Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Gosiu. Sama już nie wiem, czy w ogóle podejmować jakiekolwiek kroki, bo nie wiem, czy psychicznie podołam kolejnemu rozgrzebywaniu rany. Ze szpitalem mam jak najgorsze doświadczenia i chciałabym już uniknąć jakichkolwiek spotkań z tamtymi ludźmi. Muszę to wszystko przemyśleć na spokojnie.
-
Holly możesz poczekać co mi prawnik załatwi, albo tez spróbować jakiegoś załatwić. My z mężem doszliśmy do wniosku, że nie chcemy się ze szpitalem przegadywać, niech on to robi...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Sama musisz podjąć decyzję, ja trochę zwlekałam ale mąż naciskał
trochę byłam zła na niego bo to jednak trochę trudne
ale jak pojawiły się schody to dostałam jakiegoś motoru napędowego i chęci do walki
tylko się zastanawiam nad badaniami te we Wrocławiu za 250 zl na akademii medycznej jakoś nie da końca mnie przekonują
a znowu te z Genesis są sporo droższe 530 zl ale i konkretnie rozmawiali ze mną
no u nie wiem co z tym robić -
U mnie jest odwrotnie. Mój narzeczony nie chce juz do tego wracać. Chce pamiętać, ale iść do przodu, zamknąć tamten rozdział. A mnie nurtuje jeszcze wiele pytań. To jest bardzo trudne wszystko.
-
nick nieaktualny
-
eM będę wdzięczna jak coś tu skrobniesz, kiedy prawnik uzyska dla was jakieś informacje.
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eM jestem w trakcie badan... z tego co pytala to o obciazenia genetyczne... ja niestety jestem obciazona bo w rodzinie byl i rak szyjki macicy i niedoczynnosc tarczycy, mama posiada i babka mamy, i cukrzyca... moj tata choruje i reszta rodziny ze strony ojca... ale ja juz 3 dzieci mam.. wiec cos jest nie tak, ale ginka powiedziala ze przyczyne poronien spod ziemi wyciagnie... dlatego narazie zawiesilam dzialalnosc prokreacyjna..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 18:59
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny
-
Kurczę Martusia tak mi przykro że musisz to jakoś znosić.. Może napisz do tej koleżanki po prostu prośbę jakąś żeby chwilowo nie wysyłała Ci tego typu rzeczy bo nie możesz sobie poradzić ze swoją stratą przez to. Nie po chamsku czy coś, po prostu grzecznie poproś... Oby tylko zrozumiała...
-
nick nieaktualnyJuż to zrobiłam odpisała że rozumie że nie chciała mnie urazić to jej napisałam :cieszę się że sie wam udało..szkoda że mój kropek patrzy na mnie z nieba..
Niby napisała że rozumie ale rozmowa przestała się kleić..
Ja rozumiem że jak ktoś nie wie że poroniłam no to nieświadomy..A tu czy to taka nagła radość i temu... -
cześć Dziewczyny
przez chorobę, coś ostatnio nie chciało mi się pisać... znów jakaś taka rozdrażniona jestem i jakieś takie smutki mnie ogarnęły...
Martusia tak mi przykro z powodu koleżanki - to tylko pogarsza Twój stan mi kilka dni po poronieniu koleżanka dała do ponoszenia swoją miesięczną Julkę oczywiście nieświadomie bo nic nie wiedziała (i nie wie) mało jej przez moment nie upuściłam, aż usiąść musiałam i uśmiechałam się wtedy jeszcze tak do końca do mnie nie docierało co i jak... a teraz po kilku miesiącach zaprasza mnie w odwiedziny i ja wykręcam się jak mogę, żeby tylko tego słodkiego malucha nie oglądać... aaa i jeszcze te jej komentarze: no trzyma, trzymaj może Ci się przyklei... załamka mnie złapała... -
Muszę Wam pokazać ten wiersz Znalazłam go przypadkiem w książce którą właśnie czytam, ale od razu pomyślałam o nas, i o tym co czujemy.
"Co teraz zrobi chłopiec, któremu uciekła piłka?
Co teraz mógłby zrobić? Widziałem, jak skacząc wesoło
Toczy się ulicą, a później równie wesoło
Po drugiej stronie- i już jest w wodzie!
I nie ma co mówić "ach, są jeszcze inne piłki":
Do samej głębi przeszywa chłopca bezmierny żal,
Kiedy stoi jak wryty i drży, patrząc
Wszystkimi dniami swej młodości ku zatoce
Gdzie potoczyła się piłka."Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 20:37
gosia86, Holly go lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLemurek27 wrote:jak myślicie, którą wybrać na pocieszenie???:
http://allegro.pl/torebka-zarka-lodka-castella-camel-bezowa-kremowa-i4366089735.html?source=mltWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 21:05
-
nick nieaktualny