Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zdaje mi się czy Lelitka gdzieś zniknęła? Ewa też milczy....jeszcze było kilka dziewczyn ale zapomniałam jakie mają nicki. Może cusik się stało
A ja mam kolejny powód do radości, bo czytałam na necie no i gin też to mówiła, że jeśli będę miała pokarm to mogę mieć problemy z zajściem, i właśnie pokarm się skończył jupika jej
Czyli Martuś sierpień należy do Ciebie ja jeśli się w sierpniu w połowie uda to powinnam na wrzesień pozytywny teścik zobaczyć o rany....to bardzo długo tak wgl gdyby się w sierpniu udało to musiałabym zajść prawie w tym czasie co z Karinką, bo @mam na dzień wcześniej niż miałam rok temu a jak mialaam ovu to byliśmy akurat na wakacjachWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 14:08
MartaAlvi, eM lubią tę wiadomość
-
kolejny dobry znak. dziewczyny sporo piszą na skypie ale ja w pracy nie mam lte a tylko na ty, chodzi mi net w tel wiec nawet nie wiem,co pisza hehe
-
Na skypie dużo dzieje się wieczorem, w dzień tak na spokojnie. Z Gosią, głównie dzięki informacjom od Amy :* będziemy walczyć o te odszkodowania mam nadzieję, że się uda!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 14:17
gosia86 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyeM wrote:Na skypie dużo dzieje się wieczorem, w dzień tak na spokojnie. Z Gosią, głównie dzięki informacjom od Amy :* będziemy walczyć o te odszkodowania mam nadzieję, że się uda!
Ja się zawzięłam, jak szpital mi odmówił powiedziałam że stanę na głowie żeby wszystko załatwić po mojej myśli Wam się też uda :*:* -
nick nieaktualny
-
a co ja moge zrobic jesli akt akt mam płec a oni mi odmówili bo dla nicg 14 tc to nie dziecko bo odszkodowanie wypłacają od 20 tc. bo tak jest ich ogólnym regulaminie
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anet, Amy ma tajną wiedzę na temat tego że można z materiału wysłanego do badań histo odzyskać materiał do badań genetycznych płci, dzięki temu zarejestrować w usc. Niestety ty masz inny problem...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]