Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa-nie przejmuję się teściową-ona 18 lat mieszka we Włoszech i nawet ze sobą nie rozmawiamy
Raz do roku się widzimy albo rzadziej
Za to teść jest spoko
ewa13 lubi tę wiadomość
-
a najlepszy tekst mojego męża do mojej mamuni:
-Przemek zarabiasz to dla czego sobie nie kupisz takiego auta?
-Bo zbieram na alkohol!
mąż nie pije,no piwko 1 lub 2 w towarzystwie to tak ale nigdy za dużo
Od tamtej pory mamunia nie wtrąca się w nasze zakupy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 10:28
gosia86, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Amy a masz piegi?
bo według mnie są urocze
Amy wrote:niestety mam :]gdybym choć ruda była ;( i też jestem trupio blada
A co do rodziców i teściów to mam i jednych i drugich super. Teściowa nie pracuje i po ciuchu mam nadzieję, że trochę pomoże przy dziecku jak wrócę do pracyewcia21k lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyO matko i córko Was nadgonić!!!!
od rana i tyle napisane czy Wy nie spicie???
żartuje oczywiscie ale nadgonic cieżko.
my mamy goscia ale bardzo fajnego tylko wypada sie nim zajać a wiec jedzonko,rozmowy,spacery
dlatego mniej czasu mam na Was
a ja do roku miałam czarne,kreocne włosy po czym wszystkie mi wypadły az rodzina sie wystraszyła,ze bede łysa a potem zaczeły mi rosnac włosy,proste,bardzo geste ale prawie białe i tak sobie rosły i zmieniały z biegiem lat kolor teraz jestem ciemną szatynką a ostatnio i tak sobie je farbuje na czarny kolor,lub ciemny brąz - przykrywam siwizne. No i miałam włosy do pasa ale sciełam bo nie dawałam sobie z nimi rady przez kregosłup za to moja mama ma 60 lat i ma długie włosy koloru kruczoczarnego ( ale moja prababcia była uwaga!!! indianką)
życze Wam dobrego dniau nas deszczowo niestety.
Malinka32, Iza75, ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
-
ja też mam piegi na codzień
Nie przeszkadzają mi one, za to jak wyjdę ze słońca to wyglądam strasznieee i tych dodatkowych piegów które wyskakują to nie cierpię!
Teściowa moja to jedna wielka zagadka... Niby się dogadujemy, niby spoko, ale tak jak Wam opisałam nasze ostatnio 3dni-24h/d to wiecie, że nie do końća jest normalną babą. Wiecie, mój mąż czasem mówi, że ona jest pierdol* co mnie trochę denerwowało bo ja osobiścienie wiem jak można tak o mamie myśleć, ale w sumie to czasem myślę, że wcale mu się nie dziwie że tak mówiPrzykre ale prawdziwe. Niestety tak sie zlożyło, że mój K jest tym gorszym synkiem, mimo że za bajtla był na każde skinenie mamusi, nawet jak się spotykaliśmy w wieku lat 16 to ona dzwoniła do niego i kazała mu iść do sklepu po fajki dla niej!
Ahh nawet nie wiem jak Wam całą tą historię przedstawić, ale faktem jest, że normalna ta kobieta to nie jest na pewnoNawet teraz w drodze jej K powiedział żeby szła do psychiatry hahaha
-
nick nieaktualny
-
Kolbusia przykro mi, że musiałaś pożegnać swoje maleństwo. Na pewno naprowadzimy Cię na właściwe tory
zaufaj nam, a nie pożałujesz kochana
Ja na obiad mam dziś wolne, bo dopiero wróciłam z zakupów z koleżanką, od godz 10 latałysmy aby coś kupić! Wydałam wszystko, ale mam to co chciałam
A co do teściowej, to mój mąż i ja mamy takie same zdanie- idealna teściowa to teściowa na 102, 100m od domu i 2m pod ziemią ;P
Ale nasze mamy nie są straszne,trochę matka mojego męża lubi mówić co jest lepsze, ale ja nie boje się postawić i mówić jasno gdzie jest granicaona to szanuje
inessa, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny