Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
eM Jesteś Genialna - jak tą nazwę łatwo wytłumaczyć a ja tu się tak pocę i ściskam... żeby sobie czegoś nie sugerować właśnie... moje myślenie ostatnio jest nie z tej ziemi... dzięki serdeczne
anet525, eM lubią tę wiadomość
-
Marlenko opisałam z obrazkami tu:
https://ovufriend.pl/forum/poronienie/aniolkowy-skajpaj,3434.htmlAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mojemu to by w gardle stanęło to piwo albo wy się zakrztusił choć nawet nie miał ochoty. Ale jak leżałam po operacji gin, to cięzko było mu beze mnie to sobie drinki na noc robił aby zasnąć
Buziulka trzymam kciuka, bo cuda się zdarzają, jeśli jest serce bijące a ciążę masz młodszą to nic... moja znajoma też miała i co? Teraz ma taką kluske 4 miesięcznąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 22:06
inessa, Iza75 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Czarnaa94 wrote:No bardzo bym chciała
Jak zobaczyłam to nasze maleństwo w tym śnie to już nic mnie nie bolało, on był taki piękny ten maluch
Nie pierwszy raz mi się śniło że rodziłam, ale dzisiaj to było co innego. Wszystko, każda chwila była taka dokładna i realistyczna.
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buziulka zwróć uwagę, żebyś miała antybiotyki po zabiegu. Jak ci sami nie dadzą to poproś choć o receptę, bo z tego co słyszałam nie każda dostaje, a po zabiegu to różnie może być...
Amy lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Hej...
Dzień rozpoczęty od sprzeczki z R. Powiedziałam, że jak go nie stać na pierścionek to za 20zł może kupić (oczywiście żart), a on mi mówi że da jak będzie chciał. No i najleosze teraz...DA JAK POPRAWIE WYGLĄD!CHODZI O TO ŻE MAM SCHUDNĄĆ. Czuje że ten koleś to porażka, jego nawet pojawieie się dziecka do oświadczyn nie skłoniły, gdzie wiekszość ślub bierze nawet.....
Buziolka trzymaj sie kochana :* -
Paulla ale przegiął totalnie. jak moze ci tak cisnąc z wyglądem? Em ona naciska bo 4 lata są ze sobą mają dziecko ( co prawda aniołak ale mają) a on jej taki tekst rzuca?
to ja bym powiedziała to seksu nie bedzie dopóki nie zmienisz swojego zachowania.
niech sam zajdzie w ciąze i urodzi ciekawe jak by wyglądał. maskara faceci -
eM wrote:Buziulka zwróć uwagę, żebyś miała antybiotyki po zabiegu. Jak ci sami nie dadzą to poproś choć o receptę, bo z tego co słyszałam nie każda dostaje, a po zabiegu to różnie może być...
-
Wiecie że każde z nas w złości mówi rzeczy, których normalnie nie powie...
A co do antybiotyku to właśnie nie zawsze jest, co mnie mega zdziwiło...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]