Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do wagi to ja przy swoim 164 ważę 53 w porywach do 55. Niby wszystko ok ale nie mogę znieść swojego brzuch. Mam taką małą oponkę. Z jednej strony fajnie byłoby się jej pozbyć no ale skoro mam zamiar niedługo mieć większy brzuch to chyba nie opłaca się na razie odchudzać, tym bardziej że czytałam gdzieś że jak się kobieta odchudza to ciała daje sygnały że to nie jest dobry czas na ciąże.
Malinka32, ewcia21k, inessa, gosia86, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Marlenka też mam oponkę i tylko ona mi przeszkadza bo przy wzroście 164 ważę 59kg tylko ta oponka Ale też na razie się nie odchudzam,zmieniłam tylko dietę na zdrowszą i ćwiczę z Chodakowską,już 1 cm oponki zniknęło po 2 tyg ćwiczeń po 40 min dziennie bo więcej mi się nie chce.
inessa, gosia86, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiu z tym L4 to jest tak, że oni liczą średnią z 12 m-cy, z tego 80% i to jest twoje wynagrodzenie za miesiąc. Potem dzielą to na liczbę dni w miesiącu, czyli np w maju było 31 i to jest twoja stawka dzienna. Stawkę dzienną mnożą przez liczbę dni l4. Dlatego mówi się, że dni wolne też są płatne, ale to jest takie trochę złudzenie bo tydzień to i tak tydzień.
Maju strasznie mocno trzymam kciuki :* musi być dobrze.
A kilograma czy ewentualnie 5 tez bym oddałagosia86 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Macie tyle wzrostu co ja też mam 164. Waże 75kg...więcej po ciąży chyba nie schudnę bez ćwiczeń, bo jem niewiele a kilogramów dużo.....
Po za tym dzisiaj musiałam w końcu pochować wyprawkę dla dzidzi...pieluszki popakować, kosmetyki, karton mam wielki a i tak jeszcze nue wszystko się zmieściło. Znalazłam wciśnięty w kąt śliniaczek dla mojej Królewny, z disney'a. Ehh jak już myśle, że zdołałam się pozbierać to przyjdzie dzień, który niszczy wszystko...no i znalazłam test ciążowy, odkąd go zrobiłam więcej na niego nie spoglądałam. Ukryłam go żeby nikt nie znalazł dopóki gin ciąży nie potwierdzi...i tak schowany czekał na dzień dzisiejszy żeby mi przypomnieć. Ale mój R powiedział żebym nie była smutna, że nie długo znowu będziemy robić teścik i będziemy szczęśliwi....tylko kiedy? Jak mówię, że muszę zdążyć do sierpnia z badaniami i pracę znaleść to on pyta głupio dlaczego do sierpnia....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 16:25
-
Paulla wiem jak Ci było ciężko,my z mężem na drugi dzień po moim powrocie ze szpitala spakowaliśmy wszystko i wynieśliśmy na górę,a było tego sporo,nakryliśmy wszystko takim wielkim materiałem i rzeczy teraz czekają na odpowiedni moment,żeby wrócić na dół.A i tak kupuję ciuszki malutkie dla siostry ale leżą u mnie w szafce,dam dopiero jak maleństwo będzie w domu
-
Ja też 164 cm ale 64 kg chcialabym sie pozbyć ze 4 kg ale przed ciążą nie chcę stosować diety odchudzającej, a za ćwiczenia też jakoś ciężko mi się zabrać
u siostry na grillu byli ich znajomi z 3 miesięcznym synkiem ale nie zrobiło to na mnie jakiegoś negatywnego wrażenia i nawet poszlam zobaczyć małego w wózku:)ewcia21k, eM lubią tę wiadomość
-
Malinka32 wrote:Ja mam 170 i waze 68... tez z 10kg bym oddala.. chce ktoras ?
A ja 169cm i 70 wiec nie chce moge oddac swoje z 10...
ale tak jak Gosia nie zamierzam sie póki co odchudzac. Wmawiam sobie, że tak źle nie wygladam a kilogramy to mi cycki dodająewcia21k, gosia86, Malinka32 lubią tę wiadomość
-
Dzis mam fajny dzien B nie pracuje i w koncu możemy spedzic caly dzien razem. Bylismy na spacerze, potem bawilismy sie z małym, potem obiad (mielone i buraczki i ziemniaczki )...mały zasnął już to sie poprzytulalismy a teraz B skoczył do naszego sklepiku (otwarty prawie zawsze po piwko bo nam sie zachciało i będziemy sobie siedziec na dworku. Tak to ja lubie
MartaAlvi, ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość