Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynie mówcie o jedzeniu. Ja się źle czuję, cos burczy mi w brzuchu.. miałam robić pomidorówkę i mam na nią smaka, ale wczoraj robiłam zakupy z M. i nie kazał brać kostek rosołowych bo są dwa opakowania więc odpuściłam.
Ja dzisiaj zaglądam do lodówki sa dwa opakowania, jedna to kostki mięsne do sosu, drugie grzybowe. oO
Nic nie ugotuję.
Jak M wstanie pojedziemy do jego babcimoże będzie co zjeść
inessa, ewcia21k, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
WItaj Ewa serdecznie Wam współczuje i przytulam do serca
ja właśnie wróciłam z procesji a na obiad mam schab w musztradzie i miodzie ( robiłam wczesnie rano) swieąż kapustke gotowaną po poznansku oraz młode ziemniaczki a na deser ciasto-piwosz z bitą smietaną (lighte czyli na wodzie
)
A co do temperatur to troszke sie znam i nie jest ważne jak wysokie sa tempki najważniejsze aby w pierwszej fazie cykli były niższe o conajmniej 0,3 -0,5 stopniachociaz na ovu już widziałam różne cuda niektóre wogóle nie miały skoku a 2 tygodnie temu dziewczyna urodziła dziecko z 35+ a miała potwierdzony brak owulacji przez lekarza,wiec trzeba miec nadzieje
DObrego dnia Wam życze a u nas pochmurno i bardzo wietrznie!!!ewcia21k, eM, gosia86, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny :*
Ewa przykro mi, wiem co czujeszale dobrze że nie zamknęłaś się w sobie i postanowiłaś rozmawiać z innymi o tym co Cie boli :* a my tutaj pomożemy Ci podnieść się :*
Tak naskrobałyście że pół godziny nadrabiałamu nas też brzydka pogoda, a miałam w planach spacerek. Teściówka obiad ugotowała, więc ja myśleć nie muszę
Mam ochotę naale akurat skoro jest ovulka to wolę nie ryzykować, a bardzo mi się chce
Ja nie będę mierzyć temp bo dla mnie to bez sensunie chciałoby mi się
no i cykle regularne wróciły, więc jest ok
No nic spadam na obiad bo teściówka wołainessa, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
A ja dziś na obiad mam żeberka z sosikiem żurawinowym i młode ziemniaczki w kawałkach do tego
U mnie nadal brak @.ale czekam z tą lutką,na razie nie biorę bo skoro 10 lecę to muszę jakoś to policzyć żeby z @ nie latać i w ovulkę też nie,dlatego czekam tydzień i dopiero wezmę lutkę.inessa, Malinka32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWKlejam przepis (a na forum 35 + są też przepisy
)
Piwosz
1 1,2 szkl. cukru
1,2 szk.piwa
kostka margaryny
2 łyżki kakao
to trzeba zagotowac mieszajac,ostudzic
reszta
3 jajka
1 i 3,4 szklanki maki
łyzeczka proszku
łyzeczka sody
ubijac białka osobno
lpo ostudzeniu wymieszac
40 minut piec na 200 stopni
mozna przełozyć masa kremowa
1 1,2 budyniu smietankowy na pół litra mleka zmieszac z masłem ( a ja dałam na wierzch bitą smietanę do której dosypałam galaretke wisniową jest pyszna ) acha jak ktos ma wieksza blaszke to polecam zrobic ciasta z wiekszej porcji,mozna też wylac ciasto na keksówke
mojemu mezowi bardzo smakuje a On nie przepada za słodyczami praktycznie ich nie je!
smacznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 13:32
Malinka32, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
ewa13 przykro mi, że do nas dołączyłaś. Będziemy Cię wspierać jak tylko będziemy umiały
Maja super, że u Was wszystko oktrzymam kciuka i modlę się aby było to 9 miesięcy spokoju i radości
Ja na obiad nic nie robie, bo teściówka robi zaległy obiad imieninowytakże zaraz się szykujemy do wyjścia
a ledwo Was nadczytałam ;P
Mnie to zalewa... czy to wina poronienia, że w dni płodne macie kałużę??
Paulla mówiłam, że jak jest owulka to chce sięjak nigdy wcześniej
inessa, ewcia21k, Iza75, ewa13 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
inessa niestety chcę tylko zgubić troszkę...przybrałam 6 kg i to muszę zgubic, bo źle się czuje
) ale mój Konrad to sobie przybrał porządnie! W spodnie od slubnego garnituru są to za mało powiedziane, że za małe! na udach się zatrzymały! xD myslałam, że padnę.
Kochane moje ja uciekam na obiad to teściów! Trzymajcie się!! I ściskam Was moje kochane! Co ja bym bez Was zrobiła!!!kocham WAS!! ::*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
inessa, Malinka32, ewcia21k, gosia86, Iza75 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Cześ Dziewczyny!
Ewa przykro mi z powodu straty, mam nadzieje że dzięki nam będzie Ci choć trochę łatwiej.
Przykre to jest że coraz więcej nas tu ciągle przybywa.
Ja byłam dzisiaj w kościele i obok stała dziewczyna z pokaźnym brzuchem. Zastanawiałam się czy mój brzuch byłby teraz podobnej wielkości. W końcu byłby to już 7 miesiąc.
Wiecie ja chyba jednak pójdę do tego gin z ta moja krwią po
Dziś znowu była, niepokoi mnie to strasznie.
Miałam iść do lekarza na nfz bo wiadomo że prywatny to sporo kasy bierze ale jakoś mam większe zaufanie do mojego prywatnego lekarza.ewcia21k lubi tę wiadomość