Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny!
Ja w końcu was nadrobiłam. Byłam na wizycie u gin... a jego nie ma! Wizyta teraz będzie dopiero 1 lipca. Muszę czekać.
A zaraz idę na spotkanie centrali odnośnie pielgrzymki... Ciekawe co nowego wymyślili.
Trzymajcie sie dziewczynki :* Zajrzę wieczorem!Magic lubi tę wiadomość
-
ja tez robie badania w tym cyklu, tak jak zapowiadalm. Jak mi sie tylko @ skonczy to zrobie tsh progesteron i prolaktyne tylko zapomnialam w jakich to sie dniach robilo.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi86 wrote:nie, nie po zbaiegu malpa przychodzi po okolo 4 tyg do nawet 6 tyg to norma a jak dostaniesz po 7 tyg to tez nie jest jeszcze zle.
-
Dokładnie zależy od organizmu. Magic przycichlam bo jakos dola zlapalam ze znów @ przyszła. No nic nie ten cykl to kolejny. Zobaczymy jak badania wyjdą. Do tego dzis mi smutno bo kasika która poronila miesiąc przede mną właśnie zaszła znow e ciaze a dzis napisała ze jest w szpitalu i znow poronila ; (maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
No wlasnie to mnie zastanawia, ze niby giny mowia,.ze po 1@ mozna sie starac, a tyle kolejnych ciaz konczy sie ponownym poronieniem... wina hormonow czy macica nie gotowa?....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Może to zbędne pytanie i nigdy nie będzie mi to potrzebne, ale czy jeśli poroniłabym to mogę to malutkie dzieciątko pochować? Pokropek z księdzem trzeba? O papiery i dokumenty walczyć jeśli będą problemy? Może mi nigdy się to nie zda w życiu ale jeśli będę mogła jakiejś dziewczynie pomóc to też ta wiedza jest niezbędna.
-
Mimi86 wrote:Dokładnie zależy od organizmu. Magic przycichlam bo jakos dola zlapalam ze znów @ przyszła. No nic nie ten cykl to kolejny. Zobaczymy jak badania wyjdą. Do tego dzis mi smutno bo kasika która poronila miesiąc przede mną właśnie zaszła znow e ciaze a dzis napisała ze jest w szpitalu i znow poronila ; (
O matko aż mnie ciarki przeszły i jak tu się nie bac???
Marta ja też nie widze żadnych bocianów ale w niedziele wyjeżdżamy na Mazury to może tam sie jakis trafi aa i ja tez czekam na @ wlipcu i do dzieła,tak więc obydwie będziemy testowały w sierpniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 09:25
MartaAlvi lubi tę wiadomość