Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze,.ze.mojego meza ruszyl ten tel od matki i ze jest mu przykro.... ale co ja mam zrobic... powiedziec... mnie ten tel najnormalniej wq... szczyt bezczelnosci... jak my mielismy budowe nie.prosilsmy o nic... nikt u nas z rodziny na budowie nie pracowal... brat meza tesciem robil.... a teraz nie ma czasu... fajnie... nie?9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
I wspolczuje mu zycia z taakaa kobieta... kiedys mu to powiedzialam.. po pijaku... usmiechnal sie i powiedzial widac taki jegi los ze musi sie z nia uzerac....
gosia86 lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoże ale miałam dzisiaj noc.. o 00.40 jeszcze nie spałam.. Przewalałam się na łóżku... Później się tak wystraszyłam, M mnie złapał za ramię i szarpnął bo myślał, że umarłam
ale był wystraszony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 07:29
-
nick nieaktualnyHej Anet nie wiem sama czy chce jeszcze czy nie z jednej strony będzie mi przykro ze się nie udało no ale cóż tak to bywa po zatem mój mąż pracuje na wyjazdach i ciągle go nie ma więc jak małpa dziś będzieto za dwa tygodnie ovu wiec go nie ma bo jedzie tym razem do Wiednia tak mniej więcej mogę to sobie zaplanować i do września wiem ze go zawsze w ovu nie będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyThalia wrote:Amy chyba dostane dziś chociaż trochę to dziwne właśnie ze jutro 7 tydzień po zabiegu
-
nick nieaktualnyThalia wrote:Mogło tez się okazać że jednak zaciazylam chciałam iść jak by coś to w poniedziałek do gina
-
nick nieaktualnyPamiętaj, że czas w każdym przypadku działa na naszą niekorzyść.. tym bardziej po poronieniu..bo byłą jakaś gwałtowna "akcja" w organiźmie.. a jak byłaś łyżeczkowana to tym bardziej powinnaś się była wcześniej zainteresować.. Ja wiem każda ma swój rozum ale jak chcesz mieć jeszcze dziecko to kontrola po zabiegu i spóźniającej się @ to priorytet..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 07:40
-
nick nieaktualny