Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam :*
Znowu siedzę u rodziców a R już z moim ojcem w pracy są. Sąsiad kosi trawe kombajnem chyba bo taki hałas, że głowa to mi zaraz pęknie.
Amy ja też wierzę, że wcale nie @ przyjdzie tylko fasolka zaczyna się rozwijać, a jeśli przyjdzie @ to nie koniec świata :* każda z nas czeka, niektóre na zielone światło dopiero a inne na ovu. Każda z nas zostanie mamusią dzidziusia tutaj na ziemi :*Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauLLa wrote:Witam :*
Znowu siedzę u rodziców a R już z moim ojcem w pracy są. Sąsiad kosi trawe kombajnem chyba bo taki hałas, że głowa to mi zaraz pęknie.
Amy ja też wierzę, że wcale nie @ przyjdzie tylko fasolka zaczyna się rozwijać, a jeśli przyjdzie @ to nie koniec świata :* każda z nas czeka, niektóre na zielone światło dopiero a inne na ovu. Każda z nas zostanie mamusią dzidziusia tutaj na ziemi :*
Niech nie pęka Szkoda takiej głowy
Skąd wy macie tyle wiary
Zmienił mi się lekko kolor śluzu, nie może to oznaczać nic innego...
Będę teraz ganiać do ubikacji i sprawdzać
-
Faktycznie niecierpliwa jesteś ale nie śmieję się, bo nie wiem jak ja będę się zachowywać, gdy mi przyjdzie oczekiwać na ll kreski także powiem tylko, że wiem co czujesz, bo ja też nie potrafie na nic czekać wszystko musi być szybko. Bo szkoda zwykle czasu
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauLLa wrote:Faktycznie niecierpliwa jesteś ale nie śmieję się, bo nie wiem jak ja będę się zachowywać, gdy mi przyjdzie oczekiwać na ll kreski także powiem tylko, że wiem co czujesz, bo ja też nie potrafie na nic czekać wszystko musi być szybko. Bo szkoda zwykle czasu
jestem w 99% pewna że testy się nie myliły
kolor śluzu mówi sam za siebie, mój organizm wodził mnie całe dwa tygodnie za nos -
nick nieaktualny
-
pewnie wszystkie bedziemy tak świrowac jak obudzi sie w nas nutka nadzieji hehe to normalne jak emy świruje
paulla ale masz fajnie nie musisz pracowac mnie praca dobija dobrze ze 14 lipca urlop i relaks bo szału dostaje.
mój mąż cos ostanio zaczął dawac mi znaki ze chce sie starac o drugie , ze nie ma na co czekac bo niki juz ma 8 lat i wogóle jest tysiąc powodów dla których powinnismy sie zacząc starac. Kocham tego mojego wariataL:P
Iza serio zrób cos dla siebie głupie pomalowanie paznokci ci moze minimalnie poprawi humor ozfób sobie je jakos ładnie
cokolwiek zrób bys poczuła sie lepiej
oj żebym ja była obok to bys odrazu sie ogarnęła:PIza75, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no raczej ej to jest zdzierstwo zapytaj w jakims labolatorium albo idz do gina na nfz i popros skierowanie da ci napewno i bedizesz miała za darmo.
ja piernicze dosc ze pracujesz tam to jeszcze tyle kasy za to płacic . szok -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny :*
u mnie @ pełną gębą się rozkręciła, pewnie dlatego że tak narzekałam że skąpa jest
u mnie beta kosztuje 23 zł ale nawet jak dostałam skierowanie od gina na nfz to musiałabym płacić, ale na szczęście mam w pakiecie luxmed tyle że skierowanie musi być od ich lekarza a jeśli nie ma skierowania to 10% zniżkiAmy, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
anet525 wrote:pewnie wszystkie bedziemy tak świrowac jak obudzi sie w nas nutka nadzieji hehe to normalne jak emy świruje
paulla ale masz fajnie nie musisz pracowac mnie praca dobija dobrze ze 14 lipca urlop i relaks bo szału dostaje.
mój mąż cos ostanio zaczął dawac mi znaki ze chce sie starac o drugie , ze nie ma na co czekac bo niki juz ma 8 lat i wogóle jest tysiąc powodów dla których powinnismy sie zacząc starac. Kocham tego mojego wariataL:P
Iza serio zrób cos dla siebie głupie pomalowanie paznokci ci moze minimalnie poprawi humor ozfób sobie je jakos ładnie
cokolwiek zrób bys poczuła sie lepiej
oj żebym ja była obok to bys odrazu sie ogarnęła:P
Żałuję, że Cie nie ma ale chyba mamy dość daleko od siebie bo Ty jakos Pabianice? czy te rejony...ja pod wawa.
ale dziekuje, lepiej mi troche...może nie paznokcie ale chyba włosy wieczorem pofarbuje
-
no Pabianice hehe troche kawałek jest:P
usmiechnij sie dzis słoneczko wyszło:) idz na lody na spacer cokolwiek:)
Gosia tak sie nie mogłas doczekac to teraz masz:) hehe
mi na szczescie skei skonczyla przebiegła normalnie wiec zobaczymy ile bedzie cykl trwał do następnje @ no chyba ze zaskocze ale nie napalam się .gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wkręcajmy już tej naszej biednej Amy bo naprawdę nam się zablokuje jak tempka spadła to raczej mała szansa na ciąże, a patrząc na wykres to spadła bardzo. Jasne, szansa nadal jest, ale chyba Amy ma dobre podejście i lepiej się nastawić, że przyjdzie @ i się mile zdziwić
Gosiu gratuluje okresuAmy, gosia86, Effcia28 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Hmm choć tak w sumie Amy próbowałaś korygować ten czas? Bo tak teraz patrzę że wstałaś 2h wcześniej to z korektą by wychodziło 37,1 a nie 36.9... a to by było zgodne z innymi twoimi temperaturami. Ale tak jak kiedyś pisałam, ta korekta nie daje 100% pewności.
Amy lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Gośka jakoś tak wszystkie jesteśmy porozrzucane po tej Polsce . Po za tym wiem co czujesz, bo ja wczoraj 6godzin siedziałam ze szwagierką i gadałyśmy....o mnie...o tym jak się czuje, jak wszyscy mnie wkurzają....a ona słuchała i wgl...no takiej rozmowy mi było trzeba...
Amy drogo :o ! Tyle mam do powiedzenia na ten temat
Anet jeszcze trochę i będę robić to czasu na forum nie znajdę..,z jednej strony dobrze, bo pieniążki będą ale z drugiej mam lenia jak diabli a jeszcze dzisiaj zaczynam ćwiczyć, bo czekałam na ostatni dzień połogu a był wczoraj, więc dzisiaj jeden krok do przodu ku lepszej sylwetce
Ktoś chyba kosiarką pole kosi, bo cały czas hałasuje facet to już trzy godzinygosia86 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Witam nową Aniołkową Mamusię
No włąśnie nie wkręcać AMy bo za chwilę zoabzy wszystkie objawy ciąży u siebie. Lepeij niech się nastwi na to żena dniach przyjdzie @ a jak sieokaze ż ejej nie ma to miłe zaskoczenie.
Najgorzej jak ktoś pomaga nam bujać w obłokach :)a później spadamy z wielkim bum na dupkę
My wczoraj byliśmy na ur przyjaciół powiązane z rocznicą ślubu i parapetówą . Byłą tam wspólna znajoma która przyszła z 7 miesięczną dzidzią i brzuszkiem 13 tyg ciąży ... Szok
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeM wrote:Hmm choć tak w sumie Amy próbowałaś korygować ten czas? Bo tak teraz patrzę że wstałaś 2h wcześniej to z korektą by wychodziło 37,1 a nie 36.9... a to by było zgodne z innymi twoimi temperaturami. Ale tak jak kiedyś pisałam, ta korekta nie daje 100% pewności.
eM myślałam o tym, ale nawet nie chcę brać tego pod uwagę.
Nakręciłam się Po prostu część mnie bardzo chciała być w ciąży. Dawniej okres miałam co 32, 33 dni, wiec jak dzisiaj go dostanę, to nadal będzie on w normie Jakby spóźniał się tydzień, to co innego
Zmylił mnie ból brzuch który mnie cały czas ćmił i rozpierał jak w ciąży, no ale te piersi nie bolały jak trzeba
No nic trzeba przeżyć kolejny cykleM, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Paulla no rozumiem pieniążki są potrzebne ale zasługujesz na odpoczynek wiec z niego korzystaj póki się da:)
Amy - świetnie sobie radzisz masz bardzo dobre podejscie dlatego wierze że w koncu się uda.
ogromna szkoda ze jestesmy tak porozrzucane dlatego sie od was uzależniłam bo na forum co chwila zaglądam.
mąż na poczatku był zazdrosny i myslał ze to na mnie żle wpływa ale zrozumiał i nie komentuje od ma swoje forum od aut ja was:*
Gosia - powiem tak nie chce nazwac tego staraniem się bo wtedy się łudze. zmienilismy taktyke by sie nie dobijac korzystamy z mężem z życia spotkania z przyajcółmi grile wycieczki rodzinne z córką wszytsko by umilic sobie czas no i kiedy mamy ochote na seks to sie kochamy bez kontroli,zabezpieczen czymierzenia temmp. zobacyzmy co z tego wyjdzie. narazie licze sobie dni do kolejnego okresu bo jestem ciekawa czy cykl bede miała taki sma jak przed.