Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Tutaj jest link, ale chyba przyjmować do grupy moze tylko Bina Ktoś czyli Thalia, sama nie wiem -> https://www.facebook.com/groups/220245514852203/
Limi, z jakiego jesteś miasta ?
aaa pewnie JedliczeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:48
Lemurek27 lubi tę wiadomość
-
Marlena wrote:Dziewczyny a jak założyć konto na skype żeby ominąć to konto microsoft?
https://login.skype.com/account/signup-formAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
dzięki serdeczne bo się nie doszukałam ... no ale grupa nazywa się "Nasze Aniołki" i niestety za raz ktoś by się domyślił
Boże jakie to trudne ;( a może nazwy też nie widać???????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kochane jutro ide do szpitala.
Byłam dzisiaj prywatnie u ordynatora oddziału ginekologii w szpitalu, zrobił mi znów USG powiedział, że to albo 4 tygodniowa ciąża albo obumarła, bo za mały fasolek a za duży pęcherzyk płodowy. Bo on nie widzi zmian wstecznych i to go martwi ale to prawdopodobnie przez luteine. Ja przecież ostatni okres miałam 4 kwietnia. Więc mała ciąża wykluczona. Aczkolwiek czuje, że mam nadzieje...
Maja mi znów robić beteHCG i znów USG..bo lekarz twierdzi, że woli się dokładnie upewnić co do decyzji.
Nie wiem kiedy mnie wypuszczą ale trzymajcie za mnie kciuki, żebym tam im nie padła.Magic lubi tę wiadomość
-
Buziulka kochana, ja też miałam ciągle nadzieję aż do ostatniego USG pomimo że na takim etapie ciąży jakim byłam nie zdarzają się pomyłki. Ale takie właśnie jesteśmy, do ostatniej chwili ciężko nam uwierzyć
Trzymaj się kochana, przytulam ;* -
nick nieaktualnyJa tak w skrocie u mnie wszystko ok malo sie udzielam bo poprostu brakuje mi czasu pracoje do 16 czasem i 17 no a w domu tez trzeba sie czym zajac i ogrodkiem no a pozatym to piszecie jak najete i w tele strasznie zle mi sie czyta wiec i malo pisze
Dobra rozpisalam sie milego wieczorkuMagic lubi tę wiadomość
-
PauLLa wrote:O eM jak Twoja garderoba ?
naprawde szybko sobie przypomniałam
Amy wrote:No ja mam Marta a do mnei się woła Majka, mąż do mnie po imieniu nie mówił nigdytylko jak przysięgał wierność
Lemurek27 wrote:sorki dziewczyny ale ja nie wiem jak się szuka forum na fb - kurcze jaka ja zacofana jestem ;/ pomoże ktoś???
Amyty to miałaś barwne życie
Eh... doczytałam do końcaAmy lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]