X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień po poronieniu bocian siedział po raz pierwszy w tym roku na moim dachu... wszyscy mnie o dziecko pytali... chodziłam ze spuszczoną głową... nic nie powiedziałam...
    ale na pewno coś w tym jest i jednak zbliża się do tych co zachodzą ;)

Amy lubi tę wiadomość

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    07.04.2014r Antoś [*] Mój Aniołek :*
    Lemi27
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja mam Cie :*

Kitaja lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bardzo bym chciała :) Jak zobaczyłam to nasze maleństwo w tym śnie to już nic mnie nie bolało, on był taki piękny ten maluch :) Nie pierwszy raz mi się śniło że rodziłam, ale dzisiaj to było co innego. Wszystko, każda chwila była taka dokładna i realistyczna.

eM lubi tę wiadomość

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie chętnie bym do Was na fb dołączyła ale u mnie nikt nie wie o poronieniu oprócz męża i nie chciałabym żeby to na jakimś forum wśród moich znajomych wypłynęło... rozsypałabym się zupełnie gdyby ktoś mi współczuł a później obmawiał... ;( po prostu nie dałabym sobie z tym rady... a Wy to co innego przeżyłyście to co ja, nie udajecie tylko jesteście szczere - wspieracie mnie i za to jestem wdzięczna - przytulam Was wszystkie ;(

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna piękny sen :*
    Napewno się spełni :*

Czarnaa94 lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lemurek27 wrote:
    wiecie chętnie bym do Was na fb dołączyła ale u mnie nikt nie wie o poronieniu oprócz męża i nie chciałabym żeby to na jakimś forum wśród moich znajomych wypłynęło... rozsypałabym się zupełnie gdyby ktoś mi współczuł a później obmawiał... ;( po prostu nie dałabym sobie z tym rady... a Wy to co innego przeżyłyście to co ja, nie udajecie tylko jesteście szczere - wspieracie mnie i za to jestem wdzięczna - przytulam Was wszystkie ;(
    u mnie też nikt nie wie ze znajomych, nikt nie wiedział, że jestem w ciąży. Tylko w pracy się rozniosło jak za podmuchem wiatru..

• Marlena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja nie wiem czy chciałam, czy nie, ale moi byli partnerzy to niegrzeczni chłopcy i zazwyczaj mundurowi.

jeden był Policjantem, drugi był pilotem śmigłowców -wojskowy, trzeci był hmmm należał go zorganizowanej grupy przestępczej, ich gang został rozbity parę lat temu, spędził 2 lata za kratami :P

No i ostatni policjant ;) Ale nim nie był jak się poznaliśmy ;) Chciał iść do szkoły wojskowej ale się nie udało ;)
    Niezłych miałaś tych facetów ;)
    Jak to jest być dziewczyną gangstera ;) ?

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena wrote:
    Niezłych miałaś tych facetów ;)
    Jak to jest być dziewczyną gangstera ;) ?
    Różnie..potrfił 15 tys zostawiac na imprezach... dziwki, picie, jedzenie, napiwki :) szybko się skończyło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybka kasa.. szybko się rozchodziła, nigdy nie wiedziałam ile zarabia ale jego codzienne wypady mówiły same za siebie.
    Na szczęscie szybko się skończyło.. Dwa dni go przesłuchiwali bo nie chciał nikogo wsypać a i tak któryś się wygadał i poszli wszyscy siedzieć :)

• Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy u mnie jakby się rozniosło to moja mamy by mi żyć nie dała i zadręczałaby mnie tym... znalazłaby milion powodów dla których nie zasługuje na dziecko...

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • Marlena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze, to nieźle!
    Aż strach pomyśleć do czego taki człowiek byłby w stanie się posunąć jakby mu się coś nie spodobało...
    Może to i z mojej strony stereotypy ale ja mam wrażenie że tacy ludzie to nie liczą się z nikim i nie przyjmują sprzeciwu.

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • Marlena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lemurek27 wrote:
    Amy u mnie jakby się rozniosło to moja mamy by mi żyć nie dała i zadręczałaby mnie tym... znalazłaby milion powodów dla których nie zasługuje na dziecko...

Ojej to nie fajnie. Odnoszę wrażenie że nie jesteś w zbyt dobrych stosunkach z matką...

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lemurek27 wrote:
    Rozumiem :) :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena wrote:
    O kurcze, to nieźle!
    Aż strach pomyśleć do czego taki człowiek byłby w stanie się posunąć jakby mu się coś nie spodobało...
    Może to i z mojej strony stereotypy ale ja mam wrażenie że tacy ludzie to nie liczą się z nikim i nie przyjmują sprzeciwu.

Nie wiem nie zdąrzyłam się o tym przekonać. Chociaż on był raczej spokojny, tzn w stosunku do mnie. Gorzej było z policjantem. Lubił wypić, był strasznie zazdrosny...kiedyś się pokłóciliśmy i on był wypity i wyszedł żeby wrócić do domu.. Zbiegłam za nim żeby mu zabrać klucze i dostałam w twarz.. :) Wojskowy też ciężki człowiek.. wykańczał mnei psychicznie a byłam zakochana po uszy..

Jedynie M. normalny.. Kocham go nad życie :)

• Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena moja mama żyje przeszłością, cały czas płacze i wspomina mojego tatę, oczywiście mnie obwinia o jego śmierć jak już wcześniej pisałam gdy jedno się rodzi ktoś inny umiera i moja ciąża spowodowała śmierć mojego taty... ona się z tym nie pogodziła a ja nie potrzebuje kolejnych oskarżeń bo ledwo z tym daję sobie radę... jak jej powiedziałam,że mi dziadek w pracy wywróżył jedno dziecko i tyle i się zezłościłam to mojej mamy słowa brzmiały tak "wiesz skoro Ci ta wywróżył to musi tak być musisz się z tym pogodzić"... więc ona mi nigdy nie będzie współczuć tylko będzie sie użalać nad sobą ze wnuka straciła...

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak przy okazji to na fb Ewelina Sanocka jestem Podkarpacie

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak coś, to ta grupa na FB jest zamknięta i znajomi nie widzą co się tam pisze :)

Amy, faktycznie ciągnie Cię do łobuzów :P

Lemi tak mi przykro, że nie znajdujesz wsparcia u mamy :( Pewnie przez to jest jeszcze ciężej. Aż mi trudno to sobie wyobrazić... Ja tak wiele zawdzięczam swojej, między innymi to, że szybko po zabiegu doszłam do siebie. Niestety tak to czasem jest, że najbliżsi zadają nam najwięcej bólu :(

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta dzięki za słowa otuchy :)

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • Mimi86 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy napisalam ze u mnie jest gorzej bo zaczynam sie stresowac ze znow sie nie udalo, ze dziewczyny zachodza w drugim trzecim cyklu a ja nie, ale nie jest najgorzej.aaa i male sprostowanie dzis zaczal sie moj 5 cykl po poronieniu ale 4 cykl w ktorym sie staramy, wiec mam nadzieje ze ten 4 starankowy bedzie tym ostatnim hehe. Uciekam do pracy papa.

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak mam znaleźć to forum bo już wymiękam... kurcze jaka ja tępa jestem...

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
‹‹ 429 430 431 432 433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ