Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie i musisz to powiedziec najlepiej przed zabiegiem bo jest troche papierków do wypełnienia powiedz ze chcesz miec akt urodzenia.
i nie martw się buziolka będzie dobrze.
em serio nie zawsze dają antybiotyk????? przeciez to konieczne -
Ale ja tego nie rozumiem. Po pierwsze przepisy powinny być ogólnopolskie. Po drugie czy ten lekarz naprawdę nie może wypisać Ci nawet głupiej recepty żebyś sama sobie wykupiła?Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyPauLLa wrote:Hej...
Dzień rozpoczęty od sprzeczki z R. Powiedziałam, że jak go nie stać na pierścionek to za 20zł może kupić (oczywiście żart), a on mi mówi że da jak będzie chciał. No i najleosze teraz...DA JAK POPRAWIE WYGLĄD!CHODZI O TO ŻE MAM SCHUDNĄĆ. Czuje że ten koleś to porażka, jego nawet pojawieie się dziecka do oświadczyn nie skłoniły, gdzie wiekszość ślub bierze nawet.....
Ja swojego naciskałam na ślub też. Nie chciał bo mowił, że do póki nie znajdzie stałej pracy nie założy rodziny. Fochałam się ile mogłam.
ALe jakby mi tak wtedy powiedział, to bym powiedziała, że jak tak to znajdź sobie inna. I już bym się nie odezwała. Ale ja jestem straszny narwaniec. Chociaż jakby mi tak powiedział uwierz mi..musiałby przeprosić żeby mnie zobaczyć...
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już mi zwisa czy oświadczy sie czy nie ale o wyglad zeby sie czepiał? Tyle razy i w ciąży jak bylam i po porodzie, że ciężko będzie mi schudnąć, bo mam fatalny metabolizm. Spytałam się czy mam poświęcić zdrowie i miesiąc nic nie jeść tylko wode pić, powiedział ze jesli to cos da to tak. Tyle razem przeszliśmy, mam w nim jedynym oparcie (jeśli chodzi o rodzine, bo Wy to inna sytuacja, Wam wyżake się w postach ale nie wypłacze w ramie ) nie chce sie z nim rozstawac, tyle że już nie mam do niego siły.
Dobrze wiedzieć na przyszłość, że antybiotyk muszą dać. -
amy czemu zmieniłas zdjecie na takie smutne. za bardzo jestes emocjonalna musisz troche inaczej na to wszystko patzrec. chwilo oragnia cie rozdraznienie. Moze pomysl o kiklu spotkaniach z psychologiem on mi pomógł serio ta kobieta pomogła mi znaleść światełko na lepsze jutro
-
Hej
Paula przykro jest słuchać takich rzeczy od ukochanego. Ja podobnie jak Amy nie odezwałabym sie do niego dopóki by nie przeprosił odpowiednio...a ten tekst ze schudnięciem...wiesz co no to jest faktycznie największy problem dwojga kochających sie osób...naprawde nieładnie sie zachował i tak sobie myśle,że nerwy nerwami ale on chyba naprawde tak mysli, bo chyba już nawet pisałas,że to jeden z jego warunków żeniaczki.
Nie daj sie kochana!!! -
nick nieaktualnyanet525 wrote:amy czemu zmieniłas zdjecie na takie smutne. za bardzo jestes emocjonalna musisz troche inaczej na to wszystko patzrec. chwilo oragnia cie rozdraznienie. Moze pomysl o kiklu spotkaniach z psychologiem on mi pomógł serio ta kobieta pomogła mi znaleść światełko na lepsze jutro
Dzisiaj jest już o niebo lepiej, nei płacze co 5 min.
Ale starać się już nie chcę. Po jednym razie jestem tak zmęczona, jakby pół życia w dwa dni ze mnie uleciało.
Możliwe że jak będą płodne dni zmienię zdanie. W tej chwili mam serdecznie dość. Tzn nie mówie ze sobie zwiążę nogi, nie będę naciskać na siebie i jego.. bo są płodne bo może owulacja.. próbujmy.. już się zmęczyłam. Po JEDNYM RAZIE. -
nick nieaktualny
-
Paulla dziewczyny mają racje nie daj się. Jestes bardzo ładna i inteligenta swoje wystarczająco przeszłas nie zaslugujesz na takie teksty. a on to co model do jasnej ciasnej. powiesz mu ze jak nie potrafi doecenic tego co ma to niech lepiej uwaza bo nie jeden na tobie oko zawiesza i udowodnisz mu ze nie dla jednego jestes atrakcyjna. Pocisnij mu do jasnej ciasnej!
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Buziulka i nalegaj na zaświadczenie o porodzie martwego dziecka wtedy można wyciągnąć odszkodowanie z polisy, a jeśli powiedzą że płeć nie znana to powiedz im ze jest coś takiego jak płeć domniemana i wtedy matka określa
Z tą płcią domniemaną może rozpętać się wojna.
Ale Buziulka nie poddawaj się.
Niektóre szpitale stosują się do nowych przepisów, które zabraniają określać płeć z domniemanych odczuć matki...
Wtedy możesz wykonać na własną rękę badania genetyczne -
Izuś on postawił to jako warunek do drugiego dziecka. Jak się obraże na niego to on pójdzie sobie...i gdzie znajdę wsparcie? Po psychologach czy psychiatrach mam się tułać? Jak coś mu powiem, to usłysze, że on mnie na siłę przy sobie nie trzyma, a powiedzcie która z Was nie je czekolady w chwilach smutku? Ja już nie jem, bo bardzo zależy mi na dzidziusiu, ćwiczę od poniedziałku i mam mega zakwasy, no i myślałam że problemy poporodowe mnie nie dopadną a tu....zaparcia nigdy nie miałam takiego typu problemów, więć nawet nie zczaiłam skąd tak silne bóle brzucha. Wgl ja wczoraj zasnęłam niemal natychmiast jak się z Wami pożegnałam
-
nick nieaktualnyanet525 wrote:amy za szybko sie zniechęcasz. nie patrz na seks jako na cos co słuzy zapłodnieniu tylko czerp z tego przyjemnosc.
NIe no... nie jest to dla mnei coś mechanicznego, jestem za bardzo uczuciowa, żebym się tylko dawałą zapłodnić Zawsze czerpię przyjemność