Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanet525 wrote:a co ja moge zrobic jesli akt akt mam płec a oni mi odmówili bo dla nicg 14 tc to nie dziecko bo odszkodowanie wypłacają od 20 tc. bo tak jest ich ogólnym regulaminie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Thalia wrote:Ja tez maam pytanie normalnie noe wiem o co chodzi mam taki sluz ciagnacy a @ brak czy tqk jest przed @ czy o co chodzi no ciazy narazie nie obstawiam
-
CLOnówka22 wrote:35dni po zabiegu a 2 dni temu na teście jeszcze BLAAAAAAAADA kreska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:48
-
nick nieaktualnyanet525 wrote:na ogólnych warunkach alianz jest ale nie wiem czy to jest zgodne z prawem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej:*
paulla nie daj sobie tak mowic, no co to ma byc cholera jasna ale bym go zje..... ja bym powiedziala nie podoba ci sie to nara i poszlabym do rodzicow pewnie za jakis czas by zrozumial co zrobil.
ja bylam 6 lat z chlopakiem i rok po zareczynach i zmaiast planowac slub to jemu odwalilo nagle koledzy byli wazniejsi i wszytsko oprocz mnie wiec go koplam w dupe oddalam z bolem pierscionek i to zakonczylam. trwalo troche zanim zrozumial - byly klotnie, przeprosiny, wyzwiska i znow blaganie o powrot potem ciszaaaaa i po jakis 3 miesiacach na serio zrozumial co starcil przyszedl z pokora ale juz bylo za pozno ja juz wtedy poznalam mojego obecengo meza...... wiec nie daj sie kochana, nie jestes zadnym popychadelm zeby mowil sobie do ciebie co chce. ma sie liczyc ze slowami i tyle bo tam pojade do niego i mu wpieprze hehemaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
CLOnówka22 wrote:No właśnie czytałam że po zabiegu małpa przychodzi regularnie
a beta spada bardzo szybko więc co sie u mnie dzieje???
nie, nie po zbaiegu malpa przychodzi po okolo 4 tyg do nawet 6 tyg to norma a jak dostaniesz po 7 tyg to tez nie jest jeszcze zle.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306