Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dostałam @ 62 dni po zabiegu. Byłam pod kontrolą lekarza. Powiedział, że rzeczywiście to długo, ale zdarzają się takie przypadki. Żadnego wspomagania farmakologicznego nie dostałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHolly go wrote:Ja dostałam @ 62 dni po zabiegu. Byłam pod kontrolą lekarza. Powiedział, że rzeczywiście to długo, ale zdarzają się takie przypadki. Żadnego wspomagania farmakologicznego nie dostałam.
MartaAlvi, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:no ale kontrola lekarska w takich przypadkach jest wskazana, mimo braku leków
Oczywiście, ze jest wskazana. W naszych przypadkach szczególnie. Ja tylko chcę powiedzieć, że zdarzają się takie sytuacje i żeby oczywiście sprawdzić to, ale nie panikować, bo i tak mamy nadmiar stresu i obaw.Amy, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:z seksu?
a nie nie..
mój mnie wczoraj wyzwał od zboczeńców i powiedział, że jestem niewyżyta i drugi raz mi nie "da"
Na co ja.... tak? to po co przyjechałeś? żeby raz mnie przelecieć? Seks, to jest twój obowiązek małżeński! Hóy jesteś nie mąż!
TAKA JESTEM WREDNA jak mi się nie da czego chcę
Gr. Dobrze, że M nie bierze wszystkiego do siebie tylko się nabija
i dobrze mu powiedziałaś -
nick nieaktualny
-
anet525 wrote:amy ja to juz nie ogarniam twojego jak ty to robisz ze na nim nadażasz??? hehe
Kasika nie martw sie bedzie wszystko dobrze musisz poprostu byc cierpliwa
Wiem, ale czasami są takie dni że nie mam na nic siły. -
gosia86 wrote:Dziewczyny mam wynik progesteronu 7 dni po ovu 0.495 zna sie któraś na tym? Czy to dobrze czy źle?na wyniku brak norm
Poziom progesteronu - normy
1-28 ng/ml - po owulacji
9-47 ng/ml - do 12. tygodnia ciąży
17-146 ng/ml - 12.-28. tydzień ciąży
55-200 ng/ml - powyżej 28. tygodnia ciąży
Gosiu masz chyba troszkę za niski. Ja miałam 10 kiedyś to gin mówił, że mało. Tylko z tym progesteronem to jest tak, że on wypuszczany jest pulsacyjnie, powinno się go robić przez np. 3 dni po 4 razy i wtedy są wyniki miarodajne. Tak mówił mi kiedyś gingosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Tak czy inaczej zrobię jeszcze w sobotę
teraz się zastanawiam czy w ogóle była owulacja?
mi czasem skacze dopiero po owulacji, tak podejrzewam że po..
Nie ogarniam
mnie teraz plodny sluz zalała był rano lepki...
jakby mi przyszlo sie starac w tym cyklu to bym chyba miała niezłego wkurwa :}
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 18:18
-
Amy wrote:hmm no musisz poczekac az bedzie skok temp..
mi czasem skacze dopiero po owulacji, tak podejrzewam że po..
Nie ogarniam
mnie teraz plodny sluz zalała był rano lepki...
jakby mi przyszlo sie starac w tym cyklu to bym chyba miała niezłego wkurwa :}