Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak bylam w 2 poronionej ciazy temp mialam 36.8.. mimo,.ze w poprzednich mialam 37.1- 37.3... a niby mowia ze jak sie zajdzie to tempka musi byc wiecej niz 37.. tez myslalam ze sie nie udalo,a.pozytywny test mialam juz 13 dni po ovu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 12:12
ewcia21k, eM lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Thalia u nas też niby 100% płatne, ale mi dniówka 100% płatna wynosi 110 zł brutto a z tego co oni wyliczyli to 80 zł brutto ale nie porafię rozgryźć ile oni od tych 80 zł odciągają, to podobno też jest liczona średnia z ostatnich 12 miesięcy i wliczają się wszyhstkie dodatki, no a ja mam premię kwartalną, wczasy pod gruszą i kasę na święta
jak zaniosę zaświadczenie o poronieniu, bo jednak wypis ze szpitala dla kadrowej to mało, to poproszę żeby mi to jakoś objaśniła, bo nie wiem czego mam się spodziewać na kolejnym L4Thalia, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
ewa13 ja jestem 42 dzień po zabiegu i miałam cos jak miesiączka od 19 dnia przez 7 kolejnych ale moje @ przed ciążą były zupełnie inne więc nie wiem co to było
jutro mam wizytę u gina,
każda z nas tęskni za swoją fasolką
jak jest mi już naprawdę bardzo źle to patrzę w niebo i mówię sobie że wiem że ona tam jest i to mi wtedy pomagaewcia21k, Iza75, ewa13 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam takie mrożone warzywa meksykańskie w lidlu - moje ukochane podsmaże pokrojonego kurczaczka, pomieszkam z warzywami i podam z ryżem. Tak bardzo nie chciało mi się zrobić nic ambitnego, ze poszłam dziś na totalną łatwizne
Malinka32, ewcia21k, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kochane za was kciuki
U mnie na razie ok.tylko strasznie senna jestem i dzisiaj mnie troche brzuch pobolewa. Ja też sobie powiedziałam,że teraz nikomu nie powiem ale kurde to nie takie proste.Na razie tylko wie mąż i przyjaciólki a rodzicom i dzieciom powiem dopiero po pierwszym USG.
Moja bratowa jest tydzien dluzej w ciązy ode mnie i od wczoraj zaczeła trochę plamić i się martwimy trochę.Jutro ma się umówic na wizyte.Mam nadzieje,że wszystko będzie ok.
Mimo,że mi sie teraz udało,to nie potrafie sie jeszcze cieszyc,bo gdzies strach czai się za plecami.Wizyte mam dopiero 14 lipca.inessa, ewcia21k, Iza75, ewa13 lubią tę wiadomość