Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Gosia super a jeszcze miesiąc temu w życiu bys sie o to nie podejrzewała Naprawde czas robi swoje, pozostaje tylko i aż pamiątka w sercu
cieszę się że mieliście udany dzień:*ewcia21k, Iza75 lubią tę wiadomość
-
No ja też po piwku w sumie też miałam dobry dzień
Co do kilogramów to nawet jak ważyłam 65 to mi źle nie było,mogę tyle ważyć byle nie mieć oponki co mnie bardzo denerwuje bo nie mogę zakładać ulubionych bluzek czy sukienek,tylko tego chcę się pozbyć,w ogóle to jestem jak 1/4 mojego męża bo on waży 106kg ale nie ma tłuszczu w ogóle No ale on regularnie 4 razy w tyg chodzi na siłownie i 3 razy na boks+gra w nogę. -
Ja się dowiedzialam że oni będą z dzieckiem jak już byliśmy w drodze i trochę się bałam jak to będzie, ale jak tylko zobaczyłam wózek to zadziałał jak lep na muchę i maluch leżał w wózku i się uśmiechał
tylko byłam zła na jego matkę bo szwagier opowiedział jak to z nimi jest, ona jak się dowiedziała że to chłopiec to powiedziała że ona go nie chce i to jest tak że jej mąż ma bar cały dzień w barze, rano przed otwarciem na zakupy a po pracy musi się zajmować małym czyli wieczorna kąpiel, karmienia i przewijanie w nocy bo przecież ona się musi zajmować nim w dzień
nawet na spacer z nim nie wychodzi bo co ona będzie sama robić, to przecież moglaby nawet do baru przyjść a dziecko by pobyło na dworze
karmila go piersią i wszystko jadła aż mały trafił do szpitala na 3 dni
teraz karmi go mlekiem i żeby nie dawać mu pić to zamiast zrobić mleko z dwóch miarek i 100 wody to daj 150 wody na tyle samo mleka
no to szok
a dzieciak taki fajny, facet jej to ma anielską cierpliwość
Malinka to chyba powinno wystarczyć Ci tyle ruchu -
Kolbusia bardzo mi przykro postaraj się jakoś przeżyć dzisiejszy dzień, jutro już będzie trochę lepiej... i tak z dnia na dzień, aż będzie znośnie. Pisz nam tu o wszystkim co Cię boli, postaramy się pomóc :*
gosia86, Malinka32 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]