Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet oczywiście
jak bedziesz na skype to mozesz napisac
ja i tak w nocy zwykle nie śpie
I masz racje co do tych wyjątkowych osób :* znam Was półtorej miesiąca, a czuję jakby to już kilka lat było, o wszystkim możemy pogadać to pewnie dlategoeM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aurelia to Lelitka natomiast Ewelina to Ewcia21k
Też się właśnie zastanawiałam gdzie się podziewa Thalia...
Amy tak, chociaż nie mam pojęcia kim jest Joanna... Raszta jest stądWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 19:19
Thalia lubi tę wiadomość
-
Nie nie, to Wy tu drukujecie jak szalone a ja potem po 10 stron nadrabiania mam
a najlepsze jest to, że jak ja tu siedzę to nikt nie pisze, znikam na godzinkę i mam kilka stron do nadrabiania
eM, inessa lubią tę wiadomość
-
Marta to aniołkowa mamusia Julki...tyle dowiedziałam się z profilu...ostatnio dużo dziewczyn dołączyło do nas...
Haha uwierz, że miałam tak jak za szybko poszłam spaćrano pisze a tu cisza no to zaczynam szukać sobie zajęcie, wracam na forum i czytam posty jak szalona a na koniec zapominam jak którejś chciałam coś odpowiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 19:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, nie jest latwo was nadrobic;-) bardzo mi przykro buziolek z powodu Twojej straty dobrze tez, ze odnalazlasc to forum tu bedziemy Cie wspierac jak tylko bedziemy umiala , kazda strata uczy nas doceniac to co mamy i to co przed nami... Ale pyszny torcik
. Jezeli okazalo by sie,ze lekarze zawinili walczyla bym jak lwica nie poddalabym sie by udowodnic im ich winne . Iza ja tez jestem waga, moze dlatego mam takie wahanja nostroju ostatnio w niedziele bylam zalamana ,a dzis tryskam pozytywna energia-juz sama siebie przestaje rozumiec:-/
Iza75, Marlena lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan