Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki
Ja znowu Was nie nadrobie
Nie zagladalam bo padł nam laptop a tableta cieżko wyrwać mojemu z rąk. B ma jeszcze do poniedziałku urlop i fajnie mi bo juz dawno tyle czasu razem nie spędziliśmy. No ale jak ja sie czyms zajmuje to on oczywiście wisi na tablecie a jak ja mogłabym akurat do Was zajrzeć to Bartek znajduje mi inne zajęcienie powiem, ze nieprzyjemne...
Kochane wiec zaczęliśmy starania pełna gębą. O dziwo podchodzę do tego na spokojnie, wbw temu co wcześniej myslalam i pisałam, nawet nie robię testów ovu...stwierdzilam, ze ten pierwszy cykl przejdziemy na wzglednym luzie (wzglednym bo dłuższych przerw niż 2 dni sobie nie robimy)
zobaczymy jak bedzie...
Byłam u dermatologa (pisalam ostatnio, ze zrobily mi sie takie brazowawe plamki na policzkach) i muszę zrobic badania enzymow wątrob owych ale lekarka powiedziała, ze to raczej kwestia hormonów...ze kobiety po ciąży czesto maja takie problemy. Póki co mam smarowac te miejsca emulsja z dużym filtrem...
Byłam tez u dentysty i myslalam ze to juz bedzie koniec, miałam tylko zrobic pantomogram zeby wykluczyć jeden ząb. A tu sie okazało, ze mam 8 do wyrwania...zaje....ście po prostu. I muszę to zrobic juz bo jeżeli uda sie zajść w ciążę to zostanę z prochnica a tego muszę uniknąć.
przepraszam, ze tak o sobie...
Na razie dorwalam sie do tableta bo Bartek pojechal Tesciow odebrac z imprezy...Dawidek śpi... jestem myślami z WamiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 19:22
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Kurcze ostatnio rzadko tu zaglądam.. Wstawanie o 4 rano mnie wykańcza.
Działo się tutaj coś o czym powinnam wiedzieć?
Dzisiaj jest już 12 lipca a ja nie zaczęłam pisać pracy. Marta a jak Tobie idzie? Muszę koniecznie zacząć ją pisać w przyszłym tyg.
Ja idę chyba pod prysznic a później mecz!
Smutno mi bez Was. Muszę częściej tu zaglądać.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Marlena to gdzie Ty bidulko teraz tak tyrasz?
ogólnie forum trochę opustoszało, ale może to wina okresu urlopowego?lub część z nad już trochę doszła do siebie
ja sporo czytam co dziewczyny piszą ale nie zawsze mogę odpisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 21:53
Marlena lubi tę wiadomość
-
Jestem, było superrrr
Żadnego problemu nie było, świetnie się bawiłam! Mamuska wygląda kwitnąco, niespodzianka się udała, jak weszła to domu i nas zobaczyła (niezła konspira całej rodzinki była) to się biedna popłakała
Marlenko mam już 9 stron (łącznie z tytułową i spisem treści - hahaha) także tego
Uciekam do K na mecz
Miłego wieczoru :*gosia86, Iza75, Marlena lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Marlena to gdzie Ty bidulko teraz tak tyrasz?
ogólnie forum trochę opustoszało, ale może to wina okresu urlopowego?lub część z nad już trochę doszła do siebie
ja sporo czytam co dziewczyny piszą ale nie zawsze mogę odpisać
Nie nazwałabym tego tyraniem bo praca jest na luzie ale to wstawanie męczy
Ide niby tylko na 4h, ale stawkę mam za to bardzo dobrą więc dlatego zdecydowałam się na tą pracę. Chciałabym coś na stałe znaleźć na normalną umowę ale od października chce znowu iść na dzienne studia.
Ja myślę że też już doszłam do siebie, ale nie potrafiłabym Was zostawić. Jakoś tak się zżyłam z Wamigosia86 lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Jestem, było superrrr
Żadnego problemu nie było, świetnie się bawiłam! Mamuska wygląda kwitnąco, niespodzianka się udała, jak weszła to domu i nas zobaczyła (niezła konspira całej rodzinki była) to się biedna popłakała
Marlenko mam już 9 stron (łącznie z tytułową i spisem treści - hahaha) także tego
Uciekam do K na mecz
Miłego wieczoru :*
Dałaś radę z tą imprezą! Teraz będzie coraz lepiej
Ja w pracy nie mam nawet strony tytułowej więc chyba czas się za to zabrać
MartaAlvi lubi tę wiadomość