Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie u Gina, czuję się trochę zbyta ponieważ mnie nie zbadał i nie zrobił usg
nie wiem czy to normalne?
czy mam sobie szukać innego?
odnośnie plamienia po stosunku to może się zdarzać
tampony można stosować choć on jest przeciwnikiem, ale biorąc pod uwagę moją pracę to wyjątkowo mogę
badań mam nie robić
zabezpieczać się prezerwatywą
odczekać 2-3 miesiące (nie cykle) i się starać
na brak @ dupek przez 5 dni
no ale dlaczego mnie nie zbadał?i tak bardzo zależało mi na usg
i musiałam do niego wrócić pi to pieprzne zaświadczenie o poronieniu więc znów muszę czekać w kolejce -
No i nie wiem co robić? Do dr jełopa nie chcę iść
czy szukać kogoś czy trzymać się tego dr Belki?
no nie mam pojęcia
może teraz wezmę tego dupka i po @ poszukam innego Gina, no ale z tego byłam zadowolona aż do dziś
no ale może to nie koniec świata że mnie nie zbadał i nie zrobił usg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 16:10
-
Hej Gosia, przywołałam Cie w myślach
Dla mnie to dziwne, że gin Cie nie zbadal. Tym bardziej, że @ nie dostałas jeszcze...ja mam zawsze usg, nie ważne z czym przychodze. Zawsze warto sprawdzic czy cos sie nie czai. A cytologie Ci pobrał? Czy miałaś niedawno?
Badań nie robic bo...? Dlatego, że to 1 poronienie?...jak zwykle... -
Tylko że ja chcę się starać w lipcu czyli po tej miesiączce którą powinnam niedługo dostać
jest jeszcze jeden młody lekarz raz u niego byłam może po @ pójdę do niego, choć na znany lekarz nie ma tak dobrych opini jak belka
i taki małomówny jest ciężko coś z niego wyciągnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 16:19
-
nick nieaktualnyGosiu mi lekarz powiedział,ze na USG pierwsze po poronieniu to najlepiej po 1 @ ale ja byłam i też mnie nie zbadał a teraz byłam badana i lekarz był zdziwiony,ze dopiero teraz przyszłam na kontrole.
Ja bym na Twoim miejscu poszła do gina po 1 @ ale tak abys zobaczyła wtedy czy bedziesz miec owulacje ( ja nie miałam owulacji po 1 @ ) tym bardziej,ze chcecie zacząć sie starać. lecz do Ciebie należy decyzja oczywiscie -
Ja tez po 1 poronieniu bylam u ginki, tez mnie nie zbadala.. mowila ze wszystko git i ze moge sie starac.... usg zrobilam prywatnie... zadnych badan nic... poronilam.drugi raz... zmienilam ginke...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Jola była teraz u naszej gin,zbadała ją(bo Jola nie miała zabiegu) i powiedziała,że wszystko ok i ma się ze staraniami wstrzymać 2-3 cykle,od razu po poronieniu często nie ma owulacji i ona dlatego właśnie radzi poczekać,żeby nie dołować się jak @ przychodzi.