Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
Bluberry ja się na tym kompletnie nie znam, ale chyba nie panikowałabym aż tak. Bądź dobrej myśli Kochana
Obejrzeliśmy dziś z mężem film o którym kiedyś była mowa (i o książce): Niebo istnieje... naprawdę.
Film jest przepiękny, muzyka wspaniała i bardzo dobrze się go ogląda. Oglądaliśmy go o 10 rano więc wiadomo, że jest się w nieco innym nastroju niż wieczorem, więc mój mąż się kręcił trochę w czasie filmu (pewnie trochę też dlatego że nie wiedział o czym jest, ja wiedziałam i czekałam na ten moment). W każdym bądź razie kiedy doszło do TEGO momentu oboje płakaliśmy... Dodam, że mój K nie należy do facetów, którzy się wzruszają czy płaczą. W sumie to ja mojego K widziałam chyba 3 razy w życiu płaczącego.
Generalnie bardzo polecam ten film. Oglądaliśmy na www.ekino.tv -
nick nieaktualny
-
Pierwszy raz od Ciebie MartaAlvi słyszę o tym filmie. Poszperałam w necie i recenzje są niezłe. Zdecydowanie oglądnę
Jak już wspominałam na forum zamówiłam książkę "Przerwane oczekiwanie...". Nie przeczytałam całej, jednak myślałam, że trochę bardziej pomoże mi z moimi wahaniami nastrojów, rozmyślaniem dlaczego tak się stało, czy to moja wina... Zdecydowanie więcej ulgi, wiedzy przynosi mi to forum.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Właśnie książke też sobie w pdf ściagnęłam jakiś czas temu ale jakoś nie było okazji przeczytać...
Bluberry tutaj link do filmu -> http://www.ekino.tv/film,niebo-istnieje-naprawde-heaven-is-for-real-2014,23488.html najlepiej jest się zarejestrować i kupić konto premium 5zł za 4 dni (są różne opcje). Można też oglądać z limitami czasowymi ale nie wiem jak to wygląda w sumie.Bluberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ja tez ostatnio ogladalam "niebo istnieje naprawde" oczywiscie kilka razy plakalam,na nim a w szczegolnosci w "tym momencie". My sciagalismy z torrentow w super kopii.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:Buziulka u każdej inaczej. U mnie 28 dni, ale Thalia np bardzo długo czekała. Myślę że na razie nie masz co się martwić, poczekaj może jeszcze z tydzień i jak nie będzie to do ginka
A ile dni zawsze cykle miałaś? I regularne?
Regularnych nie miałam ale zawsze mieściłam się w przedziale 26 - 28 dni -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
ja dzis pierwszy dzien w pracy po urlopie masakara.
mam nadzieje ze niedługo dostanę zwolnienie.
Martus fanie ze przesłałas linka obejrze ten film:)
Iza powtórz test mi z poprzednia ciążą wyszły dwa negatywne a 3 pozytyw powtarzałam co tydzien. wiec nie trac nadzieji:)Iza75 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Widze, że powoli zieleni się tutaj
Ja zaczęłam starania po 3 @. Dzis jest mój 7 d.c. Fajnie jest znów móc się starać. Najgorsze było to oczekiwanie tych 3 cykli. Chciałam kupic zioła ojca sroki bo podobno są bardzo dobre ale niestaty nie mozna ich dostać ani w aptece ani w zielarskim. Te na "płodność" można kupic podobno w takich sklepikach przy Kościołach. Niestety u mnie w miejscowości takiego nie ma. Będzie to więc cykl bez ziółek. Zobaczymy jak się zakończy. Ale powiem Wam, że czuję ogromną ulgę, że zaczynam starania. Trzymam mocno kciuki za starające się i poproszę o wiruski od zafasolkowanych
MartaAlvi, Magic, Ulka84 lubią tę wiadomość
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też zaczynam starania juuupi
Powinnam poczekać jeszcze miesiąc, ale..... mamy z mężem dziwne przeczucie, że tym razem będzie już wszystko w porządku
Druga @ przyszła po zabiegu regularnie, wszystko jak za starych dobrych czasów
MartaAlvi, anet525, Iza75 lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014