Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kiedys jak Lukasz mial ze 3 latka a Marta 1.5 roku na wakacje wybieralismy sie nad morze... moja tesciowa grozila,.ze jak pojedziemy to nasle na nas opieke spoleczna i ze zabierze nam dzieci....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Czesc Ewcia... poza tym ze szukam kapsuly dla tesciowej... to w gruncie rzeczy samo zycie.... niektore dolaczaja do nas niektore sie staraja a jeszcze inne wq sie ze @ przyszla...
Amy, ewcia21k lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualnyMalinka32 wrote:Kiedys jak Lukasz mial ze 3 latka a Marta 1.5 roku na wakacje wybieralismy sie nad morze... moja tesciowa grozila,.ze jak pojedziemy to nasle na nas opieke spoleczna i ze zabierze nam dzieci....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinka32 wrote:Amy duzo rzeczy wybaczylam, zapomnialam... ale teraz postanowilam stac z boku i obserwowac.... i sie nie wtracac w ta pokrecona relacje...
nie ma chyba innego wyjścia
po prostu ją ignoruj, tym bardziej jak jesteś u siebie i ona przyjeżdża. Powiedz jej że jak jej twoja obecność nie pasuje, to drzwi są tam, na pewno trafi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i dlatego jej odbiło. Malinka rozmawiałysmy o tym wczoraj pamiętasz nie jest twoja matką by cię ustwiała. ta kobieta nie ma żadnych skrupułów ogranicz konatkty z nią do min bo zniszczy wasz związek nie daj boże
Malinka32 lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:anet525 widzę, że poroniłaś w tym samym czasie co ja. Staracie się już po 1 cyklu? Mój ginekolog kazał odczekać 3 cykle.
mój mi kazał czekac dwa ale ja postanowiłam działać odrazu . jestem zdrowa cykle mam prawidłe nie widzę powodu by czekać pewnie i tak nie zajde od razu wiec jak teraz zaczne to mozeeeeee za pół roku zaskocze.
nie ma na to reguły kobiety czekają i tez tracą dziecko mimo tego a są takie co odrazu popierwszym cyklu zachodzą i jestw szystko ok. co ma być to będzie ja na to raczej nie mam wpływu. z jednej strony martwie sie by było wszystko ok ale z drugiej strony długo czekałam na dwie kreseczki dbałam o siebie witamyny itp i co ? i tak wszystko na nic. wiec zmieniam lekko taktyke.