Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
„Po szklistych oczach je poznasz,
po chwiejnym głosie,
po marzeniach w pył obróconych,
sercu na pół złamanym
i ramionach rozpaczliwie pustych.
Po kołysankach nigdy nie wyśpiewanych,
po nocach nieprzespanych,
po imionach nie nadanych
i łzach w ukryciu wylanych.
Po smutku lepiej lub gorzej skrywanym.
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe Mamy.”gosia86, Iza75, ewcia21k lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Wiesz Gosiu ja od poronienia byłam już u 3 lekarzy! a co mi tam
najpierw 1,5 tygodnia po zabiegu too zrobiła mi tylko USG - wszystk ok.
Potem byłam 9.06 u jakiegoś nowego, chciałam wypróbowac po prostu i posłuchać co on ma do powiedzenia na temat badań i starań. On mnie zbadał na fotelu i nawet piersi badał czego do tej pory nikt nie zrobił
No i teraz w środę byłam u tego, który prowadził moją ciążę. Z nim tylko rozmawiałam, dał skierowania na badania choc chyba ma podobne zdanie jak Twój Belka "ciąża była ułomna, ale była więc następna też będzie", ale nie chciał mnie badać a ja w sumie też nie prosiłam...
Jeśli masz możliwość iść w ten poniedziałek to idź jak najbardziej. Zawsze to jakaś dodatkowa opinia, może jakieś badania zleci albo po prostu okaże się fajniejszy niz Belkagosia86, inessa, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Dobrze że napisałaś co jest w tym linku zanim obejrzałam :*
Marta dzięki za radę
w ogóle dzięki dziewczyny :*
pogadam jeszcze z mężem jak wróci, ale ostatecznie mogę poczekać z dupkiem do poniedziałku sokoro przeżyłam 43 dni bez okrddu to jeszcze 3 nie zrobi mi różnicy, zresztą mogę pójść nawet jak okres będzie najwyżej mnie nie zbadainessa, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Oj to ja chyba nie chcę tego oglądać. Oglądałam jakiś czas temu i później miałam strasznego doła, więc wolę na razie unikać rzeczy które rozdrapują rany
Ja też omijam szerokim łukiem. Wiem, że wiersze są piękne, filmy rozczulają i wgl pasują do nas jak ulał, ale też nie jestem jeszcze gotowa, nie chce płakać...
Dzisiaj Dziadek mi powiedział (zupełnie nie w zwiazku z moją stratą), że jak jego młodszy brat zginął w wojsku to jego mama strasznie płakała i wtedy przyszedł ten syn, położył głowę obok niej i powiedział żeby nie płakała, bo jak ona płącze to jest mu ciężęj. Ja do swojego Skraba też chcę się już tylko uśmiechać, żeby był szczęśliwy Tam u Górygosia86, Arabella, Iza75, inessa, ewcia21k lubią tę wiadomość