Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy ale oni go nawet jeszcze nie postawili! My 3 lata stawialiśmy dom,nie wyobrażam sobie zostawić dziecka na tak długo poza tym z Hiszpanii rzadko się przylatuje do domu-taka praca niestety.
-
nick nieaktualny
-
No moja mam jest ok, nie wtraca sie nie narzuca, nie doradza,.gdy sie o to nie prosi... tylko tesciowa wiecznie chce wszystkimi rzadzic... i ma podobne pomysly... babcia dla dziecks lepsza od mamy, babcia wszystko wie lepiej... tez chciala wychowywac wnuki, tylko ze ona do dzieci sie nie nadaje, bo ma. Rozne dziwne zagrania... kiedys zostawilam z nia syna , na godzinke, mial ze 2 latka ona zajela sie czyms.. a ja weszlam do mieszkania wtedy kiedy stal na parapecie na 5 pietrze i otwieral okno w pokoju, tesciowa w kuchni robila kawe.... nigdy wiecej zadnego dziecka z.nia nie zostawilam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 10:00
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualnyMalinka32 wrote:No moja mam jest ok, nie wtraca sie nie narzuca, nie doradza,.gdy sie o to nie prosi... tylko tesciowa wiecznie chce wszystkimi rzadzic... i ma podobne pomysly... babcia dla dziecks lepsza od mamy, babcia wszystko wie lepiej... tez chciala wychowywac wnuki, tylko ze ona do dzieci sie nie nadaje, bo ma. Rozne dziwne zagrania... kiedys zostawilam z nia syna , na godzinke, mial ze 2 latka ona zajela sie czyms.. a ja weszlam do mieszkania wtedy kiedy stal na parapecie na 5 pietrze i otwieral okno w pokoju, tesciowa w kuchni robila kawe.... nigdy wiecej zadnego dziecka z.nia nie zostawilam...
Ojacieżpieprze -
No i tak tez robie, do mojej mamy mam zaufanie, wiem.ze dzieci beda z nia bezpieczne, a do tesciowej niestety nie.. dzieci z nia nie zostawiam... zreszta teraz sa juz duze i same nie chcialyby z nia zostac...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Ona w życiu nie pracowała za granicą,zresztą jej pracę nawet porównywać nie można bo pracuje na kolei i ma wszystko elektryczne tylko guziczki naciska to żadna praca,poza tym pracuje dzień,noc i 2 lub 3 dni wolnego,żyje w świadomości,że jak np zarobi się za granicą 5 tys to tyle ma być i koniec! ża granicą to się nie je,nie kupuje paliwa,rachunków się nie płaci i tak jak u nas na 2 domy żyjemy i opłaty też na 2 domy się robi,no ale praca za granicą=kupa kasy i same przyjemności.
Amy, Iza75, ewa13 lubią tę wiadomość