Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, Buziulka witaj
Lemi straszne jest to co przezylas podczas porodu masakra
amy a moze ten bocian to wlasnie byl znak ze w tym cyklu ktory sie zaczyna teraz to sie uda:)
Paula a ja na twoim miejscu bym poszla do tej pracy z mama - jak nie dasz rady to sie zwolnisz. mi tez mowili ze nie dam rady a pracowalam na produkcji 6 lat.
wiecie co ja jestem odwrotowiec jakis - po zabiegu szybko doszlam do siebie za to teraz z kazdym kolejnym okresem zamiast lepiej to mi jest ciezej. okres powoli mi sie rozkreca i mam ta swiadomosc ze teraz bedzie nasze 5 podejscie po zabiegu ile tych podejsc jeszcze ma byc ja sie pytam ? mam nadzieje ze to bedzie 5 i ostatnie ze wreszcie ZAJDĘ - DONOSZĘ - I URODZĘ ZDROWEGO I ZYWEGO DZIDZIUSIA .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 19:45
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:hej, Buziulka witaj
amy a moze ten bocian to wlasnie byl znak ze w tym cyklu ktory sie zaczyna teraz to sie uda:)
Dzisiaj jeździmy od M do mnie i przeleciały nad mani 3 razy
więc jak nie będzie 3jaczków to przestanę wierzyć w znaki ;PMarlena, Mimi86, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauLLa wrote:Ooo Amy gratulacje zazdroszcze, bo zawsze policjanta chciałam przy ramieniu ale mój taki przystojniaczek wiec zmieniłam zdanie
jeden był Policjantem, drugi był pilotem śmigłowców -wojskowy, trzeci był hmmm należał go zorganizowanej grupy przestępczej, ich gang został rozbity parę lat temu, spędził 2 lata za kratami
No i ostatni policjant Ale nim nie był jak się poznaliśmy Chciał iść do szkoły wojskowej ale się nie udało
Marlena, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauLLa wrote:Amy jak ja zaszłam w ciąże to na kominie w moim domu i u R siedział bociek a ostatnio dwa nad domem leciały...hmmm wujek R zostanie tatusiem drugi raz? Hehe
hehe ja już w nic nie wierze a na pewno nie w bocianie wróżby
Co ma być to będzie, miały dzisiaj okazję 3 razy żeby zrzucić dziecko i nie reagowały -
A w ogóle dziewczyny to miałam piękny sen dzisiaj
Byłam na porodówce z pięknym wielkim brzusiem Widziałam jak dzidziuś kopie w brzuszku, nawet pamiętam to uczucie jakbym na prawdę to przeżyła. Potem siedziałam z mężem i maluszek przestał się ruszać, okazało się że już sobie wychodzi Urodziłam pięknego chłopca. Chyba w życiu nie miałam tak realistycznego snu. Jak się obudziłam to przez chwilę nie wiedziałam co się dzieje, takie dziwne miałam uczucie bo to wszystko zdawało się takie prawdziwe.Amy, Marlena, eM, inessa, anet525 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:wiecie co ja jestem odwrotowiec jakis - po zabiegu szybko doszlam do siebie za to teraz z kazdym kolejnym okresem zamiast lepiej to mi jest ciezej. okres powoli mi sie rozkreca i mam ta swiadomosc ze teraz bedzie nasze 5 podejscie po zabiegu ile tych podejsc jeszcze ma byc ja sie pytam ? mam nadzieje ze to bedzie 5 i ostatnie ze wreszcie ZAJDĘ - DONOSZĘ - I URODZĘ ZDROWEGO I ZYWEGO DZIDZIUSIA .
Czyli z każdym okresem jest jednak gorzej? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny