Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
No ale jeszcze ma pretensje... ze nie ma dostepu do wnukow i ze jestem zaborcza nienormalna, bo nie chce z nia dzieci zostawic.... a ona by chciala pobyc z nimi sam na sam... tylko szkopul w tym ze one nie chca....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Najlepsze to jak wyliczyła zarobki mojego męża! Jak pracował w Niemczech i pracował po 16-17 godz dziennie to i 8tys zarobił,więc mamunia słyszała,że w Norwegii się dobrze zarabia to pyk od razu no minimum 8tys razy 2 no i +4dla zaokrąglenia - i wychodzi ładna kasa! I co my z tymi pieniędzmi robimy?
Kurde jak tyle zarabia to po jaką cholerę jeszcze tam siedzi? -
Malinka32 wrote:No ale jeszcze ma pretensje... ze nie ma dostepu do wnukow i ze jestem zaborcza nienormalna, bo nie chce z nia dzieci zostawic.... a ona by chciala pobyc z nimi sam na sam... tylko szkopul w tym ze one nie chca....
Dzieci swój rozum mają ale i tak tesciowa powie, że na pewno chca pobyc z babcia tylko Ty jestes wredna i im nie pozwalaszMalinka32 lubi tę wiadomość
-
Ewcia za granica wszystko bardzo drogie mueszkania sa okronie drogie moj maz ma firme polska budowlanke ale tyle oplat ze nie kiedy mysli zeby to zucic ale mam kasa jest potrzebna ja sie lecze w gamecie w gdyni same wyniki tysiac a gdzie reszta inseminacha 700 zl
-
Ewcia nasz racje zbam wszystko drogie polak polakowi to by oczy wydrapal o jedba korone zebym nie musiala sie leczyc to juz dawno byla bym w polsce mowie do meza nie kiedy ze juz bym chciala wrocic do polski ze moge nawet isc do pracy na kase do markietu a on sie smieje .
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Moja teściowa to od początku mnie nie lubiła,jej syn zerwał zaręczyny z dziewczyną przeze mnie,wiem że do tej pory mnie nie lubi-z wzajemnością ale pogodziła się z tym.
Malinka32 lubi tę wiadomość