X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :*

Znowu siedzę u rodziców a R już z moim ojcem w pracy są. Sąsiad kosi trawe kombajnem chyba bo taki hałas, że głowa to mi zaraz pęknie.

Amy ja też wierzę, że wcale nie @ przyjdzie tylko fasolka zaczyna się rozwijać, a jeśli przyjdzie @ to nie koniec świata :* każda z nas czeka, niektóre na zielone światło dopiero a inne na ovu. Każda z nas zostanie mamusią dzidziusia tutaj na ziemi :*

Effcia28 lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Witam :*

Znowu siedzę u rodziców a R już z moim ojcem w pracy są. Sąsiad kosi trawe kombajnem chyba bo taki hałas, że głowa to mi zaraz pęknie.

Amy ja też wierzę, że wcale nie @ przyjdzie tylko fasolka zaczyna się rozwijać, a jeśli przyjdzie @ to nie koniec świata :* każda z nas czeka, niektóre na zielone światło dopiero a inne na ovu. Każda z nas zostanie mamusią dzidziusia tutaj na ziemi :*

Niech nie pęka :) Szkoda takiej głowy :)
    Skąd wy macie tyle wiary :)
    Zmienił mi się lekko kolor śluzu, nie może to oznaczać nic innego... :)
    Będę teraz ganiać do ubikacji i sprawdzać :P

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie niecierpliwa jesteś :D ale nie śmieję się, bo nie wiem jak ja będę się zachowywać, gdy mi przyjdzie oczekiwać na ll kreski :D także powiem tylko, że wiem co czujesz, bo ja też nie potrafie na nic czekać :P wszystko musi być szybko. Bo szkoda zwykle czasu :D

gosia86 lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Faktycznie niecierpliwa jesteś :D ale nie śmieję się, bo nie wiem jak ja będę się zachowywać, gdy mi przyjdzie oczekiwać na ll kreski :D także powiem tylko, że wiem co czujesz, bo ja też nie potrafie na nic czekać :P wszystko musi być szybko. Bo szkoda zwykle czasu :D
    Dokładnie tak :D
    jestem w 99% pewna że testy się nie myliły :)
    kolor śluzu mówi sam za siebie, mój organizm wodził mnie całe dwa tygodnie za nos :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że był weekend bo inaczej bym poszła robić z siebie idiotkę i robić betę ;) tak to przynajmniej zaoszczędziłam 50 zł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 09:04

• anet525 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie wszystkie bedziemy tak świrowac jak obudzi sie w nas nutka nadzieji hehe to normalne jak emy świruje :P

paulla ale masz fajnie nie musisz pracowac mnie praca dobija dobrze ze 14 lipca urlop i relaks bo szału dostaje.
    mój mąż cos ostanio zaczął dawac mi znaki ze chce sie starac o drugie , ze nie ma na co czekac bo niki juz ma 8 lat i wogóle jest tysiąc powodów dla których powinnismy sie zacząc starac. Kocham tego mojego wariataL:P

Iza serio zrób cos dla siebie głupie pomalowanie paznokci ci moze minimalnie poprawi humor ozfób sobie je jakos ładnie
    cokolwiek zrób bys poczuła sie lepiej
    oj żebym ja była obok to bys odrazu sie ogarnęła:P

Iza75, Lemurek27 lubią tę wiadomość

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ja za bete płaciłam 23zł czemu 50 dyszek?

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie szpital woła 44 zł ;]
    A tak swoją drogą to ja jako pracownik szpitala powinnam mieć jakąś zniżkę. Ewentualnie za darmo :P

• anet525 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no raczej ej to jest zdzierstwo zapytaj w jakims labolatorium albo idz do gina na nfz i popros skierowanie da ci napewno i bedizesz miała za darmo.
    ja piernicze dosc ze pracujesz tam to jeszcze tyle kasy za to płacic . szok

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no raz zapłaciłam, ale byłam pewna że jestem w ciąży, teraz do tych badań poczekam aż test potwierdzi jakieś tam podejrzenia.. 50 zł to dużo, 20 bym jeszcze dała, ale 44 . hm.. :]

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :*
    u mnie @ pełną gębą się rozkręciła, pewnie dlatego że tak narzekałam że skąpa jest :P
    u mnie beta kosztuje 23 zł ale nawet jak dostałam skierowanie od gina na nfz to musiałabym płacić, ale na szczęście mam w pakiecie luxmed tyle że skierowanie musi być od ich lekarza a jeśli nie ma skierowania to 10% zniżki

Amy, MartaAlvi lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    pewnie wszystkie bedziemy tak świrowac jak obudzi sie w nas nutka nadzieji hehe to normalne jak emy świruje :P

paulla ale masz fajnie nie musisz pracowac mnie praca dobija dobrze ze 14 lipca urlop i relaks bo szału dostaje.
    mój mąż cos ostanio zaczął dawac mi znaki ze chce sie starac o drugie , ze nie ma na co czekac bo niki juz ma 8 lat i wogóle jest tysiąc powodów dla których powinnismy sie zacząc starac. Kocham tego mojego wariataL:P

Iza serio zrób cos dla siebie głupie pomalowanie paznokci ci moze minimalnie poprawi humor ozfób sobie je jakos ładnie
    cokolwiek zrób bys poczuła sie lepiej
    oj żebym ja była obok to bys odrazu sie ogarnęła:P

Żałuję, że Cie nie ma ale chyba mamy dość daleko od siebie ;-) bo Ty jakos Pabianice? czy te rejony...ja pod wawa.
    ale dziekuje, lepiej mi troche...może nie paznokcie ale chyba włosy wieczorem pofarbuje :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Pabianice hehe troche kawałek jest:P

usmiechnij sie dzis słoneczko wyszło:) idz na lody na spacer cokolwiek:)

Gosia tak sie nie mogłas doczekac to teraz masz:) hehe
    mi na szczescie skei skonczyla przebiegła normalnie wiec zobaczymy ile bedzie cykl trwał do następnje @ no chyba ze zaskocze ale nie napalam się .

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mi też szkoda że nie ma kogoś z Wrocławia lub okolic bo potrzebuje takiej osoby która wie co czuję, żeby pobyć razem nawet pomilczeć, ale żeby było wiadomo dlaczego to milczenie,

Anet to bierzecie się za robotę;)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wkręcajmy już tej naszej biednej Amy bo naprawdę nam się zablokuje :P jak tempka spadła to raczej mała szansa na ciąże, a patrząc na wykres to spadła bardzo. Jasne, szansa nadal jest, ale chyba Amy ma dobre podejście i lepiej się nastawić, że przyjdzie @ i się mile zdziwić :)

Gosiu gratuluje okresu :)

Amy, gosia86, Effcia28 lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • eM Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm choć tak w sumie Amy próbowałaś korygować ten czas? Bo tak teraz patrzę że wstałaś 2h wcześniej to z korektą by wychodziło 37,1 a nie 36.9... a to by było zgodne z innymi twoimi temperaturami. Ale tak jak kiedyś pisałam, ta korekta nie daje 100% pewności.

Amy lubi tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośka jakoś tak wszystkie jesteśmy porozrzucane po tej Polsce :D. Po za tym wiem co czujesz, bo ja wczoraj 6godzin siedziałam ze szwagierką i gadałyśmy....o mnie...o tym jak się czuje, jak wszyscy mnie wkurzają....a ona słuchała i wgl...no takiej rozmowy mi było trzeba...

Amy drogo :o ! Tyle mam do powiedzenia na ten temat ;)

Anet jeszcze trochę i będę robić to czasu na forum nie znajdę..,z jednej strony dobrze, bo pieniążki będą ale z drugiej mam lenia jak diabli :/ a jeszcze dzisiaj zaczynam ćwiczyć, bo czekałam na ostatni dzień połogu a był wczoraj, więc dzisiaj jeden krok do przodu ku lepszej sylwetce :P

Ktoś chyba kosiarką pole kosi, bo cały czas hałasuje facet :/ to już trzy godziny :/

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Miru Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Witam nową Aniołkową Mamusię :(
    No włąśnie nie wkręcać AMy bo za chwilę zoabzy wszystkie objawy ciąży u siebie. Lepeij niech się nastwi na to żena dniach przyjdzie @ a jak sieokaze ż ejej nie ma to miłe zaskoczenie.
    Najgorzej jak ktoś pomaga nam bujać w obłokach :)a później spadamy z wielkim bum na dupkę :P

My wczoraj byliśmy na ur przyjaciół powiązane z rocznicą ślubu i parapetówą . Byłą tam wspólna znajoma która przyszła z 7 miesięczną dzidzią i brzuszkiem 13 tyg ciąży ... Szok :)

Amy lubi tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Hmm choć tak w sumie Amy próbowałaś korygować ten czas? Bo tak teraz patrzę że wstałaś 2h wcześniej to z korektą by wychodziło 37,1 a nie 36.9... a to by było zgodne z innymi twoimi temperaturami. Ale tak jak kiedyś pisałam, ta korekta nie daje 100% pewności.

eM myślałam o tym, ale nawet nie chcę brać tego pod uwagę.
    Nakręciłam się :) Po prostu część mnie bardzo chciała być w ciąży. Dawniej okres miałam co 32, 33 dni, wiec jak dzisiaj go dostanę, to nadal będzie on w normie :) Jakby spóźniał się tydzień, to co innego :)
    Zmylił mnie ból brzuch który mnie cały czas ćmił i rozpierał jak w ciąży, no ale te piersi nie bolały jak trzeba :)
    No nic trzeba przeżyć kolejny cykl :)

eM, gosia86 lubią tę wiadomość

• anet525 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla no rozumiem pieniążki są potrzebne ale zasługujesz na odpoczynek wiec z niego korzystaj póki się da:)
    Amy - świetnie sobie radzisz masz bardzo dobre podejscie dlatego wierze że w koncu się uda.
    ogromna szkoda ze jestesmy tak porozrzucane dlatego sie od was uzależniłam bo na forum co chwila zaglądam.
    mąż na poczatku był zazdrosny i myslał ze to na mnie żle wpływa ale zrozumiał i nie komentuje od ma swoje forum od aut ja was:*
    Gosia - powiem tak nie chce nazwac tego staraniem się bo wtedy się łudze. zmienilismy taktyke by sie nie dobijac korzystamy z mężem z życia spotkania z przyajcółmi grile wycieczki rodzinne z córką wszytsko by umilic sobie czas no i kiedy mamy ochote na seks to sie kochamy bez kontroli,zabezpieczen czymierzenia temmp. zobacyzmy co z tego wyjdzie. narazie licze sobie dni do kolejnego okresu bo jestem ciekawa czy cykl bede miała taki sma jak przed.

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
‹‹ 405 406 407 408 409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ