Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Thalia wrote:Chyba nie muszę testować
mowilam wam ze w tym cyklu po ovu robie badania, to teraz wam powem ze qrwa rozjechal mi sie cykl na maksa nawet po sluzie nie umiem okreslic jakie mam dni, zawsze po sluzie okreslalam i sprawdzalam z testem ovu a teraz tak jakbym nie miala plodnego wogolenie mam grudek ani klejacego ale rozciagliwe i wodniste to, to napewno nie jest:/ jak tak dalej pojdzie to zrobie progsteron na pale w 21-23 dc. ehh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 21:56
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to dobrze i nie dobrze ;)dobrze bo wiesz ze jednak ok i wreszcie @ po zabiegu jest, a nie dobrze bo mowisz o koncu staran, a moze spróbujcie jeszcze raz po tej pierwszej @ na spokojnie, moze akurat teraz zatrybimaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Mimi86 wrote:rozkreca sie okres?
mowilam wam ze w tym cyklu po ovu robie badania, to teraz wam powem ze qrwa rozjechal mi sie cykl na maksa nawet po sluzie nie umiem okreslic jakie mam dni, zawsze po sluzie okreslalam i sprawdzalam z testem ovu a teraz tak jakbym nie miala plodnego wogolenie mam grudek ani klejacego ale rozciagliwe i wodniste to, to napewno nie jest:/ jak tak dalej pojdzie to zrobie progsteron na pale w 21-23 dc. ehh...
chce powtórzyć w sobotę 21 dc nie wiem czy znów nie za wczesnie będzie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny ja trafiłam z serduszkowaniem w owulke i co ??? kur.... rano sie budze a tu @ zawitała. jasna cholera pierdziele ale jestem zawiedziona:( w dodatku powinnam dostac @ w poniedziałek a przyszła dzis, ale jak sprawdzałam w kalendarzu to i tak powinnismy tarfic bo serduszkowalismy przez 1,5 tyg co drugi dzien..
-
nick nieaktualnyWitaj Dora przykro mi ze tez tu musiałaś dołączy
Anet ja też miałam w ovu sex i tak się nie udało tez przyszła w końcu taka pierwsza porządna ale się nie załamałam w tym cyklu na pewno mi się nie uda bo mąż jedzie do Wiednia i niestety nici z tego jak coś to próbuje jeszcze góra dwa cykle i jak się nie uda to ja już nie chce -
thalia ja juz nie wiem co jest grane, wszystko mi pasowało a i tak nie zaciązyłam zgłupiałam serio . A ty nie trac nadzieji ale były by jaja jak byc napisała ze odpuszczasz a tu po np 3 miesiacach ciąza hehheehe