagą sprzed ciąży nie dałabym rady. Teraz mam 165- 170 cm zależy kto mierzy i ważę 62 kg, ja bym tak z 5 chciała przytyć- ale mój Ł mówi że teraz już mam czas, po dziecku zostanie.
    Nigdy się nie odchudzałam wręcz wstydziłąmsię że jestem taka szczupła.... Teraz się dobrze czuję,sprzed ciąży nosiłam spodnie 32-34 teraz ledwo 36 ale jestem usatysfakcjonowana :P

Co do piegów -mi też isę podobają. Ja mam ciemną karnację i ciemne włosy ale piegi mi zawsze latem wychodzą i sobie siedzą a óxnie znikają :P wiec mam i nie mam ...
    Zawsze chciałam mieć kręcone włosy, miałam druty...:( po studniówce zaczęły mi się kręcić i tak mam do teraz- teraz wolałabym żeby były proste :) Kobieta zmienną jest i zawsze chce tego czego akurat nie ma :P

Malinka32 lubi tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
‹‹ 377 378 379 380 381 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ