X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze około 3 tyg po miałam plamienia dwudniowe to tez mogła być @

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    amy masz w 100% racje . trzeba to zbadac co jest grane i jakie jest endometrium.

rzadko ale mam :D :P

uważam, że czekanie do poniedziałku to stanowczo za długo skoro już TYLE minęło
    I czekanie na możliwość zrobienia testu ciążowego to kiepska wymówka żeby nie kontrolować swojego stanu zdrowia po zabiegu to już 50ty dzień... no gdzież tyle czekać..

gosia86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    I jeszcze około 3 tyg po miałam plamienia dwudniowe to tez mogła być @

Niekoniecznie, ja też plamiłam zanim dostałam okres.. okres po zabiegu jest raczej bardzo obfity niż w formie plamienia..

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowie ze miałam dwa badania po zabiegu i wszystko było dobrze dlatego właśnie chciałam poczekać do poniedziałku z ginem

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    Ja miałam dwa usg po zabiegu i było wszystko dobrze wiem też ze miałam ovu i było przytulanko wiec właśnie o to chodzi ze mogę być w ciąży
    no ale nadal nie masz okresu... wiec coś jest nie tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    Mowie ze miałam dwa badania po zabiegu i wszystko było dobrze dlatego właśnie chciałam poczekać do poniedziałku z ginem
    nie doczytałam, ale to nic nie zmienia.. skoro okresu nie masz a test wyszedł negatywny...
    Zresztą..
    I tak zrobisz jak uważasz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ale sex był w sobotę i niedzielę wiec może być za wcześnie jak coś to i tak dopiero w poniedziałek pójdę bo jutro jestem pracy a ona przyjmuje do 11

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qurwa teraz mnie nastraszylyscie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    Qurwa teraz mnie nastraszylyscie
    Kurwa no nie nastraszyłyśmy, tylko Ci przedstawiamy realia.. Każda z nas chce dla siebie nawzajem jak najlepiej przecież.. :]

gosia86, Lemurek27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem wiem teraz ale myśle chyba zadzwonię dziś może mnie jeszcze umówić na dziś najwyżej z pracy się zwolnienia w miedzy czasie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    To nie wiem z czego byś mogla zrezygnować;)
    ja już nic nie piszę nie właściwego bo później mam wyrzuty sumienia
    z seksu? :D a nie nie.. :D mój mnie wczoraj wyzwał od zboczeńców i powiedział, że jestem niewyżyta i drugi raz mi nie "da"

Na co ja.... tak? to po co przyjechałeś? żeby raz mnie przelecieć? Seks, to jest twój obowiązek małżeński! Hóy jesteś nie mąż!

TAKA JESTEM WREDNA jak mi się nie da czego chcę
    Gr. Dobrze, że M nie bierze wszystkiego do siebie tylko się nabija :P

gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość

• eM Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Haha jednak automatycznie to odrzuciło nie wiedzieć czemu. Może faktycznie tylko eM może zapraszać do konwersacji.

[20:55:42] *** MartaAlvi dodał(a) Ewelina Sanocka ***
    [20:55:42] *** Ewelina Sanocka opuścił(a) konwersację ***

Nie, każda z nas może dodać ale z Lemurkiem jest ten sam problem co z Paulą. Musi na kompie zainstalować najnowsza wersje skypa i się zalogować. Dopiero wtedy uda nam się ją dodać.

MartaAlvi lubi tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka32 wrote:
    Wiem, i boli mnie.to ze jego matka tak go traktuje... ze maz woli dzwonic i jechac do moich rodzicow na dzien matki i ojca... a swoich omija... ja tez zle sie z tym czuje...

Ja powiem tak, jako żona powinnaś opinię o jego matce zachować dla siebie.. nieważne jak super są twoje relacje z mężem i jakie są niedobrego jego z jego matką..
    Powinnaś mu pomóc się z matką dogadać, o ile jest to możliwe a jeśli się nie uda będziesz wiedziała, że próbowałaś i on będzie wiedział, że chciałaś ich jakoś pogodzić... Matka zawsze zostanie dla niego matką, może być kiedyś tak że oni się pogodzą a ona mu kiedyś powie, że nawet ich nie próbowałaś pogodzić.. nie musi tak być, ale my dla swoich mężów jesteśmy obce baby z którymi oni sypiają.. rodzina to rodzina, czasem się kłócą całe życie, ale przychodzi taki moment że sobie wszystko wybacza i jak teściowa jest wredna to jeszcze może dużo złego zrobić.. chodzi mi o skłócenie męża z żona.
    Ja wiem że to taki abstrakcyjny może być przykład w waszym przypadku.. ale ja już wiele takich historii z życia moich koleżanek i nie tylko znam... moja przyjaciółka mloda dziewczyna 28 lat teraz i już była o krok od rozwodu, bo z mężem się razem trzymali bo jej teściowie byli wiecznie "źli" a teraz on posłuchał matki i ona została "sama" ze sobą.. tak to bywa..

• anet525 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze dziewczyny liczyłam ze moze sie uda w tym cyklu ale dostałam dzis delikatne plamienia teoretycznie @powinna przyjsc w poniedziałek - wtorek. niech to szlak

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    kurcze dziewczyny liczyłam ze moze sie uda w tym cyklu ale dostałam dzis delikatne plamienia teoretycznie @powinna przyjsc w poniedziałek - wtorek. niech to szlak
    ech.. przytulam :*

anet525 lubi tę wiadomość

• Malinka32 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tesciowa przyjezdza do nas to zgodnie z jej zyczeniem powinnam wychodzic z domu?

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • Malinka32 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet... uda sie w koncu.... ;) nie zalamuj sie ;)

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka ani mi się waż wychodzić to twój dom i twoje zasady!!! nie daj sie tak traktować!!!!! ja bym udusiała taką babe chyba

amy dzięki:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 08:20

Malinka32 lubi tę wiadomość

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka32 wrote:
    I jak tesciowa przyjezdza do nas to zgodnie z jej zyczeniem powinnam wychodzic z domu?
    A każe Ci wychodzić? To jest twój dom nie masz obowiązku z niego wychodzić :) nie mówię, że masz jej wchodzić w dupe :P i że to ty masz być dla niej miła..
    Ja po prostu jak mój się kłóci ze swoją to proszę go, by przymrużył oko, oczywiście go wysłucham, często przyznając mu rację ale mówię mu, że to jego mama jaka by nie była...

• Malinka32 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet tez taka opcje rozwazalam,,, ale zabijesz wredne babsko a pojdziesz siedziec jak za czlowieka.. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 08:24

Amy lubi tę wiadomość

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
‹‹ 514 515 516 517 518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ